Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הרעיון של הגאפה, אתה מציע את זה כרעיון או שיש לך נסיון עם זה וזה יעבוד לדעתך?

לגבי הרעיון עם החור הקטנטן, לפי הגודל של העיקום (ראה תמונות) והעומק, לדעתך חור קטן יספיק להרים את הכל או שאני אצטרך לעשות כמה חורים בכמה מקומות? והאם כמה חורים יעשו נזק לעומת חור אחד (שאמרת שלא עושה)?

חור אחד קטן באיזור וזהו.

אם אתה צריך להגיע למיקום קצת יותר מרוחק פשוט כופף את מהדק הנייר בהתאמה לאורך הרצוי.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

חברים - חד וחלק לא דוקחים חורים בדאסט קאפ.

יש שם רווח מאוד קטן בו הסליל יושב. אם יכנסו לשם חלקיקי פלסטיק אז אפשר להגיד קדיש על הסאב.

או שתיקח למעבדה שיורידו אותו וידביקו מחדש או שתשאיר ככה.

זה קוסמטי סה״כ.

פורסם

שלא לדבר על הנזק שחור אחד קטן יכול לעשות אם נכנס לשם מספיק אוויר - עדיף נזק קוסמטי על נזק מכאני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה,

מהרעיון של הגאפה חשבתי לנסות למצוא עוד סוגי דבקים (יותר חזקים ממסקנטייפ, שלא הצליח), ובסוף אחרי כמה דבקים הגעתי למישהו באיזור שלי עם דבק דו''צ שהצליח להרים את העיקום!!

אמנם עדיין יש מן קימוטים כאלה אבל אני מאמין שזה הכי טוב שאפשר לבקש.

תודה לכם על העצות והרעיונות!

IMAG0037.jpg

IMAG0036.jpg

פורסם

יפה וכל הכבוד על ההתמדה - אם אפשר לשאול באמת באיזה דבק מדובר וכמה ממנו היה נדרש?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שאר הגליל לא אצלי, אבל אני זוכר שזה של 3M (או M3?) בצבע אדום.

הייתי צריך משהו כמו 5 פסים בקוטר של הדאסט קאפ בשביל להרים את הכל.

לדעתי מה שעשה את ההבדל, חוץ מהחוזק של הדבק, הוא שזה לא נייר/פלסטיק/בד שמרחו עליו דבק מאחד הצדדים, אלא האלסטיות של החומר: זה מן ג'ל או גומי שהוא גם אלסטי וגם דביק, ולא כי מרחו עליו דבק אלא כי הג'ל עצמו דביק.

אני מתכוון שניירות דבק למניהם, שלכאורה היו עם דבק חזק יותר, התרוממו בלי הדאסט קאפ כשהרמתי אותם, אבל זה, למרות שהיה פחות דביק, כביכול התהדק יפה לחריצים ולקימוטים וכשניסיתי למשוך הוא נמתך ונמתך עד שהוא התנתק, אחרי שהוא הרים לפחות חלק מהדאסט קאפ כל פעם. אחרי כל פעם שהוא התנתק החתיכה לא נדבקה שוב אבל כמו שכתבתי, 5 פסים הרימו הכל =)

הייתי בשוק כשהדבק הזה הצליח

בלי שום קשר לנושא (או מעט קשר), lanosforce, אני רואה שהחלפת את הסאב מארק בלאק לתזיס. גם הפעם רשמת פה חוו"ד על ההחלפה ופיספסתי אותו, או שפשוט עדיין לא רשמת?

פורסם

אני חושב שזה הדבק הדוצדדי הכי טוב שיש היום בשוק .

עובד טוב גם בסביבה לחה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש לי דו צדדי כזה שמחזיק אצלי את הפודים של הטוויטרים על הדשבורד.

שמתי זוג פסים קטנים על כל פוד והדבקתי. אלוהים יודע איך אני אוריד אותם :)

זה אמור להיות ניילון אדום עם ספוג אפור.

פורסם
שאר הגליל לא אצלי, אבל אני זוכר שזה של 3M (או M3?) בצבע אדום.

הייתי צריך משהו כמו 5 פסים בקוטר של הדאסט קאפ בשביל להרים את הכל.

לדעתי מה שעשה את ההבדל, חוץ מהחוזק של הדבק, הוא שזה לא נייר/פלסטיק/בד שמרחו עליו דבק מאחד הצדדים, אלא האלסטיות של החומר: זה מן ג'ל או גומי שהוא גם אלסטי וגם דביק, ולא כי מרחו עליו דבק אלא כי הג'ל עצמו דביק.

אני מתכוון שניירות דבק למניהם, שלכאורה היו עם דבק חזק יותר, התרוממו בלי הדאסט קאפ כשהרמתי אותם, אבל זה, למרות שהיה פחות דביק, כביכול התהדק יפה לחריצים ולקימוטים וכשניסיתי למשוך הוא נמתך ונמתך עד שהוא התנתק, אחרי שהוא הרים לפחות חלק מהדאסט קאפ כל פעם. אחרי כל פעם שהוא התנתק החתיכה לא נדבקה שוב אבל כמו שכתבתי, 5 פסים הרימו הכל =)

הייתי בשוק כשהדבק הזה הצליח

בלי שום קשר לנושא (או מעט קשר), lanosforce, אני רואה שהחלפת את הסאב מארק בלאק לתזיס. גם הפעם רשמת פה חוו"ד על ההחלפה ופיספסתי אותו, או שפשוט עדיין לא רשמת?

ניסו,

אתה משתמש כנראה בדבק דו"צ על בסיס אקרילי של 3M - אני משתמש באח התאום שלו מבית סקוש כבר שנים - הדברים הקטנים שלומדים מיוסי (אלפיין) על איכות החומרים והחשיבות שלהם זה פשוט מדהים.

לגבי הארק בלאק, כן, החלפתי אותו בTH10 או במילים אחרות "באסו" של אודיסון סדרת התסיס שכבר לא קיימת יותר (אבל ממתין שהם יפתחו את החדשה) ובדרך נפרדתי לשלום מכליה אחת.

כתבתי בשרשור פרוייקט אופטימוס על הרכב הנוכחי שלי חוות דעת ראשונית בלבד על בסיס שמיעה ראשונית של שתי דקות ואני בזמן הקרוב מתכוון לכתוב את ההמשך - חוות דעת ביניים.

ולאחר שאשלים את כווני המערכת אכתוב גם חוות דעת סופית.

הארק הוא סאב וופר מדהים - אבל הוא חיה שונה לחלוטין מהתסיס ומה שחיפשתי בסופו של דבר היה יותר לכוון של סאב וופרים פטישיים יותר - IDMAX, W6 וכדומה אבל במקביל משהו שעדיין "ירחם" על מי שיושב בקבינה.

התסיס בדיוק שם! זה הסאב וופר הכי "מאוזן" שיצא לי לשמוע אי פעם - פחות או יותר הGTI או הM1 של הסאב וופרים.

Pioneer TS-X150

פורסם

עכשיו רק ראיתי העדכון של החלפת הסאב והעדכונים שאחריהם שפספסתי. נהנתי מאוד ומחכה להמשך.

וכליה זה סתם overrated... :wink:

• תוכן חדש...