Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט, מוביל מדיד שמן שנשבר

rupni
שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב לכולם (חוץ מלי)

נשבר המוביל של מדיד השמן, אצל הבעלים הקודמים הבעיה ספק תוקנה ספק אולתרה עם גומי כלשהו ואפוקסי פלסטלינה, החזיק עד היום, בזמן החלפת הפילטר שמן (לעזאזל עם הצרפתים האלה אין מקום לכלום שם), נפל ועף סופית, ניסיתי להחזיר את האפוקסי אבל זה לא אוטם.

עם ההיגיון המועט שלי וההבנה המועטת אפילו יותר במדידים ובצרפתים הבנתי שהמוביל נכנס בלחץ ושאני לא יכול להוציא אותו כרגע (וואלה האמת לא ניסיתי אבל אני מניח שכבר ניסו לפני).

הפתרון הנכון ביותר יהיה כנראה לפרק את הקרטר, להוציא מלמטה את השאריות ולהכניס חדש (סתם הפתרון האמיתי הוא למכור את הצרפתיה ולקנות סובארו DL) האם אפשר בכלל לפרק את הקרטר בלי להתחיל לפרק הכל בערך ?

הפתרון השני שחברי פורום מסוימים העלו הוא להבריז את השאריות ולמשוך אבל אני חושש שמה שייקרה זה שהכל ייתרסק וייפול לתוך הקרטר.

הפתרון השלישי הוא לסתום את החור ולסמוך לחלוטין על המדיד הוירטואלי שמציג בכל הנעה מצב שמן אבל לא מראה מצב של אובר שמן.

האם יש רעיונות נוספים, האם יש למישהו ניסיון ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המדיד הוירטואלי לא אמין,לא לסמוך עליו.

בשביל קרטר מפרקים גשר קדמי,אתה לא רוצה את זה.

או שאיכשהו תחזיר את המוביל למקום,לצערי בקומבינה או שאם נכנס בלחץ תבדוק איך בדיוק ואם אפשר לקנות מוביל ואיכשהו להחזיר,

שוב,אופציה של פירוק קרטר או הסתמכות על המדיד הוירטואלי לא צריכה לבוא בחשבון.

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה תמונה של מה שנשאר

abddb1cf4cae758b23fcbd6631adb080.jpg

בנתיים הגעתי לאחד המנהלים הטכניים של קרסו במוסך הקרוב ואנחנו מדיינים על פתרונות אפשרים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

מה הלך בסוף?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת לא עדכנתי, מצטער.

החלק יוחלף, יוחלף בעתיד ועדיין לא הוחלף כי אני מחכה שהוא יגיע מצרפת.

החלק הוזמן דרך קרסו אחרי שלא מצאתי בשום מקום (גם אני חיפשתי בפרוקיות גם דרך קרסו).

הבעיה שהיצע המנעים עם החלק המדוייק קטן מאוד (קליאו ספורט 2 ליטר ומאגן דור ראשון ושני עם מנוע 2 ליטר).

ההחלפה תתבצע בצורה די פשוטה, מברז ומשיכה, במוסכים של קרסו יש כלי מתאים ואני אתן להם לבצע את ההחלפה מהסיבה הפשוטה שהם יאלצו לקחת אחריות במידה ומשהו יפול לקרטר וילך מנוע.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 10 חודשים מאוחר יותר...
שימו לב! השרשור הזה בן 2710 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...