Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"רוסיה מסריחה״

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי ממכם שזוכר את התוכנית הזאת ששודרה שנה שעברה.

מדובר על ״אמא מחליפה״. תוכנית שבה אישה נכנסת למשפחה ומחליפה את האישה הקיימת בבית למשך מספר ימים.

באחד הפרקים התארחה אישה ממוצא רוסי אצל משפחה מרוקאית. אב המשפחה לא אהב את האישה שהוא קיבל בתוכנית. וכמובן שכשרייטינג (כסף) הוא האלוהים אז גם לקרא לאישה מבוגרת ״רוסיה מסריחה״ בטלוויזיה זה תקין.

האישה היום תובעת. ובצדק.

מכעיס שהסיפור הזה עף מתחת לרדאר ואף אחד לא ניסה להיות בסדר ולתקן את זה. אני מקווה מאוד בשביל האישה שהיא תנצח, הלוואי ותקבל כל אגורה.

לכתבה המלאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4822504,00.html

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בארץ תופעה של אנשים זבל שמגיע לידיהם קצת כסף במזל או בהיותם במקום הנכון בזמן הנכון (ממש לא בגלל חוכמה או יכולת כלשהי) והם חושבים שבגלל הכסף הם יותר טובים מאחרים. אני לא רק מקווה שהאישה תזכה, אני מקווה שמי שקרא לה רוסיה מסריחה יקבל את אותו היחס בגלל עדתו.

פורסם

גועל נפש, כשהתוכנית שודרה הזדעזעתי מהיחס ועוד יותר הייתי בהלם שממש שידרו את זה

לדעתי הייתה צריכה לתבוע על הרבה יותר.

אבל, עם זאת, יש כאן גם אשמה תורמת שלה, הייתה צריכה לקחת את הדברים וללכת ברגע שראתה שזה ממשיך (מעבר לגבול הטעם הטוב של אי הסכמה בין שני עדות), ועוד יותר גרוע מכך - שזה מוקלט מול מצלמות.

פורסם

למישהו יש את הסרטון שבו היא קוראת לה רוסיה מסריחה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
קראתי. ו?

נראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא. היא תובעת את ההפקה ולא את צד ג'. אומנם יליד אוקראינה אנוכי, אבל יש לי הרבה בעיות עם הסיפור. היא הלכה על זה במודע. אף אחד לא הכריח אותה להשתתף בתוכנית. אם היה לה קצת כבוד עצמי הייתה כמה והולכת תוך כדי צילומים. אף אחד לא החזיק אותה בכוח. עכשיו היא נזכרה שיש לה בעיה עם זה. יש לי קצת בעיה עם זה.

פורסם
נראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא. היא תובעת את ההפקה ולא את צד ג'. אומנם יליד אוקראינה אנוכי, אבל יש לי הרבה בעיות עם הסיפור. היא הלכה על זה במודע. אף אחד לא הכריח אותה להשתתף בתוכנית. אם היה לה קצת כבוד עצמי הייתה כמה והולכת תוך כדי צילומים. אף אחד לא החזיק אותה בכוח. עכשיו היא נזכרה שיש לה בעיה עם זה. יש לי קצת בעיה עם זה.

אף אחד לא החזיק אותה בכוח? ברור לך שברגע שחתמת על חוזה מול ההפקה אתה אמור להיות בובה שלהם עד סיום הצילומים אחרת אתה זה שתקבל תביעה מהם.

האישה רצתה בסה"כ להשתתף כמו עוד עשרות כמוהה בתוכנית טלוויזיה ולא ציפתה לקבל יחס כזה, לכן מאחל לה בהצלחה בתביעה.

Peace

פורסם

לא מאמין שהיה להם קיים מולה. עורכים חכמים היו מהקטע של הליכה עושים עוד יותר רייטינג. גם אני מאחל לה הצלחה. אבל עדיין יש לי בעיה עם הסיפור וגם מריח ריח של עו''ד גרידי ברקע.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

אז לפני שמביעים רצון להשתתף בתוכנית טלוויזיה, כדאי לצפות בכמה פרקים מהתכנית. זה בהנחה שהיא באמת ובתמים נעלבה מהיחס, ותובעת אותם, וזה לא איזה הנפצה להעלאת רייטינג.

תוכניות ריאליטי זה דבר מבויים מפה עד הודעה חדשה. אם האבא קרא לאישה "רוסיה מסריחה", אז הוא קיבל הוראה מהבמאי לעשות את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עכברוני - מדובר בשתי נשים בגיל יחסית מבוגר, עולות חדשות רוסיות עם שקל וחצי בחשבון הבנק שלא מבינות את השפה. ניתנה להן הזדמנות להרוויח משהו מכובד , אני מאמין שהן חתמו על החוזה בלי עו"ד ובלי להתעמק בו יותר מדי.

אני הבנתי שהיא תובעת את ההפקה, ולא את צד ג' (להלן "סילבי"). אבל זה ממש לא סותר את מה שאני אמרתי. אני אמרתי שזו תופעה מגעילה שיש לגנות אותה, ללא קשר למי הגברת תובעת. התייחסתי לתופעה לגופה, מבלי קשר לתביעה. כך שבעיות בהבנת הנקרא אין לי.

פורסם

עו"ד גרידי היה תובע יותר מחצי מיליון ש"ח.

מזלי שלא רואה ריאליטי בטלויזיה , כך שלא אתייחס למה שהיה או לא היה.

ייסגר בפשרע כלשהי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מאמין שהן חתמו על החוזה בלי עו"ד ובלי להתעמק בו יותר מדי.

למה אתה מאמין למה שנכתב בכתב תביעה, בלי להתייחס בכלל להגנה?

כתבי תביעה, מטבעם, הם (1) מאוד קיצוניים (ככל שיש פחות קייס - ככה יותר, בייחוד כשהם נועדו להפעיל גם לחץ מכיוון התקשורת) ו-(2) מציגים רק טענות צד אחד.

לקבל אותם ככל האמת, זה לא חכם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי הכתבה לתובעת ישנם קשיי שפה, ובנוסף הצילומים התקיימו 4 שנים לפני שידור הסדרה כך שגם לא יכלה לראות פרקים לדוגמא.

בלי קשר לכתבה ישראל היא אכן מדינה מאוד גזענית, הכל פה הולך לפי מוצא.

פורסם

falou - אני לא מתייחס למה שנאמר בכתב התביעה, אני מתייחס להיכרותי עם סוג כזה של אנשים. גם אם לא זה היה מוזכר בכתבה, הייתי אומר את אותו הדבר. מכיר אנשים רוסים מבוגרים שלא יכולים לקרוא מכתבים שמגיעים אליהם מביטוח לאומי, אז בטח שלא לקרוא חוזה של חברת הפקות כלשהי.

• תוכן חדש...