Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לילה טוב וחג שמח לחברי הפורום.

לא מזמן חזרתי מרומניה, היה אחלה של טיול, הנופים מדהימים והאוכל טעים, אך לא בשביל זה התכנסנו כאן.

מוזמנים לשאול שאלות, לקלל אותי על זה שאמרתי שהדאסטר די גרועה וכו'. :lol:

התחלת יפה ולאחר כמה משפטים הפכת סיפור שלך לדי משעמם ,הייתי בטוח שירדת איתו לשטח ופתחת לו את הת.. אבל לא ! אתה צלמת מכות של מישהו אחר ,מצאת חלקים חשופים ועוד קשקושים על הנדסת אנוש כמו צופר וכו.

הרי זה רכב שטח סוס עבודה -למה שיהיה מקושט בפלסטיקה יקרה ?

כפתור ווליום נמצא באחלה מקום ! צופר גם במקום מצוין -הנדסת אנוש סופר חכמה !תחשוב למה ....

לפי דעתי באמת ניצלת הזדמנות לכתוב על דאסטר שהוא די גרועה..

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התחלת יפה ולאחר כמה משפטים הפכת סיפור שלך לדי משעמם ,הייתי בטוח שירדת איתו לשטח ופתחת לו את הת.. אבל לא ! אתה צלמת מכות של מישהו אחר ,מצאת חלקים חשופים ועוד קשקושים על הנדסת אנוש כמו צופר וכו.

הרי זה רכב שטח סוס עבודה -למה שיהיה מקושט בפלסטיקה יקרה ?

כפתור ווליום נמצא באחלה מקום ! צופר גם במקום מצוין -הנדסת אנוש סופר חכמה !תחשוב למה ....

לפי דעתי באמת ניצלת הזדמנות לכתוב על דאסטר שהוא די גרועה..

אלצ'קו, אני זוכר את ההודעות שלך ואני יודע שאתה חובב דאצ'יה, אבל לא תוציא ממני הודאה על כך שהרכב מוצלח.

יש לו את הפלוסים שלו: שילוב מנוע וגיר, צריכת דלק לא פחות ממדהימה, תא נוסעים די מרווח וזהו.

ויש לו את המינוסים: בטיחות גרועה, הנדסת אנוש גרועה לדעתי (המיקום של הצופר מפגר, חשבתי שעבר עולמו של הצופר על ידית האיתות) וגם הפח חשוף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני רק הערה;

להגיד שהדאסטר גרוע בבטיחות זה כמו להגיד שכל הגטס גרועים בבטיחות בגלל שקיימת גרסת GLF.

אתה קיבלת אחד עם מפרט נמוך, עובדתית הדאסטר קיבל ציון של 4 כוכבים שירד ל3 בגלל שבאבזור המינימלי לא היה זמזם חגורות בטיחות ו-ESP. גרוע? לא ממש (במתחית הפנים האחרונה שהרכב עבר האבזור הזה הפך לסטנדרט, בין היתר)

סתם בשלוף אני זוכר שהi10 והפיקנטו קיבלו ציונים של 4 כוכבים, יש מישהו שאי פעם רשם בפורום הזה שזה רכבים עם בטיחות גרועה? כי אם לא אז זה צביעות

פח חשוף במקומות שאתה לא באמת אי פעם תראה זה מעליב אבל כשעושים את זה בשלושת המיני של VAG ובשלושת המיני של PSA אז זה בסדר, אף אחד לא מדבר על זה שזה רכבים "גרועים", ושם הפח חשוף IN YOUR FACE כל הזמן, לא בדלת תא המטען מתחת לחוצץ.

הנדסת אנוש גרועה כי הצופר נמצא בידית איתות? מעולה! אולי אנשים סוף סוף יפסיקו לצפור כל פעם שבא להם על כל שטות.

(אם כבר יש מתג שצריך להתלונן עליו אז זה בקרת השיוט והצ'ופצ'יק שמכוון את המראות)

לפעמים יש קצת הרגשה שאנשים נכנסים לרכבים האלה בגישה של "טוב, זה זול, בוא נחפש איפה דפקו אותי!" במקום להגיד "היי, זה זול, בוא נראה על מה המתחרים רוצים עוד 20-30 אלף שקל" (הגישה היותר נכונה לעניות דעתי)

למען הגילוי הנאות אציין שאני "מעריץ" את המותג ועוקב אחרי התפתחויות עוד מאז ששמעתי על הדאסטר לפני 4 שנים, אז אולי חסר לי מעט אובייקטיביות בתגובות, אבל באמת שאני מנסה להישאר כמה שיותר נטרלי. אני בכנות לא מבין למה "להיתפס" על הדברים (הקטנים) האלה.

