Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתאם לדרישות חברת הביטוח הרכבתי קודן ברכב שלי.

מדובר בפנל "הנחמד" שיושב בתוך הרכב עם קוד מספרי שצריכים להקיש לפני ההנעה.

העניין המוזר הוא שלדברי המתקין , בדגם שבחרתי (הזול ביותר, רק לצרכי הביטוח - כבר אמרתי), הקוד המיספרי צרוב, ולא ניתן לשנות אותו....

על פניו דבר זה נראה לי דבילי ביותר....

האם זה בכלל יתכן?

פורסם

לא רק שזה דבילי משהו פה לא ניראה לי תתקשר לביטוח או למתקין ותגיד להם שאתה לא מוכן שכל

העולם צריך לדעת את הקוד (או משהו כזה).

אני מאמין ואתם

פורסם

בהחלט יתכן וזה רק מוכיח עד כמה דרישות חברות הביטוח הן דביליות. הן מקדמות התקנת קודנים זולים שלאחר ביקר אחד במוסך כל העולם ידע את מספר הקוד. אפשר כבר להדביק פתק על ההגה. תוסיף לזה את הבעיות שהקודנים גורמים למכוניות חדשות ותבין ששווה לשלם יותר ולמצוא חברת ביטוח שלא מחייבת את זה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מי ששם קודן הוא פראייר

מה זה החרטא הזה???

לבן דוד שהתקין אותו לוקח חצי דקה לפרק אותו... האוטו מונע...

אתה סובל כל פעם שאתה מתניע את האוטו...

dirty old man

need love too

פורסם

לבן דוד שהתקין אותו לוקח חצי דקה לפרק אותו... האוטו מונע...

אתה סובל כל פעם שאתה מתניע את האוטו...

לא מדוייק.

באם ההתקנת ה"ניתוקים" מתבצעת על צמת הסוויץ', הנך צודק.

אך אם מתקין מקצועי מבצע את ההתקנה, ומחבר לניתוקים צמות שנמצאות תחת המכסה מנוע, יקח זמן רב לעקוף את הניתוק. אפשרי עדיין - אך הזמן הוא הפקטור החשוב.

בברכה, אלון

• תוכן חדש...