Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות 2 סאבים של 10 אינץ 4 אוהם כל אחד 300 רמס לחבר אותם במקביל שירדו ל 2 האום ויחוברו למאגנט פנטום מונובלוק

או סאב אחד 12 אינץ 700 עד 500 רמס 2 סללים 4 אוהם לחבר את הסלילים במקביל שירד ל2 אוהם ויחובר למאגנט פנטום מונובלוק

עכשיו הרכב הוא מזדה לנטיס 323 שנת 2002 הייתי רוצה לדעת מי מיבין שתי האפשרויות שציינתי יתן לי יותר עוצמה אבל גם איכות שהדגש הוא על העוצמה

תודה !

פורסם

משתי סיבות:

1. סיבת האיכות - סאב 10" הוא מדוייק בגלל שטח ממברנה קטן

2. סיבת העוצמה - בגלל שזה 2 סאבים של 10" - הם ידחפו יותר אוויר מסאב אחד של 12"

הסבר מספק? :-D

פורסם

לפי דעתי תקנה זוג 12 לא זוג ש10 זוג 12 חלשים יותר אבל הם יורגשו הרבה יותר חזק מזוג 10 וההבדל לא יהיה כזה ענק באיכות,לי יש 4 עשיריות של סרווין V MAX והם נותנים פצצות אבל זוג זה קצת חלש,עדיף זוג 12 וההבדל הוא לא כזה גדול,מניסיון.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אח שלי

קראתי תהודעה שלך 3 פעמים ולא הבנתי כלום בקיצור עשיתה סלט מכל הענין

מה זאת אומרת שזוג סאבים של 12 יותר חלשים מזוג של 10 אבל מרגישים את ה 12 יותר

ומזה 4 עשיריות של V MAX אולי התכוונתה ל 4 סאבים 10 אינץ של V MAX

תקן אותי עם אני טועה

פורסם

יש לך 4 סאבים של סרווין 10 אינץ'?

לא חבל? ביזבוז כזה של כסף...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

במידה ומדובר באותו סאבים ( בדרך כלל גם בסאבים אחרים אבל יש סאבים שזה משתנה )

2 סאבים יתנו לך שטח ממברנה הרבה יותר גדול מסאב אחד זה אומר יותר SPL

אם זה אוו הסאבים אז שטח ממברנה יותר גדול לא בדיוק יתרום לך ל SQ והבאס יהיה יותר מדוייק

שוב אני אומר שזה בדרך כלל ככה

אבל יש סאבים שהם 15 אינטש והם יהיו יותר מדוייקים מסאב של 10 אינטש

פורסם

שטח הממברנה לא קובע איך סאב ספציפי יתנהג.

זה כמו להגיד כל רכב גדול נוסע לאט יותר מרכב קטן .... (מי בא ראש בראש עם האמבולנס שלי ?)

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שני דברים:

1. לא חבל על כל הכסף כי התמורה היא אדירה,אלה הV MAX החדשים של סרווין ווגה מחליפים של סדרת הווגה,והם חזקים ואיכותיים,זו לא סדרת הHED.

2. התכוונתי שתוציא כסף על זוג 12 חלשים יותר בעוצמה לעומת 2 10 יקרים ותקבל את אותה כמות בס.

יותר חלשים לא אומר פחות איכותיים...

שטח הממברנה של זוג 12 הוא משהו באזור ה1400 סמ"ר,וזוג 10 שטחם משהו כמו 1000סמ"ר

בפחות RMS תוכל לקבל את אותה כמות בס שחיפשת.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

• תוכן חדש...