Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם היה לנו לא מזמן פוקוס 2007 שקנינו אותו משנת 2009 מאז עד 2016 הוא היה מושלם מבחינת אמינות (אמינות שלא הייתה מביישת כל רכב אסיאתי כלשהו ואפילו הייתה די משפילה) וזה שלא הבאנו אותו במצב מצויין ( הבאנו אותו עם 70K קילומטר כלומר בשנת 70 אלף קילומטר ) .

כיום הרכב אצל אחותי , כי חבל למכור רכב כל כך אמין וכמה מפתיע שאצלה הוא עדיין שקט וחמוד ועושה את שלו .

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק יונדאי או קיה מהיום.

אם כבר, אז תכוון לטויוטה או הונדה.

אחרי מונדאו אתה מאוד תתאכזב מיונדאי או קיה (שגם להן יש את התקלות שלהן).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אנחנו מדברים על מונדאו, איכויות הרכבה רחוקות שנות אור מהפוקוסים ידידי.

זה אומר שפוקוסים מתחילים להתפרק כבר על פס ייצור?

עושה רושם שהמפעלים של פורד עובדים רק בימי שני ושישי.

(סליחה על דאבל פוסט, ראיתי שאני כבר לא יכול לערוך את ההודעה הקודמת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הכול מזל .אצלי בפוקוס הוחלף בית טרמוסטט כהול 2 צינורות של ההגה מיכל עיבוי פנס אחורי . פתיחת ראש מנוע {עקב טעות של המכונאי ב כמה שיניים ברצועה דפק לי 2 שסתומים }משאבת מים חימום פנימי הושבת עקב זה שלא מוכרים את הגומיות האטימה של החימום הפנימי והם מחליפים את כל היחידה .עשינו מעקף וביטלנו את החימום .וזה בלי הכניסת מים לבית המצתים עקב תיכנון לקוי של המתזים . אותו רכב שנת 2006 של חבר כלום חוץ מטיפולים של שמן ומסננים הרכב נוסע פיקס . אז איך אומרת אישתי בפעם הבאה רק טיוטה לך תסביר לה שרכב זה גם מזל

פורסם
"כל" יונדאי או קיאה?

כמובן שזו הכללה מוגזמת כמו ההצהרה המוגזמת של פותח השרשור שבגלל חלון שנפל (וזה משהו שיכול לקרות בכל רכב) כל הרכב פח זבל..

המונדיאו 2.3 הוא רכב ברמה גבוה ביחס לרוב הרכבים של יונדאי וקאיה (כולל הסונטה..) , העקרון הוא שגם ביונדאי וקאיה יכול ליפול חלון.. זה לא סוף העולם וזה נפתר בקלות, לא כמו מנוע שהולך פתאום..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אז מה אתם אומרים, שאי אפשר היום לקנות רכב משומש בן 3 בלי לפחד כל רגע להכנס למוסך?

אני מתחיל להבין שאין מנוס מלקנות מיני חדשה ולהחליף אותה כל 3 שנים.

פורסם

זו הסיבה שיש לרכב עלויות אחזקה, אף אחד לא נביא ואף אחד לא יכול להבטיח לך שלא יהיו תקלות.

אבל כן אם תקנה רכב שיש לו היסטוריית טיפולים תקינה , תוכל להפחית את הסיכוי לתקלות..

אופציה ב' - תקנה ניסן מיקרה , החלונות מאחורה הם לא חשמליים..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אז מה אתם אומרים, שאי אפשר היום לקנות רכב משומש בן 3 בלי לפחד כל רגע להכנס למוסך?

זאת המסקנה שאליה הגעתי אחרי שהלך המנוע בפורד מונדאו (2010) שלי. צינור מים התפוצץ וגם לנזק.

החלפת מנוע וכל מה שמסביב 10 אלף ש"ח.

פורסם

האמת שכשקניתי מיצובישי לנסר 2007 בשנת 2011, בשנתיים הראשונות היה לי שקט תעשייתי ממנה (אולי זה גם קשור לזה שבשנים האלה היו לי קילומטראז'ים יחסית נמוכים, 15K בשנה בלחץ). הצרות התחילו בשנה השלישית שלי איתה.

אבל כן, כמו שאני רואה, אין מתנות חינם, ורכב משומש זה רכב חדש בתשלומים, רק שאתה מקבל בסוף רכב משומש.

פורסם

איך יתכן שרכבים בני 3 עושים על כך הרבה בעיות? עד לפני שנתיים וקצת היה לי אימפרזה 94 לא ידעה מה זה מוסך. (גם לא לטיפולים, לשואלים)

פורסם

לא מסכים, היה להוריי את הרכב 15 שנה

הוא נזרק תמורת הנבלה של פורד עם 310 אלף קילומטר

הם מספרים שלעולם לא הוחלף קלאץ

לעולם לא הוחלף אלטרנטור או סטרטר

כמעט כל הרכיבים המכנים ברכב הם מהיצרן

מנוע יש בכל רכב וגיר יש בכל רכב

כנ"ל אלטרנטור וסטרטר

יש רכבים שמחליפים את זה כל 3 שנים ואצלנו האוטו עם 310 ורכיבים מקוריים

אני יודע שהוחלף אגזוז, לא יודע למה

טיימינג נקרע לפחות פעם אחת בנסיעה, עלה על גרר החליפו לו טיימינג כמו חדש האוטו

האוטו נסע? נסע יפה מאוד

כנל גם מאזדה mpv שהייתה לנו, גם 94 גם נמכרה עם קילומטר זהה והכל מקורי (גיר אוטומטי)

עזוב את האימפרזה, במה מכוניות היום סבוכות יותר מאזדה mpv שלא הושבתה לעולם? (בבעלותינו הייתה 7 שנים)

פורסם

אין דבר כזה תיבת הילוכים שמתקלקלת כל 3 שנים. תקלות קורות גם ברכבים האמינים ביותר, השאלה באיזו תדירות.

אני מניח שאם ההורים שלך לא היו מחליפים שמן 15 שנה בסובארו הוא לא היה שורד את זה.

טיימינג? אם יהיה או לא יהיה נזק זו שאלה של תכנון המנוע, של הנדסה פרופר - לא של יצרן ודגם. אבל כן, אימפרזות ישנות הן מהרכבים הכי אמינים שהיו וישנם על הכביש, יותר מכל מונדאו מאז ומעולם, זה מפתיע אותך?

מאזדה MPV 94 עם מנוע V6 מיושן, תיבת 4 הילוכים, מחשב הזרקה וזהו בערך. מה יש בו שיתקלקל? אתה משווה אותה למונדאו? זו לא השוואה נכונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...