אבל שוב, אתה כמובן זכאי לדעתך שהרכב הזה גרוע, הכל בסדר, לא מתכוון לחפור את השרשור הזה לאורך 18 עמודים ולנסות לשכנע אותך אחרת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה לא עניין של להתפס, אבל כשאתה מתרגל לרכבים בסטנדרטיים טיפה גבוהים יותר, זה כמו ללכת אחורה.

פח חשוף יש גם בדלתות.

מבחינתי במכוניות מיני הזולות זה מקובל כי הן זולות, זה רכב שנמכר בארץ תמורת מחיר גבוה יחסית.

ועד כמה שידוע לי הדאסטר זכתה ל3/5 כוכבים במבחני הריסוק ולכן ציינתי את הבטיחות שלה לשלילה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לפעמים יש קצת הרגשה שאנשים נכנסים לרכבים האלה בגישה של "טוב, זה זול, בוא נחפש איפה דפקו אותי!" במקום להגיד "היי, זה זול, בוא נראה על מה המתחרים רוצים עוד 20-30 אלף שקל" (הגישה היותר נכונה לעניות דעתי)

צודק.

מכונית צריכה קודם כל לעשות את המטלה שלה, לשנע, ולכן מה שחשוב זה איך היא עושה את זה. קודם כל. שתתנהג טוב, תבצע טוב, תהיה בטיחותית ואמינה.

פח חשוף, איכות פלסטיקה וכו', זה משני.

אם רוצים לעלות ברמת הגימור, אפשר.

עכשיו שכל אחד יחליט אם זה שווה לו עשרים אלף ש"ח או לא.

פעם לא היתה את הבחירה הזו.

דרך אגב, אני גר בצפון ת"א, ולפחות לפי מה שרואים על הכביש, הדאסטר הוא הצלחה מסחררת. וזה באחד ממעוזי הסנוביזם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פח חשוף בדלתות? שו?

Renault-Duster-Anniversary-Edition-Front-Door.jpg

המחיר של הדאסטר גבוה יחסית למיני, כן. יחסית לג'יפונים בגודל מלא עם 4x4? מחיר של 100 אלף זה הרבה? כאמור הרכב הבא שעונה על ההגדרה הזאת עולה 30 אלף יותר, וזה הXV. (שגם עליו אם אני זוכר נכון התלוננו שהוא מרגיש כמו עתיק כמו האימפרזות של פעם)

בבטיחות הוא קיבל ציונים של 4 כוכבים אבל ירד ל3 בגלל אביזרים שלא היו קיימים בגרסאות הבסיס, כאמור רנו הבינו את זה עם הפייסליפט ששם הכל מוצע כסטנדרט

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ושוב, החסכון הזה מורגש.

ופח חשוף בדלתות, כן. בדאסטר.

החסכון הכי בולט הציק לי בחומרי בידוד. שאון המנוע של המנוע הזה (שסביר להניח שעבר חיים קשים יותר מהK9K אצל ההורים שלי שעשה ק"מ דומה ב3 שנים אצל שני נהגים רגועים) היה בולט באופן משמעותי מהמגאן - מקבל שזה בגלל היחס שהרכב קיבל, נגיד.

אבל רעש נוראי מבתי הגלגלים זה מחרפן.

אין ספק שלדאסטר יש שילוב מנוע וגיר עדיף על הXV ואולי גם תא הנוסעים של הXV לא מציאה גדולה.

מבחינת בטיחות 4/5 כוכבים אם זה המצב היום זה יותר טוב, אבל עדיין יש דברים שאני לא הייתי מתפשר עליהם וכל הרכבים שאני רכשתי למעט הגטס זכו ל5/5 כוכבים במבחני הריסוק כשהם נבחנו בהם.

בכל מקרה, אני לא התרשמתי איך שלא תסובב את זה. גם אם הייתי מקבל את הדאסטר חדשה מהמוביל ברומניה הדעה שלי הייתה דומה, אולי למעט הקלאץ' שהייתי מתלונן עליו פחות (ואני לא יודע כי לא נהגתי בדאסטר עם קלאץ' חדש).

פורסם

אני באמת אשמח לראות איפה יש פח חשוף בדלת, כי ממה שאני רואה בתמונות אין שום פח חשוף. אולי היה חסר אצלך איזה חלק פלסטי?

עם בידוד הרעשים אני מסכים, קיים אצלי גם בסנדרו (או שאפשר בעצם להגיד שהוא לא קיים?), השאון של הצמיגים חודר לתא הנוסעים בצורה מורגשת

פורסם

יצא לך לנהוג ברכב שכור בארץ לאחרונה?

