Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה דמיו?

shaharf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחתי לומר לא סוחר (מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננים!!!)

אל תישלול סוחרים על הסף.

נכון יש בוחנים שעוזרים לסוחרים ומציגים את הבעיות כשוליות אבל הבעיות עדיין קיימות.

ועדיין פגיע מתאונה משפיע על המחיר כלומר מודל גבוהה במחיר נמוך... יש ליבדוק שהרכב תוקן כראוי ולא בצורה חובבנית.

יש מיקרים שלסוחרים יש רכבים טובים ויש מקרים שלא.

כדי להימנע מסוחרים יש לערוך מעיין עבודת בילוש קטנה.

אם קבוצת רכבים עומדים בקירוב ויש להן את אותו מספר טלפון רמז 1 דק כמו פיל.

אים יש קבוצת רכבים עומדים בקירוב ומספרי הטלפון שונים אבל קול זהה זהו עוד רמז דק...

אחוז גדול מהפרסומות בעיתונים מסוחרים.

יש להסתכל על רשיון הרכב ולראות אם זה כפל רשיון או הרשיון הרגיל.

את הסיפור של הבעלים כולם מכירם (ולמי שלא אז:" אני רק עוזר ל: חבר דוד\ה. אח\ות שכן בן\ת קרוב\ה" וכל העולה על הדמיון. אלא אים הבעלים מתאימים לת.ז של המוכר).

מכוני הרישוי תמיד רושמים: לטפל במערכת כירור, לפרק גלגלים ולבדוק עובי רפידות.לבדוק רצועת טיימינג ע"פ הוראות יצרן. בהרבה מקרים שמן גיר כהה בלאי דיסקיות(בגיר אוטומאט) תאריך מצבר כעובדה, פגיעות פח צבע כללי בגוף הרכב. ועוד כמה דברים של כיסוי תחת.

בקיצור:

סוחרים המטרה שלהם להתפרנס הגדירו לעצמכם קוים אדומים ותעמדו בהם.

לסוחרים יש גם הרבה מציאות לא לפחד להתעסק איתם.

היתיעצו עם בעל מוסך אמין שאתם לקוחות שלו או מכר שחובב רכבים. במידה ואתם לא מבינים.

תמיד יש אפשרות לדבר עם הבוחן לבד בדרך כלל הקונה משלם על הבדיקה ומגיע לו שרות.

אל תנסו ליגרום לבוחן להביע דעה בעד או נגד אסור לו.

נכתב כעצה ידידותית ויש לשכול כל מילה לגופו של עניין!

בהצלחה ברכישה

מ.אזולאי

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...