Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיקול הבטיחותי אכן משמעותי ולא הייתי מודע לו.

הבעיה הפוטנציאלית שאני מזהה היא שלפחות ביד 2 נראה שאין הרבה היצע לרכבים הרלוונטיים שהוזכרו פה (גלקסי, קרניבל וכו') וגם אלו שיש נראים עם קילומטראז' נכבד

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר החלטת להתפשר על צריכת דלק לטובת מרחב פנים, נוחות, פינוק , תסתכל על קרייזלר גרנד וויאג'ר. מוביל נוסעים מעולה, עם מיזוג לכל הנוסעים ובגאז' נכבד בנוסף ל 7 מקומות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני שמציעים לו מיניואנים משומשים בגלל מקום.

אל תשכחו שמדובר ב-6 מקומות, אז יש אפשרות לקפל כסא אחד לטובת מטען.

חוץ מזה תמיד אפשר לרכוש גגון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רנו גרנד סניק או שברולט אורלנדו ( שניהם דיזל).

אתם נוסעים יחסית הרבה. ברכב גדול ההפרש בין מנועי בנזין לדיזל משמעותי.

אני יודע שג'יפונים כמו מיצובישי אאוטלנדר מפתים, אבל השורה השניה זה 2.5 מושבים ולא ניתן להזיז כל אחד מהם.

גם מאזדה 5 על אותו העיקרון.

טויוטה וורסו צפופה יותר מאשר שברולט או רנו. פריוס פלוס מעל התקציב והמושבים בשורה השלישית ממש צפופים, אבל אתם יכולים לבדוק אותה. פריוס פלוס חסכונית מאוד ואיכותית.

בכל הרכבים האלה תצטרכו להפוך אחד המושבים בשורה השלישית לבגאז'.

אם אתה הולך להחזיק ברכב כ8 שנים תשקול לקנות פריוס פלוס ביד 01 מחברות הליסינג, היא מוצעת ב155,000 שקל (לפחות באוטו סנטר), לגבי גודל מטען כנראה תצטרך להתפשר, רכב עם מטען ענק וגם 7 מקומות יש רק לטיוטה שיינה ושותפותיה (קיה קרניבל החדשה למשל)

פורסם

ברור לי שכמו כל רכב התוצאה בסופו של דבר תהייה פשרה בין הרצוי לאפשרי/המצוי. מצד שני יש ככה"נ מינימום שלא אוכל לרדת ממנו, ובהקשר לתא המטען- יכולת להכניס לפחות עגלת תאומים פנימה כשהרכב מוביל 6 יושבים (אין צורך ב 7).

איזה מהרכבים עונים מהיכרותכם עונים לקריטריון הזה?

פורסם

באאוטלנדר אתה נהנה מכל העולמות, פינוק ואיבזור מכאן עד ליפן ויש לך 7 מקומות עם שורה שלישית סבירה בהחלט. החיסרון היחיד - אין פתחי מזגן לשורה השלישית, מניסיוני הדל (מחזיק אאוטלנדר רק חודש בערך) המזגן מקרר גם את השורה השלישית.

אצלך המקרה הוא מסובך יותר, כי אתה חייב עגלת תאומים. אז השאלה היא באיזו צפיפות אתה עושה ילדים. אם הילד הבא לא נראה באופק, הכלי היחיד שיתן לך מענה הוא הונדה FRV, ניתן להשיג ביד2, השנתון הכי מאוחר זה 2009. 6 מקומות מלאים ובגאז' ענק, תפור עליך במצב העכשווי. אבל אם הילד הבא כבר נראה באופק בשנים הקרובות, לך על אאוטלנדר חדשה 0 ק"מ מליסינג, אתה יכול להשיג את הגירסה המפוארת ב160K, אתה מקבל כסא אחד בשורה השלישית ויש לך נפח הטענה ענק ומכובד, שיכיל עגלת תאומים פלוס.

כל זה בהנחה שאתה מחפש רכב קומפקטי ולא להיסחב כל יום עם מיניבוס כמו טויוטה סיינה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
אני יודע שג'יפונים כמו מיצובישי אאוטלנדר מפתים, אבל השורה השניה זה 2.5 מושבים ולא ניתן להזיז כל אחד מהם.

גם מאזדה 5 על אותו העיקרון.

מאזדה 5 ממש ממש צפופה בשורה השניה. 2.1 כסאות. לעומת זאת באאוטלנדר נכנסים 3 מבוגרים בשורה השניה ולא מרגישים מחנק (מניסיון יומיומי, לוקח איתי לעבודה 3 מבוגרים).

