Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי הרכב שלי נתקע (הסבר כאן מה קרה), יש לי ביטוח מקיף מ9 מליון שעובדת עם שגריר.

ב1 בלילה מתקשר, 15 דק' מחכה על הקו רק שיענה לי נציג.

(הנציג התחיל בהתחלה להתווכח בכלל שהרכב לא שלי, אחרי שהבין שהמערכת שלו לא מעודכנת כי עבר כבר חודש אחרי שקניתי את הרכב והוא כן שלי, החליט לפתוח לי כרטיס לקוח וזה אחרי שהייתי מנוי אצלם)

הנציג אמר כשעה וחצי יגיע גרר למיקומך

(הייתי בחולון, בשדרות יוספטל למי שמכיר, אזור מרכזי יחסית לא איזה מדבר נטוש רחוק מציביליזציה)

אני מחכה כשעתיים, סביבות שלוש ומשהו מגיע הגרר ורק אז הוא אומר לי שהוא לא נוסע לאשדוד, הוא שם את הרכב בחניית בינים ובבוקר יגררו אותו לאשדוד

(מה זאת השטות המפגרת הזאת, הזמנתי גרר, כמו בכל חברה אחרת, שיגררו לעיר?)

לקח את המפתחות והייתי צריך גם ככה עם רכב 'חדש שקניתי' עם ההפתעה הזאת שצצה ב3 בלילה של חמישי למצוא איך לעזעזל אני מגיע לאשדוד עכשיו

(שילמתי 200 שקל מונית)

מתקשר לחברה מברר האם מגיע לי מונית, משהו מהביטוח אולי, אמרו שלא מה פתאום

שואל מתי יגיע הרכב למוסך יונדאי באשדוד, אמרו בשעות הבוקר

(יום ו' גם ככה יום קצר)

עברו 9 שעות מאז שהתקשרתי אליהם, הרכב עדיין במגרש חניה עוד לא יצא בכלל לכיווני

שלא נדבר על זה שבכל שיחה עונים לי כאילו הם עושים לי טובה אישית וביקשתי מהם לסכן את חיי

וואלה נראה לי בכלל הערתי ב3 שיחות את הנציגים שם ענו לי כאילו ישנו עם העצבים של 'למה הערת אותי' ככה הרגיש

בקיצור, לא יודע אם כל חברות הגרירה כאלה גרועות, אבל בדיעבד להבא, עדיף לא לעשות ביטוח עם גרירה, לשלם 300 שקל לגרר פרטי שיגרור ויביא כמו שצריך ולא לממן את החברה הזאת

אז, מי שעוד לא חווה אותם, תחליפו

מי שכן חווה אותם, זה אצלי או גם אצלכם ככה ?

פורסם

דווקא בפעם אחת שהייתי צריך אותם לא היה לי בעיות איתם. הגיר נשבר ליד הבית ודיברתי איתם בערב להזמין גרר למחרת בבוקר. הגיע בזמן ונסעתי אחריו עד למוסך.

נשלח ממקום סודי.

פורסם

מבין את התסכול שלך אבל כל חברות הגרירה עובדות ככה, ואם אתה חושב שגרירה מחולון לאשדוד באמצע הלילה תעלה לך 300 שקל, אתה כנראה טועה.

חברות הגרירה מנסות לעשות אופטימיזציה של רכבי הגרר, ולכן הרבה פעמים בגרירה ארוכה הם מאחסנים את הרכב בלילה במגרש מסודר, ורק למחרת גוררים.

שגריר לא שונה משום חברה אחרת בעניין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
מבין את התסכול שלך אבל כל חברות הגרירה עובדות ככה, ואם אתה חושב שגרירה מחולון לאשדוד באמצע הלילה תעלה לך 300 שקל, אתה כנראה טועה.

חברות הגרירה מנסות לעשות אופטימיזציה של רכבי הגרר, ולכן הרבה פעמים בגרירה ארוכה הם מאחסנים את הרכב בלילה במגרש מסודר, ורק למחרת גוררים.

אולי אני טועה, לא הזמנתי עוד גרר פרטי שלא מהביטוח

אבל אשדוד חולון זה 20 קילומטר, זה חצי שעה נסיעה, זה באמת לא כזה רחוק ...

וגם ככה הלך 200 שקל על ספיישל לצערי

החברות האחרות גם ככה ? ממסי ודרכים ?

פורסם

רוב הפעמים כאמור זה הנוהל, לא רק בגרירות לילה.

גרירת לילה פרטית וישירה בטווח זמן נורמלי תעלה לך בין אלף לאלפיים.

