Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם.

בעבר היה ברשותי פאג'רו, ככה שיצא לי להכיר מעט מוסכים טובים, והיום אני עם פראדו, וזה הטיפול הראשון של הרכב.

חשוב לי מוסך שלא משתמש בשמן שמיוצר בפז או בדלק, אלא בשמנים איכותיים מחברות ידועות.

חשוב לי עבודה נקיה, חשוב לי שהוא לא יגיד לי "לך שב שתה קפה ואל תסתכל מה עושים לך."

המורשה הראשון שלי במיצובישי "רפי עמירה באשקלון" אמר לי, בוא תעמוד ליד הרכב, תראה הכל.

וזה גרם לי לחזור אליו.

ועוד שאלה, עשיתי 6 וחצי אלף קילומטר, והשמן במנוע ירד, והוא כרגע בחצי הדרך, בין סימן המינימום למקסימום, בדרך כלל עד שאני עושה טיפול, השמן תמיד היה 3 4 מילימטר מתחת לסימן המקסימום.(העליון)

זה נורמלי למנוע חדש?

בתודה מראש, וכל טוב.

פורסם

1. רוב המוסכים משתמשים בשמנים הללו. אתה יכול לנסות ולהביא שמן משלך.

2. לא הרבה מוסכים מתנהגים איך שביקשת. זה די נדיר.

3. אם זה רכב חדש יתכן שתהיה צריכת שמן טיפה גבוהה עד שהמנוע "יפתח". לא יודע כמה הקיבולת בין המקסימום למינימום בפראדו, נראה קצת מוגזם שחצי מדיד יורד ב6.5 אלף ק"מ.

4. ביאריס שלי טיפלתי במורשה רייכמן בבני ברק. הם אישרו לי להביא שמן משלי. מנהל העבודה שם (גבי) דווקא בסדר גמור.

פורסם

הנה תמונה שמראה את השמן, לפני הנהיגה כשהמנוע קר.

20160428_171929.jpg

אני אברר בכמה מוסכים, ניראה אולי אמצא מוסך אמין ונאמן.

תודה.

• תוכן חדש...