Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה 2012- גימגום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

ברשותי רכב מסוג ג'טה 2012

לאחרונה התחילה לי תופעה לא סדירה (לא תמיד) שבהאצה אני מרגיש מעין גימגום מסוים המתבטא בקפיצות קטנות עד שהרכב מגיב כמו שצריך.

מעניין אותי לשמוע מאיזה כיוון התקלה הזו מגיעה האם מהגיר או ממערכת ההצתה? (פלאג/חוטים/כוהל)

חשוב לציין שלא נדלקה שום נורת תקלה ברכב

עריכה אחרונה על ידי avihi
פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב?האם מנוע 1.2?

האם אחד מחוטי ההצתה נמס על הסעפת פליטה?

מתי הוחלפו מצתים?

ובעצם כל מה שכתבתי הימור כי לא כתבת פרטים על הרכב.

פורסם

הרכב עבר 125.000

מצתים הוחלפו ב70.000 (מצתי אירדיום).

האם הכיוון הוא במערכת ההצתה או בגיר?

פורסם

הג'טה הגיע במגוון דגמי מנוע.

אם לא תציין את נפח המנוע ואת אותיות המנוע סביר להניח שאף אחד כאן לא יוכל לעזור לך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

היה לי משהו דומה באיביזה 1.2 , אחרי החלפת פלאגים וחוטי הצתה זה עבר. וכן צריך להתחבר למחשב רכב. ככה המכונאי במורשה אמר לי שיש צורך בהחלפה בעקבות הנתונים שקיבל.

פורסם

הגמגום בהאצה נשמע כמו מיספייר, אבל בד"כ תידלק נורת ESP\תקלת מנוע כתומה, למרות שלא תמיד מחייב.

קפוץ למוסך שיבדוק לך את כל החוטי הצתה, כנראה אחד מהם פגום

• תוכן חדש...