Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 70

ben200
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

זקוק לעזרתכם.

אני נוסע כיום עם סיאט אביזה, 1200 TSI ומאוד מרוצה מהביצועים של הרכב אבל מאוד לא מרוצה מהנוחות של הרכב. גובה הרכב נמוך ובנסיעות ארוכות אני מאוד מתעייף, גם המושבים לא ממש מפנקים. לאחרונה סיימתי את עיסוקי בעיר אחרת כך שלא אצטרך את הרכב הבא לנסיעות ארוכות באופן קבוע אלא יותר לעיר.

אני מחפש לקנות רכב יד 2, נוח, מנוע טורבו או ביצועים דומים לTSI, מבחינת מספר מקומות מצידי שיהיה רק 2 כיסאות אבל פגז' נורמאלי למזוודות אבל עדיף 5 מקומות. עדיף רכב שהוא קצת גבוה. אוטמטי או רובוטי בלבד.

אשמח לקבל רעיונות לרכבים שאבדוק, חשובה לי אסתטיקה ומראה. אני מוכן לשמוע כל רעיון מ- BMW ועד פג'ו .

תודה לכם

בן

פורסם

הפולו יותר נוחה ויותר איכותית ויותר מרווחת מאחורה לנוסעים.

אם אתה רוצה לעלות בגודל אז מציע שתחפש גולף או לאון (לא מנוע 160 כ"ס בגולף).

פורסם

הייתי מציע את הפיגו 208, היא לא תהיה זריזה כמו האיביזה אבל המושבים מאוד נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...