Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו' 206 2005 - גיר מושך את ההילוך לסירוגין.

yanivme
שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים יש לי בעיה בפיגו' 206 שנת 2005.

הגיר מושך את ההילוך בדרך כלל זה קורה בין הילוכים 3-4 עד ל 3.5 טור וזה קורה לסירוגין, יש מצב שזה קורה שאני קצת נותן תאוצה,

אני משתדל לא "ללחוץ" אבל גם כשאני נוסע רגוע זה יכול לקרות.

מישהו מכיר את התופעה?

מה ממליצים לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל בהחלפת שמן גיר, תקנה 4 בקבוקי שמן מקורי אצל ג'אן.

(יכול להיות שזאת התנהגות תקינה, אז תמתין לאנשים עם ניסיון ב-AL4. בכל מקרה החלפת שמן תמיד טוב לעשות)

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי זה ג'אן ? סליחה על הבורות...

אם זה התנהגות תקינה? אני לא בטוח כי אם אתה בנסיעה רגועה וזה קורה אתה ישר נהיה לא רגוע (זה יכול לעצבן בקלות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להבנתי מדובר באופי של הגיר האוטומטי al4.

גם אני רכשתי לאחרונה לראשונה רכב אוטומטי (406) ונבהלתי מהמשיכות האלה, אחרי מחקר בנושא הבנתי שאתה והגיר צריכים ללמוד אחד את השני.

הפתרון להעלאת הילוך הוא לתת עוד קצת גז - הפוך מברכב אוטומטי "רגיל".

עריכה אחרונה על ידי abz
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי הכרות עם הגיר (AL4) רק בשידוך למנועים גדולים יותר, 2000 סמ"ק בנזין ודיזל. עם 206 היחסים עלולים להיות קצת שונים ואולי הגיר פחות מותאם למנוע, אבל העקרון אותו עקרון.

לגיר מספר תוכניות פעולה (11 אאל"ט) שהוא מחליף בינהם, בהתאם למידת הלחצנות של הנהג, ופרמטרים נוספים. התוכנית נקבעת באותה נסיעה במשך כמה דקות.

יש גם התנהגות שונה כל עוד השמן לא הגיע לטמפרטורת העבודה.

בטוח שאתה לא פועל על מצב ספורט?

יש אפשרות להעברה ידנית, אבל עדיף לטעמי ללמוד קצת את האופי של הגיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי מצב ספורט כבוי, קראתי קצת אומרים שאולי יש בעיה במחשב גיר או בתוכנה שלו שצריכה עדכון...

יש טעם לבדוק את האופציה הזאת?

ABZ - אתה אומר שאם אלחץ עוד זה יעביר אותו להילוך הבא מיידי? ממה שהצלחתי להבין עד עכשיו שאם הוא החליט למשוך את ההילוך, ההילוך לא יעבור עד שיגיע ל 3.5 טור במדוייק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי עכשיו ב 406 והגיר מעלה הילוך ב 2900 סל"ד.

כנראה שהגיר "זוכר" נהיגה יותר נמרצת אצלך ומעביר בהתאם, לדעתי אם תעבור סגנון נהיגה הגיר אמור "ללמוד" אותו אחרי כמה דקות.

שונא אוטומטים למיניהם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...