Suck it up.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הסיבה שלא גוררים ישירות למוסך בלילה היא שכבר היו מקרים שהרכב נגנב לאחר שהוחנה ליד המוסך בלילה. אם הרכב לא יגיע עד 10-11 למוסך, דבר שיגרום ליום השבתה נוסף, אזי הצדק איתך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
אולי אני טועה, לא הזמנתי עוד גרר פרטי שלא מהביטוח

אבל אשדוד חולון זה 20 קילומטר, זה חצי שעה נסיעה, זה באמת לא כזה רחוק ...

וגם ככה הלך 200 שקל על ספיישל לצערי

החברות האחרות גם ככה ? ממסי ודרכים ?

אם מונית לקחה לך 200 אז משאית גרירה תיקח 100 יותר?. אגב 200 שקל בשביל חצי שעה נסיעה? במחירים ככה קרוב למרכז יותר גבוהים או שזה לא באמת חצי שעה?

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בתור גרריסת, מבין אותך.

אבל צא מאשליית ה 300 שח לגרר פרטי במצב כזה. קודם כל תצטרך להתפלל שיענו לך בכלל בשעה כזאת, ואז להתבאס על הטריקת טלפון אחרי שתגיד איזה סכום אתה מציע..

פורסם

אוקיי חבר'ה, טעות שלי, 300 שקל זה לא עולה, אף פעם לא חוויתי את הנושא של הגרירה וזה באופן פרטי

אתם צודקים כנראה זה עולה יותר

אבל חווית השירות קטסטרופה

הרכב בסוף הגיע ב11 ומשהו למוסך. ב1 בלילה הזמנתי אותו

ב10 רק יצא מחולון.

פורסם

אני גררתי באופן פרטי מיבנה לב"ש בעלות של 1000 ש"ח.

עם 9 מליון כשהצטרכתי גרר דווקא היה בסדר, הגיע תוך שעה וחצי ולמחרת היה כבר במוסך ב8 בבוקר.

הבעיה היחידה שהייתי צריך להסתדר לבד בהגעה לבית.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

מחולון לאשדוד בגרירה פרטית, לפי מחירון לילה, בחברת "זברה שירותי דרך" תעלה 822 ש"ח כולל מע"מ.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

לדעתי זה מרגיש מאוד מפגר, אם למישהו יש ביטוח מקיף, שחברת הגרירה / הביטוח ישתתפו במונית ספיישל / הסעה מחברת הגרירה עד הבית

לא הגיוני שמשלמים אלפי שקלים כל חודש לביטוח מקיף ובסוף אחרי שעתיים המתנה (שלא נאמר לי שאצטרך לחזור גם) אני צריך לחפש את עצמי איך אני חוזר לבית ומוציא עוד 200 שקל על להגיע לבית

למזלי גם הספקתי לתקן את הרכב היום, אחרת הייתי מושבת לכל הסוף שבוע ואף אחד לא יביא על זה לא רכב חלופי ולא כלום

פורסם

אוי נו חלאס עם ההגזמות.

"אלפי שקלים כל חודש". אפשר לחשוב שאתה מבטח פרארי.

אלו התנאים. אם לא קראת אותם כשקיבלת את פוליסת הביטוח, ו/או שאין לך מושג עבור איזה מוצר שילמת - תבוא בתלונות רק לעצמך.

כפי שראית השיטה של שגריר אינה שונה משיטות של חברות אחרות.

עכשיו תחליט אם אתה מבטל את ביטוח הגרירה (שבא בד"כ עם שמשות) או משלם ומכיר את התנאים.

אבל באמת, די עם ההגזמות והדראמה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

*לא כל חודש סליחה, כל שנה*

אני ב5 שנים שילמתי כ40 אלף שקל רק על ביטוחים. ואני בטוח שאנשים אחרים משלמים פה כ4000 שקלים בשנה חופשי

אז כשאנחנו צריכים גרר פעם ב ולהיסחב לבית עוד צריך לעבור את הטרוטר הזה

כן כשאמרו לי גרר 5 כוכבים פלטינום בלי תאור מדוייק מידי הצטרפתי בכיף, אף אחד בטלפון לא אומר לך את הכוכביות הקטנות שאם אתה תתקע אחרי שעה X אתה על עצמך.

אבל עכשיו ברור שאני אפנה לביטוח ואבדוק אופציות אחרות וחברות אחרות כי אני עם שגריר באמת לא רוצה להתעסק יותר

אבל discoTD5 אני שמח שיש אנשים במדינה שכ5000 שקלים בשנה על ביטוח זה כסף שבא בקלות, לפחות מישהו הסתדר בחיים :)

• תוכן חדש...