אני חושב שפותח השרשור צריך לבוא לאולם התצוגה עם 2 כסא בטיחות + בוסטר ולבדוק בעצמו אם זה נכנס לשורה השניה.

פורסם

השאלה מה גודל העגלה בקיפול.

אם עגלה כזאת נכנסת במקום אחד המושבים השורה השלישית, אפשר להסתדר עם כל רכב שיש בו מספיק מקום בשורה השניה ל 3 כסאות בטיחות . 3 מבוגרים בשורה האמצעית זה לא אומר ששלושה כסאות בטיחות נכנסים. זה תלוי גם במיקום סוגרים חגורות בטיחות, חלוקה של הכיסאות ברכב.

בהחלט כדאי להכנס לאולמות תצוגה ולראות את הרכבים, עם דגש למושב האמצעי ומיקום שנשאר לעגלה אחרי פתיחה של מושב אחד בשורה השלישית. אפילו נסיעת מבחן לא צריך כדי לפסול חלק מהאופציות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצטרף לדעה שאין מנוס מללכת לאולם תצוגה ולהתחיל לבדוק את הרכבים שהוצעו פה. להרכיב את כל הכסאות ואת העגלה ולראות אם מתאים.

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

מהניסיון שלי , לגבי שורה 2 ,יש בעית מיקום ומקום לחגור 3 כסאות ילדים בשברולט אורלנדו ,במיצובישי אוטלנדר ובמזדה 5 . כולם סובלים מכשל תכנוני כלשהוא . פשוט לא חשבו על ילדים קטנים כשתכננו אותם. אולי ילדים בגיל העשרה . אבל אני בכלל ממליץ לעלות רמה לרכבים ארוכים יותר מ 4.60 .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לפי מה שהוא אומר, הוא רוצה להכניס 2 כסאות ילדים ובאמצע בוסטר.

פורסם (נערך)

לא הגיוני.

כאשר משפחה כולה נוסעת, ההיגיון אומר שמבוגר אחד ( בדרך כלל אמא, בגלל שיש לה יותר סבלנות ורוגע) יהיה בשורה השניה, בין שני כסאות בטיחות, ואחד הילדים בשורה השלישית. אחד הסלקלים יותקן מקדימה כאשר כרית אויר מנותקת.

לצורך הנוחות, כדי שתהיה גישה קלה לשורה האחרונה, הבוסטר יכול להיות במושב הכי קרוב לדלת ימין בשורה השנייה, וכיסא בטיחות בשורה השלישית. כך או כך צריך מקום למבוגר באמצע של השורה השניה.

כאשר רק 5 ברכב, אפשר בוסטר בין כיסא בטיחות וסלקל.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם (נערך)
לפי מה שהוא אומר, הוא רוצה להכניס 2 כסאות ילדים ובאמצע בוסטר.

אם כך זה בכלל מחזק את הקביעה שלי. בוסטר במושב האמצעי באמצע דורש כ 44 סמ ולכן יחסום את תפס החגורות באוטלנדר.

בכלל אין עוגני איזו פיקס במושב זה באוטלנדר : דבר שמגביל את הכסא גם אם מצאת בוסטר+גב עם חגורה פנימית .

הייתי כבר בסיפור הזה.

נקודה נוספת שלא ברור אם היא יתרון או חסרון היא שבדגמי מיקרוואן שהוזכרו למעלה אין כריות אויר לנוסעי שורה 3 . שוב מעלה את שאלת הבטיחות . בילדים לא הייתי מסתכן עם זה למרות שהגולגולת רכה.

לא רוצה להשמע כמו המוכרנית בשילב (במערכון ארץ נהדרת) שמציגה את הסחורה לזוג בהריון מתקדם אבל תחשבו על זה...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

במידה והכוונה למקם 3 ילדים עם כיסאות בטיחות בשורה 2 וילד נוסף בשורה צריך לקחת בחשבון את הכניסה לשורה 3.

יהיה בלתי אפשרי לקפל את הכיסאות בשורה 2 כאשר הם עם כיסא, ז"א שיהיה צורך לפרק ולהרכיב את אחד הכיסאות על בסיס קבוע או להיכנס דרך תא המטען.

אנחנו בחרנו למקם זוג ילדים בכל שורה בכדי שאף אחד לא ירגיש לבד בנסיעות

ואצלנו אף פעם אף אחד מהמבוגרים לא ישב מאחור

• תוכן חדש...