Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!

מחפש כבר הרבה זמן המלצה לרכב מיני ידני או אוטומטי בתקציב של עד 30 אלף.

חשוב שיהיה חסכוני בדלק ובטיחותי.

בעיקר נסיעות מחוץ לעיר, מעדיף שנתון 2010 ומעלה.

הבנתי שהפיאט פנדה מומלצת אבל המראה שלה נוראי בעיניי.

אולי שברולט ספארק היא אופציה טובה?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי galdil
פורסם

אני הייתי הולך על השברולט ספארק חסכונית מאד, לא יקרה לרכישה ועם מנוע חזק מספיק כדי להתמודד עם נסיעות בינעירוניות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש בפורום רכב כללי את השרשור הזה (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601366-התחדשתי-בפיאט-פנדה-2013&highlight=פיאט+פנדה) ורכב דומה (אותו צבע, אותה חברת השכרה, קילומטראז' דומה) ביד 2- http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=3423627&Code=5fcabc1b0b50d606e73449d60f44016f. במחיר הנכון ועם האמינות של הפנדה (מנוע 1.2 פייר ותיק ומוכר, תיבה ידנית, מכלולים פשוטים ואמינים, חבר כנופייה שיש לו כזו) זו יכולה להיות קנייה עדיפה לדעתי מספארק, שהמנוע שלה חזק אך לא מאוד גמיש, איכות גימור לא משהו בכלל מבפנים, דוושת קלאץ' שנשברת, מנוע שנכבה מדי פעם בעמידה. אחרי נסיעה בספארק הרגשתי שהרכב די מפוספס ויעכל להיות הרבה יותר טוב.

פורסם

כן כמו שאמרתי המראה של הפנדה ממש לא מושך אותי.. גם הספארק לא ממש אבל בכל זאת נסבל.

בתחילה רציתי את הקיה פיקנטו ידנית, אבל היא מנוע 1000. הוא לא קטן לבין עירוני?

• תוכן חדש...