Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביצוע טסט במכון רישוי שנמצא במוסך מורשה (נערך)

shlomi666
שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

תגידו מה דעתכם אם לעשות את הטסט במכון רישוי שנמצא במוסך המורשה?

יש לי אפשרות לעשות את זה מסודר לקבוע תור ופשוט ללכת והם עושים עבורי את הטסט והכל...

במקום שאצטרך ללכת לכל מכון רישוי מורשה אחר ולהמתין בתור הרבה זמן ללכת לחתום ולחכות סתם.

האם במורשה הם יהיו נוקשים יותר לדעתכם על כל דבר הכי קטן ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה זה לא הטסט אלא הליקויים שיימצאו וכמה יעלה התיקון שלהם. מה גם שהמכון עובד בשיתוף פעולה על המוסך כך שיד תלחץ יד וכולם יהיו מרוצים (אתה קצת פחות) אז תבין מה המשמעות של נוחות מבחינתך במיקרה הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהייתה לי את היאריס הייתי עושה את הטסטים במכון המורשה שנמצא בתוך מוסך רייכמן. נוח מאוד, לשמחתי לא מצאו פאקים (כי הייתי פדנט בתחזוקה) והדבר היחידי שהייתי צריך לעשות שם זה כיוון פנסים.

אם המוסך הוגן, אין שום סיבה שידחפו לך הפתעות. הייתי עושה את הטסט במוסך המורשה וסוגר עניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אז מעולה בשבילי לעשות טסט במכון מורשה כמובן..אתה קובע תור מסודר כמו יום טיפולים ועובדים על האוטו שלך בזמן מעולה שצריך להחזיר לך את האוטו כמה שיותר מהר ולשחרר לקוחות. נראה לי שבמורשה זה עדיף וגם חוסך נסיעות, זמן וכאב ראש חלילה במידת הצורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבר היה פוסט דומה, ולמיטב זכרוני קומפי צירף את הנחיית משרד התחבורה לגבי הנושא - למוסך שמבצע גם טסט שנתי מותר לעשות טסט רק לרכבים שמטופלים אצלו במשך תקופה מינימלית (כמדומני 3 חודשים לפחות) -> לפיכך, לא בטוח שהוא יסכים לקבל אותך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מדוע אנשים בוחרים לא לציין מידע בסיסי חשוב: איזה שנה הרכב וכמה ק"מ עבר.

אם זה מודל 2014 עם 20.000, תיגש לבד ללא שום חשש לכל מכון שאתה רוצה. סיכוי שתיכשל אפסי. מקסימום יבקשו להחליף מגבים, אז תחליף.

עדיף לדעתי לגשת לבד. ככה אתה רואה מה בודקים, איך בודקים ולא משלם למוסך על שרות שאתה בעצם לא צריך.

אם זה מודל 1998 עם 280.000 ק"מ מוזנח יד 8, אז זה יכול להיות יותר מורכב.

תתחיל בציון פרטים אלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

תגידו מה דעתכם אם לעשות את הטסט במכון רישוי שנמצא במוסך המורשה?

יש לי אפשרות לעשות את זה מסודר לקבוע תור ופשוט ללכת והם עושים עבורי את הטסט והכל...

במקום שאצטרך ללכת לכל מכון רישוי מורשה אחר ולהמתין בתור הרבה זמן ללכת לחתום ולחכות סתם.

האם במורשה הם יהיו נוקשים יותר לדעתכם על כל דבר הכי קטן ?

אתה יכול בראש שקט ולבצע את הטסט במוסך שבו את מבצע את הטיפולים ולחסוך זמן.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אוטו שנת 2014 עם 37 אלף קילומטר +-...

והרכב מטופל במורשה מהרגע שיצא מהחברה.

לכן עדיף לי ללכת לשם כי אני יודע שגם בטסט הוא בידיים טובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב כזה סיכוי לתקלות בטסט הוא נמוך, אם יתגלו תקלות הן יטופול באחריות (אלא עם מדובר בחלקים מתכלים כמו צמיגים).

תעשה מה שנוח לך. אני מניח שהשרות הזה במוסך לא ניתן בחינם אלא תמורת תשלום של כ 150-200 ש"ח.

אם שעתיים מהזמן שלך שווים את הסכום הזה, תן למוסך להעביר את הטסט.

אם לא, תיגש לבד. אין לך ממה לחשוש.

עניין של "ידיים טובות" לא רלוונטי כאן.

עוד נקודה שאני חושב שכדאי לעלות אותה - אם זו הפעם הראשונה עבורך שאתה נדרש להעביר רכב כלשהו טסט -

תיגש לבד. רק כדי לראות מה זה מכון רישוי, מה הם בודקים ומה הם דורשים. זה ניסיון לחיים ועדיף להחיל לצבור אותו עם אוטו חדש ותקין.

הרי לא תוכל תמיד להסתמך על שרותי המוסך, מתישהו תצטרך לגשת לבד וכדאי שתדע בקווים כליים מה זה טסט שנתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא פעם ראשונה שאני מעביר רכב טסט .. אני יודע איך הכל הולך אבל המטרה בשרשור זה האם זה בסדר להעביר טסט במקום מורשה או רגיל. אין סיבה שיבקשו יותר מכיוון שטסט זה 1600 אגרה אצלי + בדיקה של האדם גם במכון רישוי רגיל וגם במורשה יצא אותו הדבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

כמו שציינו, תלוי מאוד מה הרכב שתבקש להעביר.

רכב חדש יעבור בקלות וללא ליקויים (מה גם שהרכב שלך באחריות, כך שגם אם ימצאו ליקויים, הם יטופלו לרוב במסגרת האחריות).

ברכב ישן ימצאו מן הסתם יותר ליקויים.

אופציה שנייה היא לבקש מהמוסך לגשת עם הרכב לטסט לפני הטיפול/הבדיקה ואז התיקון יהיו הליקויים שנמצאו בו בלבד.

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתכוון מוסך מורשה צ'מפיון לצורך העניין. במכון רישוי רגיל "קומפיוטסט" או כל דבר אחר האגרה של הרכב תהיה זהה והבדיקה תעלה עוד כ-100 ש"ח +-. ובמורשה לדעתי יקחו אותו הדבר על בדיקה ושם זה יהיה אפילו יותר נוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...