Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ננעל לי בסיסמא קובץ אקסל (אופיס 2007) של העבודה, קובץ ששווה הרבה מאוד כסף (לעבודה, לא לי ;) )

מרוב לחץ, לפני שיקפיצו לארץ האקר משוודיה, חיפשתי xl password ופשוט התכנה החינמית הראשונה שהורדתי פתחה אותו תוך 3 שניות.

זו היתה תוכנה שמבטלת את ההגנה דרך פירצה כלשהי ולא ברוט-פורס.

זוכר שהיא היתה ללא התקנה ומתאימה לכל חבילת האופיס (2007)

אז תחפש משהו כזה ואני אתן חיפוס באחד הקשיחים שלי לראות אם שמרתי אותה איפשהו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

במידה ויש לך כרטיס מסך נורמלי אז BRUTEFORCE עלידי HASHCAT יעשה את העבודה מעוד מהר (כמה דקות לקוד בסיסי).

אם אין לך אתה מוזמן לשלוח לי את הקובץ אני יוצי לך את הקוד בחינם בתנאי שלא מדובר שם על שילוב של 50 תוים.

אודי A4

דימה.

פורסם

אכן, ההבדל בין חישוב על בסיס כרטיס מסך לבין חישוב על בסיס מעבד.

באותה הצורה אני מחשב SL3 על בסיס מעבד I7 זה לוקח לי 28 יום חישוב ועל בסיס 3 כרטיסי מסך טיפה ישנים 6990 לוקח לי 4 וחצי שעות לעשות את אותו הדבר.

הקצב חישוב אצלי כ50 אלף ניחושים בשנייה לHASH דומה שזה בערך 20 שניות לקוד בעל 6 ספרות בלבד.

אודי A4

דימה.

פורסם

נשמע לי הזוי ברמות, מכיר שמעבד טוב יתן 300-400 ניחושים בשניה.

מודה שאני לא מבין כל כך בכל המושגים שרשמת ואין לי מושג מה החישוב שעשית, אבל אם באמת תוכל לגרום לכמות גבוהה כזאת של ניחושים בשניה אז אתה תוכל לעזור לבעל השרשור, הוא שלח לי קובץ אחד שהצלחתי "לפרוץ" אותו אבל יש לו עוד כמה שהסיסמא בהם שונה.

פורסם

ההבדל המשמעותי ביותר הוא שהמעבד "עסוק" בעוד הרבה דברים אחרים, ולעומת זאת כרטיס המסך פנוי לחלוטין.

בבדיקה שעשיתי לאחרונה, התקפת brute-force על קובץ מקומי שהוגן ע"י 6 תווים לקח כחצי שעה (מעבד I5).

אותה פעולה באמצעות הכלי הבא:

https://hashcat.net/oclhashcat/

וכוח העיבוד של כרטיס המסך (260X), לקח.... תחזיקו חזק.... 15 שניות. להפך מהמעבד (שמריץ עוד הרבה תהליכים), כרטיס המסך מנצל את כל כוח העיבוד שלו עבור משימה זו.

אגב, רק תשימו לב שאם זה נמשך הרבה זמן, טמפ' העבודה של כרטיס המסך עולה פלאים, אז תיזהרו...

(אם רוצים ליצור קובץ עם patterns של כל הסיסמאות יש ב KALI כלי בשם crunch שעושה זאת, לא חיפשתי עבור ווינדוס אבל אני מניח שיש דברים דומים.

פורסם

זה לא ממש קשור , במעבד מודרני אתה לא מדגדג לו את קצה החוט.

יש פעולות שהGPU יותר יעיל בהן מהמעבד כי לכך הוא נבנה - זה הכל.

לכן יש דברים כמו Cuda וכו מצד אחד , ומצד שני לא כל המעבדים שלנו בנויים כמו כרטיסי מסך.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...