Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם זה שרשור כואב

יש לי רכב חדש שמאוד יקר לליבי ואני שוטף אותו על בסיס קבוע ידנית בשיטת שני הדליים עם כפפה שנקנתה באוטוסטור(קארפלן) ומיובש ייבוש רטוב(bsd) עם מגבת וואפל של מגיירס על האוטו מיושם אוטם PL עכשיו הבעיה שאחרי כל שטיפה בבוקר אני רואה עוד סווירלים וזה פשוט נותן לך רצון להשתגע אחרי כל ההשקעה שאתה נותן ברכב ואתה יודע שבשטיפה הבאה יופיעו עוד אני יפרט לכם מה אני עושה בכל שטיפה ואולי נמצא ביחד את הגורם לבעיה...

1 שטיפה קלילה

2 אקדח קצף(pre-wash)

3שטיפה שוב

4מעבר על כל הרכב בשיטת שני הדליים

5 שטיפה אחרונה

6מעבר עם המגבת לייבוש

אני חושב שאולי המגבת הכי הבעיה אשמח אם תעזרו לי זה תחביב משגע :oops:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי התחילו, כמעט חצי שנה אחרי שהרכב עבר טיפול פוליש ואני שוטף רק לבד עם חומרים איכותיים ועובד נכון.

אין מה לעשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפי דעתי יש מספר סיבות לסווירלים

1. תחליף את המגבת ייבוש לאחת רכה יותר כמו הממוטה או האובר.

2. לפני יישום האוטם שלך עשית פלסטלינה? אם כן ביצוע לא נכון או ביצוע בפלסטלינה לא טובה יכול לגרום לסווירלים.

3. יש לך גריט גראד בדליים? זה עוזר לשמור על הלכלוך בתחתית הדלי שלא יעלה לכפפה, במידה ואין תשטוף את הכפפה כל פעם לפני שאתה מכניס שוב לדלי עם הסבון.( לשטוף עם צינור).

4. איזה שמפו אתה משתמש? יכול להיות שהיכולת סיכוך שלו על הפנים וזה גורם לכפפה לא להחליק על פני הצבע. או שאם הסבון טוב אז הדילול אולי לא נכון.

זה מה שעלה לי לראש

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
לפי דעתי יש מספר סיבות לסווירלים

1. תחליף את המגבת ייבוש לאחת רכה יותר כמו הממוטה או האובר.

אני מחפש אובר לקניה לא ממש מוצא..

2. לפני יישום האוטם שלך עשית פלסטלינה? אם כן ביצוע לא נכון או ביצוע בפלסטלינה לא טובה יכול לגרום לסווירלים.

כן עשיתי פלסטלינה(אני חושב שעשיתי טוב)

3. יש לך גריט גראד בדליים? זה עוזר לשמור על הלכלוך בתחתית הדלי שלא יעלה לכפפה, במידה ואין תשטוף את הכפפה כל פעם לפני שאתה מכניס שוב לדלי עם הסבון.( לשטוף עם צינור)

אין לי גריט גארד הוא יקר מדי אבל אני אתחיל לשטוף כל פעם עם צינור

4. איזה שמפו אתה משתמש? יכול להיות שהיכולת סיכוך שלו על הפנים וזה גורם לכפפה לא להחליק על פני הצבע. או שאם הסבון טוב אז הדילול אולי לא נכון

אני משתמש במר פינק יוצא הרבה קצף

זה מה שעלה לי לראש

איזו מגבת יש לך ואיך אתה משתמש איתה?

יש לי מגבת וואפל של מגיירס ואני מקפל אותה על ארבע ומייבש חלק חלק

פורסם (נערך)

איציק לאנסר, תחליף את המגבת לממוטה (יש בארץ).

כנראה שאת הפלסטלינה או שלא עשית טוב או שהסוג שהשתמשת על הפנים.

המר פינק דורש דילול של 20 מ״ל לדלי של 10 ליטר. באיזה דילול אתה השתמשת?

קצף זה לא אומר שהדילול נכון, גם 2מ״ל בדלי יעשו קצף, העניין פה זה הסיכוך ויכולת הניקוי

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

פורסם

הסיבה לסווירלים הוא ייבוש בשיטת הניגוב במקום בשיטת הטפיחה. תקנה מגבת של אובר (לא מזמן היה כאן שרשור עם לינק) או מגבת דומה מהקוריאני, ותייבש בשיטת הטפיחה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
פלסטלינה תגרום תמיד לסווירלים.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

ממש לא. אם תסכך היטב עם שפריצים בלתי פוסקים של onr ותקפיד על פלסטלינה נקיה, לא יהיו סווירלים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

מחזק את אריק, תעברו לאיירון איקס. אלא אם אתם עושים פוליש אחרי הפלסטלינה

• תוכן חדש...