Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתבוע אכן ניתן ללא בעייה.

לזכות ? :?

קודם כל תוכיח את הטעון הוכחה (כך קנית את הרכב , לא היה שינוי במצבו , המוכר ידע).

אח"כ תשכנע את השופט/ת שמגיע לך סכום X עבור ההוצאות , ולא שהוא/היא ילחתו עליך להתפשר.

אחרי שתקבל פפסק וגזר דין לטובתך תתפלל שהסוחר לא ייעלם , ואם הוא לא נעלם תפעיל נגדו הוצאה לפועל , תפקיד סכום מסויים אצלם ,וחכה כמה שנים עד שיחלטו את הכסף , אם בכלל...

כן , אני יודע , זה עובד עקום.:evil:

פורסם

אני הולך על זה, גם הקלטתי את המומחה בטלפון, והוא אמר לי שאם אני מוסיף 99 ש"ח אז יש לי אחריות גם על מנוע וכו'....

ואז אמרתי לו אבל שמע בדיקת ג'יפ עולה גם ככה 99 ש"ח יותר מבדיקה רגילה, אז הוא אמר לי אם זה ג'יפ אין צורך להוסיף 99 נוספים! כלומר הודה שיש אחריות...

אז נראה או שנתבע את הסוחר, או את המומחה...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
שלום.

לתשומת לבך. והיה והרכב ניקנה וגם אים המוכר "לא ידע" על הסדק במנוע עדיין הוא

(המוכר) מחויב כלפי הרוכש. אי ידיעה או הסתרת מידה לגבי מצב הרכב מחייב את המוכר בפיצוי הולם.

כמו כן ידוע לבעלי מיקצוע ולדעתי גם למכוני הבדיקה למיניהם שבסוזוקי יש תופעה של מנוע ניסדק.

לדעתי מין הראוי שתפנה למוכר ותדרוש תיקון מלא של המנוע או פיצוי הולם.

מתוך נסיון שום דבק לא יעזור כי הסדק נימצע על דופן המנוע לתוך מעברי מים וכמו ששמררררררר

אמר חבל על הזמן לא תהיה לך ברירה אלה להחליף מנוע .

בברכה בני ל.

אגב לדעתי המוכר ידע ורימה כי הוא גם היה מוסיף מים וכאשר היסתבר לו מידת הנזק,

הלך לפי האימרה הישראלית "זה שיקנה יתקן".

במידה והמוכר אכן לא ידע (ועלייך,כקונה, חובת ההוכחה להראות כי אכן ידע) - אין כל אחריות, חובת פיצוי וכיוצא בזאת.

לא מתקיימים כלל סעיפי טעות/הטעייה/משא ומתן בתום לב וכל שאר הסעיפים לחוק החוזים אשר מתוכם יכול הקונה שתצמח לו זכות פצוי כל שהיא (השבה, בלא בלא...).

אלא אם כן יש לך הוכחות מוצקות שהמוכר ידע - אז אתה יכול לנסות להכנס דרך הס' שפירטתי לעיל ולזכות בפיצוי כלשהו.

בסופו של יום - מאוד קשה וטרחה רבה - לרוב עדיף לבלוע את הצפרדע, להישיר מבט ולהמשיך הלאה...

טעות בידך, בכתב האחריות של המכונים מצויין שאין אחריות על ראש מנוע כתוצאה של קורוזיה.

בואו ואגלה לכם סוד(שששש...) - במבחן ביהמ"ש ה"אין אחריות" אינה תופסת.

לרוב, המכונים ירצו להתפשר אתכם עוד לפני המשפט.

עמית

מסכים.

מתוקף חוק חוזים אחידים - נושא הסעיפים המקפחים.

פורסם

ebari

הרכב נרכש לפני חודש, והוא נרכש מסוחר שיש לו מגרש מכוניות, וזה העסק שלו, מה שכן הרכב היה רשום על מישהי אחרת אבל לסוחר היה ייפוי כח וכל הכסף הועבר אליו!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
ebari

הרכב נרכש לפני חודש, והוא נרכש מסוחר שיש לו מגרש מכוניות, וזה העסק שלו, מה שכן הרכב היה רשום על מישהי אחרת אבל לסוחר היה ייפוי כח וכל הכסף הועבר אליו!

נסה לדבר איתו ולסחוט ממנו הודאה. תקליט...

אם זה לא עובד, אתה יכול לשבת לפני העסק, וכל אחד שמגיע לספר לו את הסיפור...

פעם קניתי אופניים במצמן (ב 5K). משהו בבלמים היה דפוק, והם לא ממש עצרו. עוד בהתחלה הם עשו בעיות ולא ממש עצרו, אז הוא אמר לי "זה לכה על הרפיסות של הדיסק, זה ירד. אם לא אני מחליף לך את האופניים"...

אחרי 4-5 פעמים שאני מגיע והבעיה נימשכה, אמרתי לו יפה "תודה" ונעמדתי מחוץ לחנות וסיפרתי לאנשים שניכנסים את הסיפור שלי... תוך חצי שעה לא נישאר לו אף אחד בחנות, וזה עוד היה ביום שישי!

בקיצור, לחץ פיסי מתון...

או תביעה!

בהצלחה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...