Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך העוגן נתניה - מורשה יבואן צ'מפיון שמים שמן של Liqui Moly

בעודי ממתין לרכב שלי, אני רואה מבעד לחלון שזה מה שהכניסו לרכבים אחרים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה מוסך חברה, הם עובדים לפי הוראות יצרן, הסיכוי שתקבל משהו לא תואם קלוש מאוד.

אין מישהו בארץ שיודע יותר טוב מהם החלפים\נוזלים התואמים לרכב, הם מחזיקים במחשב את המק"טים התואמים לרכב שלך לפי מספר רישוי.

ובכל זאת הם שמים חלפים סינים , ראה את השרשור של - ''מוסך רון''.

פותח שרשור, וחבר פורום דניאל1983, קבלו עוד המלצה לשמן:

http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9C-motul-8100-5w40

רועי

פורסם

כמות החרא שאכלתי במוסכים של צ'מפיון... זה שהם חוסכים עליך בשמן זול יחסית וממלאים מים לנוזל קירור ושוכחים ברגים וביצוע כיוון פרונט אחרי פתיחת גשר תחתון... המחירים שלהם פשוט לא מוצדקים בעליל... פעם הבאה תטפל במוסך רון (זה תופס לאחריות) גם מקצוען וגם שקיפות מלאה בנוגע לשמנים ולחלפים

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
במוסך העוגן נתניה - מורשה יבואן צ'מפיון שמים שמן של Liqui Moly

בעודי ממתין לרכב שלי, אני רואה מבעד לחלון שזה מה שהכניסו לרכבים אחרים.

גם ליקווי מולי זה לא השמן הכי טוב לרכבי VAG אם כבר לוקחים מחיר של 60 ש"ח לליטר לפני מע"מ אפשר למזוג לקסטרול להם זה עולה פחות שלא תטעה.

פורסם (נערך)

507 זה 5-30 אם אני לא טועה.

65 שקל לפני מעמ לליטר זה שוד לאור יום. ב130 כולל מעמ אתה קונה 4 או 5 ליטר

וגם למה שמו תוסף ניקוי ועזר? זה תוסף דלק? זה סמרטוט שניקו איתו את הפתח של האגן שמן? מה זה?!

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם

וגם למה שמו תוסף ניקוי ועזר? זה תוסף דלק? זה סמרטוט שניקו איתו את הפתח של האגן שמן? מה זה?!

זה הסמרטוט שמעבירים על המנוע עם איזה חומר ניקוי "עלק" שיהיה נקי יותר, כמובן שדרשתי להוריד את הסעיף הזה ולא לחייב אותי עליו (כי לא ביקשתי את זה ולא קיבלו ממני אישור לזה מראש) ואכן לא חוייבתי עליו בסופו של דבר.

אבל שיטת המצליח שלהם עם הסעיף הזה עובדת על הרבה אנשים אחרים.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
שמן מעולה, יותר טוב מקסטרול

http://topparts.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-WOLF-VITALTECH-5W40-C3-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%9C%D7%90

כמובן יש לו את התקן של VW, ולפי המפרט הוא הרבה יותר טוב ושומר לך על המנוע

בבקשה פרט איך אתה קובע ששמן וולף טוב יותר מקסטרול. בהתחשב שקסטרול הם OEM של קונצרן פולקסווגן וחלק מהשמנים מפותחים יחד עם מהנדסי המנועים. רמז: מבחנים שפורסמו במעבדות לא תלויות.

הזול עולה ביוקר

פורסם
אני פשוט נגעל מצ'מפיון וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לטפל אצלם!

האם אתם ממליצים לי ללכת ולהחליף את השמן הנ"ל, או שכבר לחכות עוד 15 אלף ק"מ לטיפול הבא?

האם עלולים להגרם איזשהם נזקים למנוע עם השמן הזה?

אני ממליץ רגיעון ומשהו נגד בחילות.

אתה יכול ללכת לטפל באופן רגוע אצל צ'מפיון וגם להשתמש בלי חשש בשמן של פז במידה וזה השן. רוב המוסכים המורשים שמים אותו והכל טוב.

לא תמיד צריך להסתנוור ממותג. ואל תחשוב שהשיקולים של היצרן לא קשורים למחיר בבחירת ספקי משנה.

יהיה מעניין לראות מבחני ביצועים של שמן פז לעומת שמנים מובילים.

פורסם
פעם הבאה תטפל במוסך רון (זה תופס לאחריות) גם מקצוען וגם שקיפות מלאה בנוגע לשמנים ולחלפים

אין ספק שרון תותח מקצוען ואמין, אבל מכאן ועד לקביעה שלך שזה תופס לאחריות, המרחק גדול. אתה בטח לא היית רוצה לקחת אחריות על האמירה הזו.

נכון, לפי החוק היבש זה כך, אבל לא הייתי רוצה להיות במצב של מימוש אחריות, מול כל יבואן, לאחר טיפול שלא במוסך יבואן בתקופת האחריות.

פורסם

קודם כל אתה טועה... באוקטביה הישנה של המשפחה טיפלנו במוסך לא מורשה יבואן , כמובן שהחלקים היו לפי התקנים ומקוריים בלבד) כשהלך הטורבו חודש לפני סיום האחריות החליפו כמו גדולים רק דרשו את הקבלות של הטיפולים, במוסך הגורן בנתניה

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...