Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלה שעוד לא נתקלתי בה ואני צריך תשובה אליה, מה תדירות החלפת השמן בגירי DSG7 ואיזה שמן צריך להחליף שם?

בייטי של אמא שלי האוטו עבר ריקול של החלפת שמן גיר מסינטטי למינרלי [או שזה היה ההפך - אשמח אם מישהו יתקן אותי במידת הצורך].

מה הנוהל לגבי השמן גיר הזה? אשמח לכמה שיותר פרטים.

פורסם

השמן הסינטטי הוחלף בכל תיבות dsg7 מסינטטי למינראלי כי מרכיב הגופרית בסינטטי פעל כראקטור וחלקיקי מתכת גרמו לקצרים בלוח המכטרוניק.

אין צורך בהחלפת השמן המינראלי, זה לכל משך חיי הגיר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אין צורך להחליף שמן גיר וגם לא יחליפו לך במוסך המורשה במידה ואין הנחייה כזו של ייצרן הרכב.

אכן בזמנו יצא RECALL להחליף את שמן הגיר מסינטטי למינרלי.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה היא האם זה נכון וחכם לא להחליף כלל? בהרבה רכבים אין הנחיה להחליף ועם זאת עדיין מומלץ להחליף וברגע שמבצעים החלפה מרגישים שיפור בגיר.

אני לא אוהב לחכות לתקלות כדי לטפל במשהו ומעדיף לבצע טיפול מונע במידת הצורך ובבוא השעה.

כרגע אני לא מתכוון לגעת בגיר כי הוא עובד חלק ועבר רק איזה 20,000 קילומטרים מההחלפה האחרונה שלו.

פורסם

השיפור בדרך כלל פסיכולוגי אלא אם הרכב עבר 200K ואתה מחליט להחליף שמן גיר ייתכן שתרגיש שיפור.

כפי שכתבתי קודם לכן אף מוסך מורשה לא יחליף לך את השמן בגלל שאתה רוצה להחליפו.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אין אמצעי ישיר להחלפה. צריך לפרק מכטרוניק ולשאוב את השאריות של השמן מהתחתית. המילוי מתבצע לאחר פירוק כניסת המנופים למעלה. תוציא לך מהראש את הנושא.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...