Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה המשטרה??

metalan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים כולנו ראינו את התאונה המחרידה בירושלים (נראה לי) של אב שהרכיב את בנו התינוק על ברכיו, זה מחזה לא נדיר בישראל (הילד על הברכים) ואיפה המשטרה בכל הנושא הזה? האם אתם לא כועסים שילד בן שנה וחצי נהרג בגלל משחק בכביש?? מי אמור לבוא לדין? הרי בכביש זה כבר היה מספר רב של תאונות מי אשם? התשתיות? העיריה? האב? כולם ביחד?? והדבר שהכי מענין אותי זה למה באנגליה זה כמעט ולא קורה, אנחנו לא פחות חכמים, יש לנו משטרה נורמלית וכסף, אם זו הבעיה תמיד יש אנשים שתורמים וזה לא הבעיה.....

אז השורה התחתונה בכל זה זה רק שאלה אחת: למה!

איש אחד אמר:"יום יבוא, בוא הפאנקיסטים יגורו עם המטאליסטים.....אחחח הגאוניות

פורסם

נראה לי שהתאונה הייתה ביפו.. (או שהיתה עוד אחת), בכל אופן פורסם היום בעיתון כתבה על תאונה שאב לקח את בנו על ברכיו בזמן נסיעה כאשר בנו השני מסיח את דעתו והאב מאבד שליטה ונכנס בעמוד.

לשוטרים אין מה לעשות בנדון..

פשוט חוסר אחריות מוחלט של ההורים, חרא של הורים, אין לי משהו אחר להגיד!!!

פורסם

אתה טועה (ואני לא מתכוון לטעות של מיקום התאונה - יפו , זה לא רלוונטי).

אין מצב שתחת כל עץ רענן יעמוד שוטר לתפוס כל אדיוט שעושה דברים כאלה.

אם לאדם אין מספיק שכל בקודקודו כדי לא לנהוג בצורה כפי שנהג (תרתי משמע) - אלף שוטרים לא יעזרו.

בפעם המאה -DARWIN RULES.

פורסם

נכון אתה צודק אבל תגיד לי למה באנגליה זה לא קורה? החינוך לא מספיק טוב?? מה לא בסדר בכל הסיפור במדינה שלנו אם התאונות והכל....

פורסם

אז למה שלא נלמד מאנגליה? אם הם מרתיעים בכלל......

ואל תשימו לב לאנגליה אני לא בריטי פשוט שם יש ממש קצת תאונות יחסית לאוכלוסיה

פורסם

לא חינוך, לא הרתעה, לא אנגליה ולא נעליים.

התאונות שמערבות רשלנות בוטה, לרוב מתרחשות במגזרים הנחשלים.

כמה כאלו אתם מכירים?

אני מכיר שניים עיקריים:

1. קודם כל, הערבי

2. גם, החרדי

בשניהם, אין מודעות תחבורתית, בשניהם מזלזלים בשכל הישר (הערבים שעוברים באדום, החרדים שנכנסים למים בלי לדעת לשחות ומתים בהמוניהם), ונוטים לסמוך על בורא עולם (שעסוק, בנתיים, בדברים חשובים יותר, כמו הק.ט.מ סופרדיוק או ה911 טורבו הבאה).

כמובן שיש גם אנשים שחוטאים בכך ולא נכללים בשתי הקבוצות שלעיל, אך שם מדובר בעיקר על אינדיבידואלים, ולא מגזר כמגזר.

הם מביאים את זה על עצמם, ועל ילדיהם.

חוסר המודעות לבטיחות הביאה לשיעור תמותה אסטרונומי של ילדים בכפרים ערביים כתוצאה של דריסה.

אני מוכן להתערב ששיעורי קשירת הילדים בצורה בטיחותית הם הנמוכים ביותר בשני מגזרים אלו (על אף, כמה אירוני, שהם המגזרים בעלי המספר הרב ביותר של ילדים).

שום אכיפה לא תעזור.

זה אצלם במנטליות.

