Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתנהלות קבוע מול ליס פור יו, מול נציג מכירות ומנהל הסניף.

העניין הוא כבר לא התקציב פשוט התקעשתי על הדגם המפואר של המגאן מה שלא היה קיים ועדיין לא קיים בקרסו. את האמת קרסו גם במחירים קצת יותר גבוהים ולא ברור לי למה, הרכבים אצלם לרוב גם מליסינג. ליס פור יו אגב היא חלק מקבוצת קרסו!

אם העיסקה כעת הייתה מתפוצצת הייתי הולך לאלדן שלפני כשבוע אמרו שנכנס להם רכב עם 78 אלף ק''מ מליסינג, מפואר, המחיר 71 אלף ש''ח.

האכזבה הכי גדולה שלי שרואים בך מעין ''עגל'' עוד אחד שלא מבין מהחיים ובא לרכוש רכב והחוסר שקיפות פשוט הזוי. במקום לבוא ולשים את כל הקלפים על השולחן בצורת ''הרכב עבר החלפת מנוע והנה זה מתועד, הרכב עבר 3 תאונות שהנזק היה א.ב.ג ללא ירידת ערך והנה התיעוד'' וכו', במקום זה נותנים לך היסטוריית טיפולים פקטיבית מעפנה ובדיקה ''שקרית'' מטעמם.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 179
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שמע זה בהחלט מתסכל. אתה יודע מה אבל אני חושב על הבחור הנציג שיושב מולך...

הוא מסתכל במאגר הרכבים שלו כאשר יש לו שם קבצים מוכנים של הטיפולים הרי סריקות למניהן וכד'...

הוא אישית באמת לא יכול לדעת כך זה נראה מה מצב הרכב היה לפני שהגיע אליו למגרש.

דהיינו נכנס רכב למערכת --> השבחה (מאין חור שחור שמישהו בולע במערכת את כל מה שעושים בו) --> מגרש

מכאן הוא מתחיל לנסות למכור.

ממה שאני זוכר מקרסו כשהתחלתי לחפש לא הייתי נעול על שום רכב (העיקר שיהיה נוח) חשבתי לכיוון כמה רכבים ועברתי איתו על היסטוריה של הרבה דגמים שיש להם שם.. ועברנו נגיד פוקוס אחת אני זוכר... שמע טיפול טיפול וכל הבעיות היו שם החלפת מצמדים ותלונות על רעידות ושוב תלונות ועדכון תוכנה והכל היה... כנ"ל בגולפים שבדקנו במערכת.

כך שאני מאמין שהשקיפות קיימת שם... השאלה עד כמה באמת הנציג ואפילו מנהל המכירות של הסניף יודע מה הולך שם בחור השחור של המערכת. :shock:

עריכה אחרונה על ידי fr0sty

Alfa 159 TBi

פורסם

כשבשלב מסויים הרמתי את הקול על הנציג (מה שלא אופייני לי כלל) הוא אמר שוב ושוב שהוא לא ידע, מעצבים הסברתי לו שזה לא מעניין אותי ושחברה גדולה לא יכולה להתחבות מאחורי ''לא ראיתי'', ''לא ידעתי''. זה התפיקד שלהם לדעת ואם רוצים אין זו אגדה זה פשוט יותר נוח להם. אני לא מאשים באופן אישי את הנציג אך זאת התנהלות פסולה.

מולי הוא ענה ללא מעט שיחות ועל כל רכב הוא אומר, הרכב יפה, גם על הרכב הראשון שבדקתי שכולו תיקוני פחחות זולים וסלון שחוט הוא אמר לי יפה, אח''כ אמר שלא התעמק :-/

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

גם כל הבחורות במודעות השידוכים הן נאות... ( תלוי בעיני מי, ובאיזה מצב צבירה ) סוכן אף פעם לא יגיד לך שיש לו רכב שחוט להציע ( אולי חוץ מ-outlet שזה מראש רכבים שחוטים )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

system_x אני מבין לגמריי את העצבים.

לחפש רכב במצב סביר, כל רכב, ברף התחתון של המחירון שלו עם גמישות קלה כלפי מעלה, לא משאיר הרבה מרווח לטעויות.

