Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שומע רדיו אבל איפה פה הקאצ' ? ( אני מנחש שהמחיר הבסיסי ) . יש מלא פוקוס במגרשים עם אחריות מורחבת שאף אחד לא רוצה לקנות .

פורסם

מהשאלה אם באמת יש פיתרון לבעיה ולא יתחילו הסיפורי "ככה זה הגיר",אחרת לא היה יוצא כזה שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמדומני דלק מוטורס נתנו עשר שנות אחריות על הגיר של הפוקוס.

אז האחריות של אוויס על הפוקוסים היא למעשה האחריות של דלק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הקאץ' באותיות הקטנות ובכל שההבטחות עלולות להיות בע"פ בלבד.

השאלה מה כתוב בחוזה, ואני משער שזה לא בדיוק מבטיח כמו שזה נשמע בפרסומות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אני מאמין שהם התכוונו לשנה אחריות מתאריך הקניה שזה אחריות של אויס (בלי להמליץ או להשמיץ מה שהיא שווה)

ו5 שנים אחריות מזמן העליה על הכביש שזה מה שדלק נותנים (שוב בלי להמליץ או להשמיץ מה שהיא שווה)

נ.ב. מצאתי את הפרסומת עם האותיות הקטנות

http://carsale.avis.co.il/avis/leads/carsalelead.aspx?banner=ACM175x75

״אחריות מנוע וגיר למשך שנה. אחריות יצרן לתיבת ההילוכים ומצמד למשך חמש שנים או 160,000 ק"מ.

אחריות יצרן למחשב תיבת ההילוכים למשך עשר שנים או 240,000 ק"מ. ״

היות והמבצע על פוקוס 2012, האחריות של תיבת ההילוכים חסרת משמעות היות והיא מקבילה לאחריות של אויס

עריכה אחרונה על ידי armagedon
  • תוכן חדש...