Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשנו לשדרג לג'יפון כלשהו, בהתחלה הוצע לנו יונדאי טוסון דיזל ידני, אך רצינו משהו חסכוני יותר, אז הציעו לנו את הדאסטר בתוספת של 10 יורו ליום. (זה יותר זול מאשר להזמין מהארץ את הדאסטר מראש).

סתם בשביל להבין... אתה נוסע לחופשה בחו"ל ומנסה לחסוך בדלק? לקחת דאסטר במקום טוסון? נסתרות הן דרכי האל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלצ'קו, אני זוכר את ההודעות שלך ואני יודע שאתה חובב דאצ'יה, אבל לא תוציא ממני הודאה על כך שהרכב מוצלח.

יש לו את הפלוסים שלו: שילוב מנוע וגיר, צריכת דלק לא פחות ממדהימה, תא נוסעים די מרווח וזהו.

ויש לו את המינוסים: בטיחות גרועה, הנדסת אנוש גרועה לדעתי (המיקום של הצופר מפגר, חשבתי שעבר עולמו של הצופר על ידית האיתות) וגם הפח חשוף.

אני ממש לא מנסה להוציא ממך שום דבר טוב או רע על דאציה,להפך הסיפורים שלך מביאים למסכנה שאתה משכנע את עצמך ואפילו נילחם עם עצמך בכוח שזה מותג לא טוב ורכבים לא מוצלחים..יש הרגשה שאפילו מצטער שלא קניתה לך דאצ'יה ,אחרת למה בחרת בדאציה בטיול ואפילו הוספת כסף ?

דאציה זה רק שם רומני- זה מזמן היסטוריה ,הנדסת אנוש בדאציה קובעים צרפתים מרנו,אותם מהנדסים שתכננו לך את CLIO והיום מי שלא מתרגש מברגים חשופים ולא מחפש שם כדי להוציא עיניים לשכנים ורוצה לקבל רכב מוגבה ותמורה הכי טובה לכסף יקנה דאציה.

ובזה אני כן משוכנה ובטוח .

מבחינת אמינות בארץ קצת מוקדם לדבר אבל בחול כולם מרוצים עד השמיים -מותג זול ואגרסיבי..דאסטר מהשכרה בכבישי רומניה ,שנתיים על הכביש סוחב יפה וחזק ללא בעיות - זה כבר מוכיח משהו.

סוף סוף יש קצת גיוון בארץ , עוד מותג, ועוד תחרות במחיר...

וגם אותו נקטול?

חכה חכה, דאצ'ה מזכיר לי קצת את הסיפור של יונדאי וקאיה...

זוכר את קאיה ?

שהשתמשו בחלקים של מיצובישי ישנות?

.

לי זה מזכיר את סקודה.

פורסם

טוב אז גם אני בעל דאצ'יה (בערך) ואתייחס עם דעתי המוטת:

צופר על ידית- ענק, אני אוהב מאוד. אבא שלי התגעגע לזה שנים.

בידוד רעשים- פה בהחלט יש חסרון בולט אבל לא קריטי. אמרתי כבר לאבא- 3000 שקל ויש לו רכב שקט מאוד (כנראה עוד נשאר עודף אבל נגיד 3 אלף).

חלקי פלסטיקה חסרים במקומות שלא רואים- כנס לאיביי או לעלי אקספרס ותראה שאתה בכיף יכול להזמין חלקי פלסטיקה בעצמך. אתה יכול להזמין מלא דברים. כדי לגרום לרכב להיות זול יותר הם פשוט לא מרכיבים אותם מה שמוריד עלויות. מכאן זה עניין שלך מה ואיך להוסיף. סוג של לגו כזה.

אתה מתעקש להגיד ש100 אלף זה סכום גדול של כסף ובתכלס זה נכון. אבל כל סכום צריך להשוות לאלטרנטיבות. אין אלטרנטיבה זולה לדאסטר. גם לא לסנדרו הרגילה. אם תגיד לי הקליאו שהייתה לך אזכיר לך את המחיר ששילמת וכמה הוא רחוק מ55 אלף.

בקיצור, גם האופל אסטרה שקיבלתי ברומניה חרא רכב כי היו לו מלא סווירלים, שריטות ואפילו חור בפגוש הקדמי ממשהו לא ברור. אהה ולא היו מים בנוזל שמשות. רכב זבל! (ורק אם למישהו זה לא היה ברור, החלק האחרון נכתב בציניות. הרכב עצמו חביב מאוד, בקרת יציבות ליברלית באופן מפתיע ואף אחד בSIXT לא טרח להסתיר שום פגיעה. למעשה סימנו הכל אפילו דברים שלא שמתי לב אליהם)

Sent from my Z1 using Tapatalk

פורסם

צופר על הידית מרגיש ממש נחמד עד שאיזה אידיוט מנסה לעלות עליך ותוך כדי הלחיצה על הצופר(אם הצלחת ללחוץ על הצופר) אתה כמעט שובר את ידית האיתות.

היה לי בסקסו. זה נחמד עד שאתה באמת צריך את הצופר.

