Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש תותח בתוכנת מחשב.

יש לי קבצי וורד שמוגנים על ידי ססמא ששכחתי, הקבצים חזרו להיות רלוונטים מתמיד.

מוכן לשלם בתמורה לפריצה...

אשמח לעזרה/ הכוונה/ אנשים/ מקומות.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

רון ניסיתי את שיטת הBrutal Force על משהו אחר ולא קבצי וורד.. אומנם לקח קצת זמן אבל עבד מעולה. בשיטה הזאת אם יש לי + - הכוונה איך הסיסמא בנויה וממה, יהיה לך קל יותר.

פורסם

הבנתי.. אני אנסה את השיטה הזו...

בכל מקרה, מחפש בנוסף אדם שזה מה שהוא יודע לעשות... שהוא "יישב" על זה וינסה את כל !! שהוא יודע..

וגם יקבל כסף...

רון

פורסם

האם הסיסמא זהה לכל הקבצי וורד?

יש לך "מושג" כלשהו בנוגע לסיסמאות? מספר תווים בערך? מספרים\אותיות כלשהן שאתה בטוח שנמצאות שם? האם קיימים תווים לא רגילים? (&^%* למשל), האם יש רק מספרים או רק אותיות? האם הסיסמא הייתה באנגלית?

פורסם

אתה מעוניין שמישהו ישב מול המחשב, ויקליד את כל הסיסמאות האפשריות.

בעקרון, התוכנה שהוצעה לך עושה אותו דבר - אך יותר מהר.

ככל שהסיסמא יותר מסובכת (יותר "חזקה"), אזי ייקח לתוכנה יותר זמן להגיע אליה.

ולאדם ייקח הרבה יותר זמן (בהערכה צנועה - לאדם ייקח פי 10 זמן לעומת התוכנה, ומירב הסיכויים שאפילו יותר זמן).

פורסם

הססמא זהה.

יש לי מושג פחות או יוצר, זה שם פלוס ספרות.

הסיסמא באנגלית.

גאי, לא התכוונתי לזה שהן אדם יישב ויעבור סיסמא סיסמא... הכוונה שהוא ינסה את כל התוכנות/ הכלים/ הידע שיש ברשותו שלי אין.

רון

פורסם

זוכר שפעם הצלחתי לעשות דבר כזה.

בכל מקרה, נסה משהו מהרשימה הזאת:

http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/tp/word-password-recovery.htm

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם היה אפשר סתם כך לפתוח אותם בלי עבודה קשה אז מה היתה הנקודה של לשים סיסמא לקובץ אה?

ואתה מדבר על מייקרוסופט - חברה שיש לה תקציב קליל לעדכונים למקרה שמתגלות חולשות כאלו ואחרות למוצרים.

Bruteforce ואם אפשר קצת מכוון זו דיי הדרך היחידה שלך.

עזור רומנטיזציה של סרטים של האקרים שמתקתקים על 2 מקשים והופ עברו 10 פירוולים ו5 שרתים שלא מחוברים לאינטרנט :)

(That said - יש מאגרים של חולשות ידועות - לרוב בתשלום ולרוב בשימוש של חברות אנטיוירוס , פיירוולים וכו - אז אם אתה יודע בדיוק את הגירסא של הWord ששמרה את המסמך - יש סיכוי - קטן שתוכל להתחקות על חולשה בשמירה בגירסא ההיא. סיכוי קטן מאוד)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

למה אתה צריך לשלם כסף למישהו?

קח את תוכנת ה-BruteForce שנתנו לך, תריץ אותה בלילה ושלום על ישראל. זה לא שאתה מנסה לפרוץ לפנטגון ומפחד שיעלו עליך. כולה קובץ שיושב לך על המחשב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אם היה אפשר סתם כך לפתוח אותם בלי עבודה קשה אז מה היתה הנקודה של לשים סיסמא לקובץ אה?

אז איך אתה מסביר את זה שלאפס את הסיסמה של Windows זה שניה וחצי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דוגמא לא מוצלחת. לאפס את הסיסמה של כל מערכת הפעלה לוקח שניה וחצי.

תפעיל Bitlocker ב-Windows ואז הדיסק מוצפן והבעיה הופכת לכבדה מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כי יש משתמש עם הרשאות יתר גבוהות שלרוב לא שינית את ההגדרות שלו / יש לך גישה במקביל למערכת.

תן למחלקת IT ממוצעת לקנפג לך מחשב Windows - ובלי עזרתם אח״כ תאפס סיסמא :)

או חס וחלילה במק או לינוקס בלי סיסמאת Admin.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...