Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות סיאט איביזה שנתוון 09/10.

שמעתי מאנשים שיש בעיות גיר לאיביזה בדיוק במעבר לדגם החדש של האיביזה והמעבר שלהם מהדגם החדש לישן.

אפשר לדעת מאנשים עם ניסיון עם איביזה על מחלות ותקלות נפוצות ברכב ?

אני מדבר על דגם אוטומט 5 דלתות בלבד.

מה ההבדל בין גיר DSG לאוטומט והאם זה בכלל צריך להיחשב כשיקול לקנות את הרכב או לא?

האמינות מאפיינת מאוד את הגרמניות וגם את סיאט, השאלה אם ללכת לכיוון הזה?

חשוב לי מאוד שהרכב יהיה אמין ככה שזה שיקול מרכזי מאוד בקנייה שלי.

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה !

פורסם

גיר DSG זה גיר שהוא מכאנית גיר ידני עם מצמד והכל אבל שאת פעולת המצמד והעברת ההילוכים עושה המחשב. הוא חסכוני וזריז כמו ידני אבל בדגמים הישנים יותר (בשנתונים עליהם אתה מדבר) הם סבלו מבעיות אמינות והתחזוקה היא יקרה. גיר אוטומטי קלאסי משתמש בממיר מומנט הידראולי במקום מצמד מכאני (ועוד הבדלים שאינני בקיא בהם), אבל הוא לא חסכוני וזריז כמו גיר ידני או רובוטי. בגיר רובוטי אנשים גם מתלוננים על רעידות בתנועה עירונית איטית ובתחילת נסיעה.

• תוכן חדש...