אני מקבל אחת לשבוע בערך רכב לנסיעות מטעם העבודה, רק בחצי שנה האחרונה יצא לי לקבל יונדאי I20 טחובה כאילו עברה טביעה ולא יובשה כראוי, שלא לדבר על הרעידות בבלימה, פוקוס עם בלמים חורקים, תא נוסעים בלוי מאוד, וישרים שלא מנגבים כלום וגיר שיכול לגרום לתאונה ביציאה מכל רמזור/צומת, מאזדה 2 שתא הנוסעים שלה מקרקש ומרשרש כמו קופה של קבצן בצומת ועוד לא דיברתי בכלל על המצב החיצוני של כל אלה.

האחרונה הייתה פיג'ו 301 שגם הייתה מסריחה מסיגריות, תא הנוסעים שלה היה כולו שרוט וחבוט והמצב החיצוני שלה היה מזעזע, דפיקות ועיקומים בפח בכל מקום בערך.

אני אציין שנתקלתי גם ברכבים במצב טוב אבל הדאסטר הזה עדיין נראה חדש לעומתם.

פורסם
אין ספק שלדאסטר יש שילוב מנוע וגיר עדיף על הXV ואולי גם תא הנוסעים של הXV לא מציאה גדולה.

מבחינת בטיחות 4/5 כוכבים אם זה המצב היום זה יותר טוב, אבל עדיין יש דברים שאני לא הייתי מתפשר עליהם וכל הרכבים שאני רכשתי למעט הגטס זכו ל5/5 כוכבים במבחני הריסוק כשהם נבחנו בהם.

אתה ממשיך לספור כוכבים, במקום להתייחס לפירוט של מה שהם מייצגים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הדיפון חסר בדלת האחורית, קשה לי לתאר את זה. אנסה לחפש תמונה מחר.

מייק לא יצא לי לנהוג על רכב שכור בארץ, רק בחו"ל, בגרמניה קיבלנו רכב שהוא שמיים וארץ. (תיפקד פיקס, הגיע במצב מושלם גם בפנים וגם בחוץ, ק"מ 4 ספרתי, רכב שמור בצורה הזויה, לא התקלקל כלום, הוחזר כראוי כמובן עם תוספת של איזה 2500 ק"מ)

falou - מבין את מה שהם אמרו, התייחסתי ועדיין, בעיניי בטיחות זה דבר חשוב ולדאצ'יה אין שום רכב שזכה לציון המקסימלי.

פורסם (נערך)

בקיצור לקחת מנה פלאפל וציפית להרבה יותר...

לדעתי מדליק השילוב מחירים של דאצ'יה, אני פחות מתחבר לרעיון אבל עצם העובדה שקיימת האפשרות ליסוע ברכב עם שילוב מנוע גיר מוצלח, מראה חיצוני נעים, ושילוב 4x4 זה מדליק.

סוף סוף יש קצת גיוון בארץ , עוד מותג, ועוד תחרות במחיר...

וגם אותו נקטול?

חכה חכה, דאצ'ה מזכיר לי קצת את הסיפור של יונדאי וקאיה...

זוכר את קאיה ?

שהשתמשו בחלקים של מיצובישי ישנות?

אז פה נקודת הסיפתח מעט טובה יותר, יש קהל לקוחות, יש רצון לקנות רכבים חדשים במחיר הגיוני.

אני אישית תמיד בשביל האנדרדוג- ופה דאצ'יה אחלה אנדרדוג, באחלה מחיר ומקווה שלא יעוף להם האף לשמיים כשיתחילו למכור.

אם יצליחו להנמיך מעט את המחיר במרכזי השירות שלהם, בניגוד לקרסו זה יהיה פגז .

נ.ב - לאטום פח חשוף בגודל כזה, עם חומר איטום ובד מעליו בהתאמה מדויקת יצא באיזור 300 שקל .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

עכשיו קצת יותר ברור לי.

תשכיר פעם רכב בארץ ותבין על מה אני מדבר, יש חברות טובות יותר ופחות אבל באף אחת מהן לא תקבל רכב במצב מושלם (אלא אם הוא חדש לחלוטין) וברובן תמצא שלל פגמים, צמיגים עלומי שם ולא מנופחים כראוי וים של ספריי סקאי בכל פינה אם תקבל רכב אחרי שטיפה מסניף מרכזי.

פורסם

גם הדאסטר הייתה עם מחסור באוויר, כשנבדק לחץ אוויר אחרי נסיעה היה 23PSI, אם אני זוכר טוב צריך להיות 30PSI (כלומר 33PSI על צמיגים חמים), מה שאומר מחסור לא קטן באוויר בצמיגים. גם חוסר אחריות.

לא רואה כרגע צורך לשכור רכב בארץ, אבל כשאשכור אראה. כבר מכיר את הסיפורים על הרכבים השבורים וההרוסים.

מקסיזם - זה נחמד, אבל בעיניי דרושים עוד מקצי שיפורים.

• תוכן חדש...