הם פשוט לא ערוכים לשימוש בכלי רכב בעל מנוע בעירה פנימית. זה גדול עליהם.

הציביליזציה הוציאה אותם מהמערות והאוהלים (לפני שתצרחו "גזען", לכו תראו איך הם חיים - ותמיד חיו, כך שאי אפשר להאשים מישהו - בנגב), וסיפקה להם כלים שמקדימים בכמה מאות שנים את האבולוציה הטבעית שלהם.

תתנחמו בכך שלרוב הם לא יכולים להרשות לעצמם SUV-ים, ופוגעים בעיקר בעצמם...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רועי מה שאתה אמרת זה חינוך!! חינוך של מגזר שלם.

חינוך, שינוי מנטליות, התאמה כפויה למאה ה21, הטבעת ערכים - קרא לזה איך שאתה רוצה, זה לא הולך לקרות ב10 שנים הקרובות, ולא בכלל. אפילו המוות והכאב לא עוזרים כאן - הם ממשיכים בשלהם (ואני לא אכנס לדוגמאות פוליטיות, למרות שאותה לוגיקה תקפה גם שם).

הזמן יעשה את שלו, ללא ספק.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לדעתי אתה צודק במאה אחוז, הם פשוט לא מוכנים למאה21 תראה את הבתים, איך הם נראים הכל שם כל כך נראה כמו ימי הבינים.....כנראה הם עוד לא התפתחו משם

שורה תחתונה אין שם חינוך לגבי המכונית ובכלל חינוך מודרני

פורסם

ההורים שמרכיבים את בנם על הברכיים זוהי תופעה שכיחה למדי, ואין סיכוי בעולם למנוע אותה....

גם אני הורכבתי על ברכיו של אבי (ותפסתי בהגה -יש!!!), זוהי אחת מחוויות הילדות שכמעט כל ילד עובר...

לא משנה מרוקאי טריפולטאי תימני או סתם "ספרדי", טוב נו בעיקרון המזרחיסטים....

אה כן, היה לאבא שלי מוסטאנג 79 באותה תקופה...

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

אז מה אתם אומרים שאנחנו צריכים לסבול בגלל שהערבים והדוסים לא מתקדמים?!

אם זה ככה, אז יש לנו חרא של מדינה- לא צריך להעביר אותם טסטים (למרות שזה לא יפריע לערבים)

אתם יודעים מה..אני מחכה לרגע שערבי ודוס יעשו תאונה...את מי יאשימו אז?!:wink:

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

לא מגזרים ולא נעליים.

בתור מי שמביא את הבת שלו לגן ואוסף אותה מדי פעם אני רואה את כל תושבי רעננה המשכילים והמבוססים, לא ערבים ולא חרדים, מעמיסים את הילדים בג'יפים ובמיניוואנים בלי שום מחשבה על מושבי בטיחות או חגורות.

זה אצלנו במנטליות.... לא אצלם. בדיוק כמו כל שאר הבעיות בכביש.....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

כלומר, אתה רוצה לומר שאתה מאמין כי במגזר החרדי ובמגזר הערבי היחס לבטיחות הוא כיחסם לבטיחות של תושבי רעננה והסביבה?

ולגבי המנטליות, האם קראת את הכתבה בYNET על התנהגות הבדואים בכבישי הנגב?

ברור שמבחינת מנטליות ויחס לבטיחות יש הרבה איפה לשפר, אבל עדיין יש גרוע, ויש הרבה, הרבה, הרבה יותר גרוע.

פורסם

אני נוטה להסכים עם ג'רמי, לפחות חלקית. יש לי מין משחק כזה לפעמים, כשאני מחכה לאוטובוס בבוקר. התחנה נמצאת ליד בית ספר וגן והמון הורים מורידים את הילדים שלהם שם. אני סופר כמה מהם לא חגורים - לרוב זה מגיע לעשרות כל פעם.

מצד שני, רמת הנהיגה ורמת המודעות במגזרים שרועי ציין נמוכים בהרבה, וזה נכון. זו הסיבה ששומעים יותר על תאונות אצלם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...