אני אגיד משהו שאתה בטח יודע כבר, אבל זה או להגדיל את התקציב, או להתפשר.

כנראה שגם על ה"עד כמה להתפשר" צריך להתפשר. עזוב את ליס4יו, איכזבו אותך כבר במספר רכבים, מוצדק או לא מוצדק, זה המצב, תעבור בקרסו, היבואן הרשמי, תראה מה יש להם להציע.

ד"א, דעה אישית על כל החברות שמוכרות את הרכב, אבל דרך חברה אחרת, או חברת בת או מה-שיקראו לזה - אני בדר"כ חושד.

אם המוצר (רכב) היה טוב, ולא היה לי בעיה לעמוד מאחוריו, למה לי למכור אותו דרך מתווך ולהרוויח פחות ?

כל שכן אם כבר יש לי מערך שלם של עובדים, מגרשים, תצוגות, נציגים, מוסכים, שמקבלים שכר בכל מקרה.

פורסם

זה העניין שעל פניו הרכב נראה בסדר גמוא וההתנהלות היא שמסריחה.

בשורה התחתונה אני כרגע עם מקדמה של 4000 ש''ח על הרכב + 1400 ש''ח על בדיקות שאחת קוזזה מעלות הרכב. הפסקתי לתקשר איתם כי כל שיחה תגמר בצעקות וחשק לפוצץ את העיסקה!

שוב אין כבר בעיה להגדיל את התקציב ואם העיסקה מתפוצצת אני רץ לאלדן לסגור על רכב ב 71 אלף אם עדיין רלבנטי הבעיה שאני שקוע בעיסקה הזאת עם 4000 ש''ח שכנראה לא יחזרו אליי במקרה של ביטול, אם הרכב היה דפוק ברמות הייתי מבטל אבל על התנהלות לקויה שלהם להפסיד 4000 ש''ח זה קיצוני.

היום אשתי שוחחה עם הנציג בהתחלה ואז עם מנהל הסניף, מה הנציג אומר לה? אולי תעבירו את שארית הסכום? אשתי הסבירה לו שאין מצב עד שאני לא בודק את הרכב אחרי ה''סידורים'' ומאשר שהכל בסדר, מה הנציג עונה לה? ''אז זה יכול לקחת עוד זמן''! במילים אחרות, אנחנו מתקנים בצורה לא משהו ואולי לא יהיה לטעמכם ואם תרצו שנסדר שוב תתקעו שוב בלי רכב.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא חושב שאלו המילים האחרות. פשוט ההשבחה/תיקוני ליקויים הם חור שחור, ואין יכולת לשום נציג מכירות/מנהל סניף יכולת להשפיע או לקדם רכב כלשהוא.

אל תדאג, תוריד לחץ.

משכנתא זה קל

פורסם

יצא מהשבחה, ראיתי אותו + בדיקה ב 23.6, מאז מסדרים את ''כל'' מה שביקשתי לסדר שזה סידורי פחחות שביקשתי, פלסטיקה בתחתית הרכב שכנראה נשברו הקליפסים וחוברה עם אזיקונים, החלפת צמיגים, החלפת מצבר, כיוון פרונט ואולי עוד משהו קטן ששכחתי לציין. הרכב מאז הבדיקה היה בפחחות, נכון להיום היה במורשה, צריך עוד להחליף צמיגים וכיוון פרונט, סיכמו שאני אחליף את המצבר על חשבונם כדי לחסוך זמן ואיך לא? בפחחות ''שכחו'' לסדר את הדבר העיקרי שביקשתי ולא נגעו בעניין האזיקונים! רצו גם את זה שאני אעשה אבל זה כבר אין מצב, לא הולך לעשות את זה אחרי העברת בעלות....

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

:lol:

פעם הבאה תלמד להוריד עוד במחיר ולעשות הכל בעצמך בחצי יום.

באמת נראה שמנסים לייאש אותך כדי שתסכים לקבל חצי מוגמר.

משכנתא זה קל

פורסם

הם לא מוכנים לשחרר רכב לפני השבחה, גם הדברים שאני ביקשתי לתקן הם מעדיפים לתקן בעצמם כי יש להם הסדרים למיניהם והם לא יורידו במחיר על כך.

בעזרת ה' היום או מחר הרכב יגיע.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...