Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לטיפול 120000? Seat leon 1m1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הסיאט שלי (1.6 ידני 16v ,bcb ,2005,) הגיעה ל120,000 ורציתי לדעת המלצות לטיפול ובדיקה:

האוטו נקנה לפני פחות מחודשיים (113,000 קמ)בלי כל ידע על היסטוריית טיפולים(מגרש).

נסיעה בעיקר בין עירונית (עם צריכה של 1 ל 15 בממוצע [emoji1] ) אך גם לא מעט נסיעה בתוך ירושלים(אפרט בהמשך ).

נעשה יישור קו מזערי של טיפול(פילטרים ,שמן),ברקסים וגומיות ציריה פרונט.

הרכב נוסע הרבה בחודש (כ 5000 קמ) בתנאים לא פשוטים (עליות וירידות של ירושלים 3,4 פעמים בשבוע,).

1.מה כדאי לעשות בטיפול חוץ מהסטדנרט של 15,000 (פלאגים כבר כלולים )?

2.מה כדאי לבדוק אם צריך לעשות?

3.מעוניין בניקוי ע"י תוסף (k44).הוספה לפני או אחרי הטיפול?(כל העניין של הפליטר דלק)

תודה מראש.

פורסם

להשים שמן שעומד בתקן , להחליף פילטר שמן , אוויר , דלק , להחליף פלאגים , לבדוק צינורות ורצועות , לבדוק צמיגים , לבדוק מה מצב הנוזל קירור .

לבדוק טיימינג במיוחד שלא ידוע תיעוד טיפולים , תוסף דלק זה לזרוק כסף לפח.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

תודה אחי.לפי מה שראיתי האוטו לא טופל באהבה,אם בכלל .שמנים פילטרים כמובן (החלפתי גם ביישור קו ).

לגביי התוסף.יש לי הרגשה שפיח לא נוקה באוטו מעולם משום מערכת.

אם לא תוסף אז?

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

פורסם

כמו שהבחור שמעליך אמר, חבל על הכסף. אין מה לנקות פיח. הבנזין כבר מנקה כל דבר שנקרה בדרכו.

תבצע את כל הבדיקות שהוא הזכיר, ותקפיד להרכיב חלפים של MANN ושמנים איכותיים והכל יהיה בסדר.

קח מסמכים מאוטודאטה שיעזרו לך:

https://drive.google.com/file/d/0Bwe2hxLOMN4oVjV4UVVFQmtIR3M/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0Bwe2hxLOMN4oR0szYWxDT1dTQm8/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0Bwe2hxLOMN4oXzdsalpjdmZ3WTQ/view?usp=sharing

Stay Dirty

פורסם
תודה אחי.לפי מה שראיתי האוטו לא טופל באהבה,אם בכלל .שמנים פילטרים כמובן (החלפתי גם ביישור קו ).

לגביי התוסף.יש לי הרגשה שפיח לא נוקה באוטו מעולם משום מערכת.

אם לא תוסף אז?

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

אם יש פיח מנוע או משקעים , תהיה בטוח שתוסף דלק לא ינקה אותם בכלל , תכתוב ביוטיוב ChrisFix Fuel additive , הבחור הזה קונה את תוספי הדלק הללו ועושה השוואה שלפני ואחרי באמצעות מצלמה שמצלמת את הצילנדר ופניי הבוכנה עצמה את התוצאה אתן לך לראות לבד.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

אני ממליץ לך בחום על שמן של קאסטרול. השתמש בצמיגות 5w/40. לפי הנסיעות שלך צריך להחליף שמן כל 3 חודשים. בדוק והחלף מסנן חלקיקים של המזגן.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה רבה חברים.

להלן רשימת חלפים ומחירים שהציעו לי מטופ פארטס.

uploadfromtaptalk1466533633963.jpg

שמן מנוע 5w30 casterol -130 שח

(כיום כמשתמש ב ows 5w30 ואין בעיות מיוחדות )

פלאגים nkg בדרך אליי .

האם המכירים טובים?יש טובים יותר?

תודה לכולם

• תוכן חדש...