Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע ברכביי מאזדה מחשב הרכב נמצא בתא המנוע בתוף "כספת" סגורה הרמטית העשויה מברזל בצבע שחור,היום התבקשתי ע"י חברת הביטוח לגשת למתקין אזעקות/קודניות כדיי להביא אישור מיגון ושם הם לא יסתפקו בקודנית ובאימובילייזר המקורי שיש ברכב וחייבו אותי להחליף את הכספת מברזל המקורית לכספת שלהם מאלומיניום כתנאיי לחתימתם על טופס,מה למעשה הסיבה לכך?סתם למשוך עוד כסף?

פורסם

ברזל מתחממת ויכולה לגרום נזק למחשב מנוי, בנוסף יותר קל לפרוץ אותה.

זה לא מוזר, כל הכספות ברזל מוחלפות באלומיניום.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תחליף את חברת הביטוח.

הפניקס למשל, גם מיגדל לא דורשים שום מיגון למגוון דגמי רכב בשווי נמוך.

פולקסווגן, למשל, אוסרת על התקנת כספת מכל סוג בגלל הנזקים שנגרמו לעשרות מחשבים בישראל. כל כך מודאג היצרן מהעיסוק הישראלי הזה עד כי חייב את היבואן להתקין כספת מקורית מפלדה בדגמים בהם המחשב מותקן בתא הנוסעים, על חשבון היצרן בבונדד. עיצוב הכספת המקורית הוא כזה שאין מגע בין הכספת לחיווט המחשב ולצנרת הבלמים שלעיתים קרובה למחשב. אני ראיתי צינור בלמים שהתחכך בכספת מקומית וחורר. אני ראיתי צמות ראשיות של מחשבי ניהול מנוע שהתחככו בכספת מקומית ונחתכו.

כך שאם ניתן להימנע מהתקנת כספת, או כל אביזר מיגון אחר, כדאי להימנע אפילו אם זה יעלה לך עוד משהו בביטוח.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
כידוע ברכביי מאזדה מחשב הרכב נמצא בתא המנוע בתוף "כספת" סגורה הרמטית העשויה מברזל בצבע שחור,היום התבקשתי ע"י חברת הביטוח לגשת למתקין אזעקות/קודניות כדיי להביא אישור מיגון ושם הם לא יסתפקו בקודנית ובאימובילייזר המקורי שיש ברכב וחייבו אותי להחליף את הכספת מברזל המקורית לכספת שלהם מאלומיניום כתנאיי לחתימתם על טופס,מה למעשה הסיבה לכך?סתם למשוך עוד כסף?

תחליף חברת ביטוח, לכאלו שלא דורשות כספת

• תוכן חדש...