Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא טועה. כתבתי בפירוש שההוזלה אינה ביחס הארכת הנסועה בין הטיפולים.

ברור שזה מוזיל בגלל המרכיב הקבוע שלא לדבר על הטרחה שנחסכת ושווה גם כסף בסופו של דבר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לי באוקטובר אמרו במרכזי של לובינסקי להחליף הכל. בפברואר החלפתי והיה עוד הרבה מאוד בשר ברפידות. הדיסק אומנם היה שחוק אבל עשה את העבודה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

בדיעבד לא היית צריך להחליף באוקטובר אבל כשאני צריך לקבל את ההחלטה אני מעדיף להחליף 4 חודשים מוקדם מדי ולא 4 ימים מאוחר מדי.

אני תוהה למה אתה מתקן במרכזי אם אתה לא מקבל את העצות שלהם לגבי מועד ההחלפה. בגדול במוסך מרכזי הטיפול יקר יותר אך מקצועי יותר ואני מאמין שבמוסך מרכזי לא ייעצו לך להחליף בטרם עת ממניעים כלכליים (מה שעלול לקרות במוסך מזדמן שחושב על הרווח המיידי).

פורסם
אני לא טועה. כתבתי בפירוש שההוזלה אינה ביחס הארכת הנסועה בין הטיפולים.

ברור שזה מוזיל בגלל המרכיב הקבוע שלא לדבר על הטרחה שנחסכת ושווה גם כסף בסופו של דבר.

אם זה ברור לך שזה מוזיל אז למה אתה כותב שזה מייקר?

פורסם

השרשור הוא על רפידות. בנושא זה, זה מייקר. בתמונה הכוללת זה נושא אחר.

פורסם
בדיעבד לא היית צריך להחליף באוקטובר אבל כשאני צריך לקבל את ההחלטה אני מעדיף להחליף 4 חודשים מוקדם מדי ולא 4 ימים מאוחר מדי.

אני תוהה למה אתה מתקן במרכזי אם אתה לא מקבל את העצות שלהם לגבי מועד ההחלפה. בגדול במוסך מרכזי הטיפול יקר יותר אך מקצועי יותר ואני מאמין שבמוסך מרכזי לא ייעצו לך להחליף בטרם עת ממניעים כלכליים (מה שעלול לקרות במוסך מזדמן שחושב על הרווח המיידי).

בדיעבד גם אחרי 4 חודשים לא הייתי צריך להחליף אבל מכיוון שלהלחיצו אותי לא הייתי רגוע. במיוחד הרכב שמתגרזנים איתו. את הצלחות האחוריות עם מיסב שעולות הון לא החלפתי בכלל כי לא היה צורך. רק רפידות. מקדימה אכן היה צורך להחליף דיסק.

תקנתי במרכזי כי היה לי שובר. הכי פשוט.

להגיד שהיה זה שיא מקצועיות זה שקר. זה התחיל מזה שהייתי צריך לריב איתם על מה צריך לעשות לאוטו למרות שהוא טופל אצלהם מהיום הראשון, אבל זאת מערכת נפרדת ולמה שיבדקו המחשה רגע שאת הטיפול הזה כבר עשו. המשיך בזה שלקח המון זמן ונגמר בזה שיום למחרת חזרתי כי שכחו לצרוב לי עדכון קושחה לECU.

פורסם
השרשור הוא על רפידות. בנושא זה, זה מייקר. בתמונה הכוללת זה נושא אחר.

גם בנושא הרפידות זה לא תמיד נכון ומאוד תלוי באופי הנהיגה וסוג הרכב (רכבים מסויימים בלמיהם נשחקים מהר יותר מאחרים.

פורסם

אם טווח הטיפולים הוא 30K, אז רפידה שיש הערכה שהיא תשרוד עוד 20K תוחלף. ברכב עם טווח טיפולים של 15K היא לא תוחלף. רק בטיפול הבא.

הנ״ל אינו נכון?

פורסם

זה רק תרחיש אחד מיני רבים.

למשל תרחיש שבו בדיוק ב 30,000 ק"מ צריך להחליף בלמים אז מה ההבדל בין רכב שתדירות הטיפול בו היא 15 לרכב שהתדירות היא 30 אלף?

פורסם

אז תן דוגמא הפוכה שהארכת טווח טיפולים חוסכת בנושא רפידות.

פורסם

איפה הנזק הסביבתי ? אתה זורק משהו שאתה יכול עוד להשתמש בו עוד !

מעדיף שהמוסכניק שלי יגיד לי , "כנס אליי עוד 10 אלף לבלמים" מאשר להחליף רק כי "הרכב על הליפט כבר" .

בינינו, זה קצר לשקר להגיד "הבלמים גמורים" רק בגלל שהרכב לא יבקר שוב עד הטיפול הבא כשהם יכולים למשוך עוד עשרייה בכיף .

סייג - רכב גירזונים , זה סיפור אחר לחלוטין , זה גם רכב שמחליפים לו בוח שמן כול 7K .

דניאל זהו תרחיש אוטופי מידי ....

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כמה בשר נשאר ברפידות

למיטב ידיעתי רפידות הבלם לא אמורות להכיל בשר בכלל :shock:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
איפה הנזק הסביבתי ? אתה זורק משהו שאתה יכול עוד להשתמש בו עוד !

מעדיף שהמוסכניק שלי יגיד לי , "כנס אליי עוד 10 אלף לבלמים" מאשר להחליף רק כי "הרכב על הליפט כבר" .

בינינו, זה קצר לשקר להגיד "הבלמים גמורים" רק בגלל שהרכב לא יבקר שוב עד הטיפול הבא כשהם יכולים למשוך עוד עשרייה בכיף .

סייג - רכב גירזונים , זה סיפור אחר לחלוטין , זה גם רכב שמחליפים לו בוח שמן כול 7K .

דניאל זהו תרחיש אוטופי מידי ....

אני לא מדבר באוטופית.

30 אלף לרפידות בלמים זה הממוצע של הרבה מאוד רכבים אוטומטים.

פורסם

אני הצלחתי לעשות קרוב ל50 אלף עם רפידות רמסה על סוזקי באלנו אוט' במסלול קבוע של לוד-ת"א (שכלל שעות פקקים בחלק מן הימים) ועדיין המוסך(שמומלץ בפורום) אמר שהיה לי עוד "בשר" על הרפידות.

אז רפידות מקוריות של רכבים מודרנים צריכים להחזיק לפחות אותה כמות אם לא יותר,אלא אם השתנתה הטכנולוגיה ורפידה של רכב מחזיקה פחות ברכבים חדשים.

• תוכן חדש...