חלק גדול מהתלונות של פותח השרשור אכן לא ברורות לי. מצב הרכב לא מעניין, וגם אם היו קילופים וחלקים מתפרקים לא הייתי לוקח את זה בתור מדד כי זה רכב מהשכרה.

דאצ'יה זה רכב זול, יש פשרות לרוב הן נעשו במקומות שלחלק לא קטן מהאנשים לא אכפת שיעשו פשרות. למי שמפריע לגיטימי, יש אלטרנטיבות, אבל לפתוח על זה שרשור תלונות?

הטענה היחידה שלי לדאצ'יה שכבר הזכרתי בתגובה הקודמת היא לגבי הנדסת האנוש. אף הסבר לא מתקבל חוץ מזה שהפקידו את מלאכת התכנון על תוכנה רנדומלית שבוחרת מיקומים באופן רנדומלי של רכיבים רנדומליים ממחסני החלפים של רנו. גם ילד רומני בבית ספר היה עושה עבודה טובה יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בשורה טובה. אני בטוח שהמותג ישתפר עם הזמן בנושא הבטיחות ואז הוא יהיה משפחתית לגיטימית.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
סתם בשביל להבין... אתה נוסע לחופשה בחו"ל ומנסה לחסוך בדלק? לקחת דאסטר במקום טוסון? נסתרות הן דרכי האל.

כן, חלק מהשיקול בנהיגה בחו"ל הוא גם צריכת דלק. אני מעדיף לשלם את הכסף במסעדה טובה מאשר לשלם על רכב יקר יותר (התוספת ליונדאי הייתה 15 יורו ליום) וגם צריכת הדלק הייתה גבוהה יותר.

הדאסטר נלקח גם עקב העובדה שהכבישים משובשים, דבר שהתברר כצעד נכון.

בשורה טובה. אני בטוח שהמותג ישתפר עם הזמן בנושא הבטיחות ואז הוא יהיה משפחתית לגיטימית.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אני מאמין שכן, אבל בנתיים יש מה להשתפר.

בנתיים הדאסטר מבחינתי נראית כאילו איזה רומני נכנס למחסן של רנו וניסאן, לקח חלקים וזרק אותם באופן אקראי ברכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

וודאי שיש לאן להשתפר. תמיד יהיה גם. תמיד! אלא אם יחליטו למתג אותה אחרת בהמשך.

מה יהיה הרווח בין המכוניות? כנראה שמספיק גדול. למה? כי ככה אתה חוסך 20-30 אלף שקל בזמן מעמד הקנייה. אז בתור קונה אתה צריך להחליט האם שווה לך להוסיף או לא.

ההורים שלי החליטו בזמנו שלהוסיף כמעט 10 אלף שקל היה שווה בהשוואה בין MG3 לסטפווי אבל לא מצאו שום סיבה להוסיף עוד 15-20 אלף למשהו יקר יותר ממנה. אבל כל אחד והשיקולים שלו.

פורסם

רומניה היא לא מדינה מפותחת מאוד. מבחינתי כל מדינות מזרח אירופה לא שייכות לאירופה. מדינות מוזנחות ומגעילות. מבחינתי אירופה זה כל מה שנמצא מערבית לאיטליה, אוסטריה וצ'כיה כולל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קביעה משעשעת מאד.

אירופה זו תת יבשת, לא סטנדרט כלשהו למדינות.

זה כמו לומר שמבחינתך דרא"פ לא שייכת לאפריקה כי היא מפותחת מאד ביחס לשכנותיה מהצפון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה שהולך בכבישים בבוקרשט או מה שנוסע בכבישים בבוקרשט..?

גם וגם.

רומניה היא לא מדינה מפותחת מאוד. מבחינתי כל מדינות מזרח אירופה לא שייכות לאירופה. מדינות מוזנחות ומגעילות. מבחינתי אירופה זה כל מה שנמצא מערבית לאיטליה, אוסטריה וצ'כיה כולל.

החלטת ליצור מפה חדשה לאירופה?

רומניה היא בשלבי התפתחות, חוץ מזה שהיא עולה בנופים על הרבה מדינות במערב שראיתי, כולל חבלים שלמים בגרמניה (ושלא תבין לא נכון, אני אוהב לתור בגרמניה, עובדה שאני טס לשם כבר פעם שלישית), נופים שלא מביישים את נורבגיה או שוויץ ואת אוסטריה.

מאידך היא זולה יותר לתייר ממערב אירופה, אתה יכול לחגוג במסעדות עם 4 מבוגרים ולשלם מחירים סבירים מאוד שבארץ לא תשלם בחיים.

נחש כמה עולות 4 עוגות עם 4 כוסות של שתיה חמה? (שוקו או קפה) 50 ליי בערך (מקביל ל50₪ בערך). כמה יעלה לך בארץ? אני בטוח שלפחות פי 2.

ואגב, גם לאיטליה יש עוד מה להתפתח בתחום המוטורי, הנהגים שם גם לא מציאה גדולה. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
האם ראיתה חנויות שמוכרים חלקים לדאצ׳יה?

כן, אבל זה היה ביום ראשון אז הכול היה סגור.

בבוקרשט יש לא רחוק ממה שמוגדר מרכז העיר.

• תוכן חדש...