Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג או הלוואה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מבין לצורך מה היה הציטוט שלך ?

הרי אם תקרא עוד קצת אחרי תראה שאני אומר באופן מאוד ברור שהאופציה הזאת היא רק אופציה.

בדרך כלל היא גם ממש לא משתלמת ולכן אני תמיד אבחר בשניה.

כמו כן תמיד אפשר לבחור בתחבורה ציבורית ובאמת "לחסוף כסף" אבל לבזבז המון זמן.

אני מניח שכל אחד עושה את השיקולים שלו , אבל אצלי בכל אופן זמן זה כסף ולכן לבזבז זמן מבחינתי גם לבזבז כסף.

וכמו שאסטודרייבר אמר , בסוף זו בהחלט נגזרת של יכולת כלכלית , כל אחד פשוט צריך להיות מודע ליכולת שלו זה הכל.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

Fat Bastard - בין מונדיאו מתפרקת לקורולה חדשה יש גם דרך אמצע: קורולה/ יונדאי i30 / קיה פורטה בת חמש - גם עולה פחות מחצי ממחיר חדש, וגם הסיכוי לתקלות גדולות ויקרות קטן יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קטן, אבל קיים.

אני אישית מתכוון להפסיק לקנות יד שניה. כל אוטו שקניתי עד עכשיו, היה נפילה בצורה כזאת או אחרת, לא משנה כמה תבדוק, ואיך תטפל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לי מושג כמה מכוניות משומשות רכשת, אני רכשתי הרבה יותר מעשר, בגילאים של בין שנתיים ל-15. רק אחת מהן היתה נפילה.

במכונית בת 5 שנים - אין סיבה שתיפול, והפרש המחיר בינה לבין חדש, מאד משמעותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קטן, אבל קיים.

אני אישית מתכוון להפסיק לקנות יד שניה. כל אוטו שקניתי עד עכשיו, היה נפילה בצורה כזאת או אחרת, לא משנה כמה תבדוק, ואיך תטפל.

זה אומר שכל 4 שנים תמכור ותקנה שוב רכב חדש, אתה מודע לזה שהרכב מתיישן גם כשהוא אצלך ? תעשה חשבון מדויק כמה תשלם על ירידת ערך לאורך שנים, כולל עלויות מימון, ותחשוב שוב אם זה מתאים לך.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...