Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד ליבואן - שרות של ״רצון טוב״ למכונית בת 6 זה ממש לא טריוויאלי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם יכול להעיד לטובה על השירות בדלק מוטורס.

לאבי מאזדה 3 2010, בתום תקופת האחריות, בשנה הרביעית, התקלקל מנגנון קיפול המראות החשמלי.

פנינו למוסך מורשה, ולאחר בקשה מהיבואן הוחלף המנגנון ללא עלות. חשוב לציין, הטיפול הרביעי באותה שנה שבוצע לפני התיקון הנ"ל לא התבצע במורשה.

ליאור.

פורסם

לכל מטבע יש שני צדדים, אז סליחה שאני מקלקל לכם את "הילולה" אבל אצלי הם קיבלו ציון מתחת לכל ביקורת, בקשר לפיאסטה 2013 שקניתי מהם.

3 חודשים ארוכים שנאלצתי לחכות כדי להיפגש עם מנהל שרות בכיר, בקשר ל"פיצוי עלוב" על קילופי צבע קטנים שהרכב היגיע איתם, כיסאות חורקים, הגה מתקלף, גיר קופץ לניוטראל מדי פעם בנסיעה לאחור, מתז אחורי מטפטף לבד, ריח דלק חריף בימים חמים מאוד, ועוד שטויות כאלה, שנראים לכאורה זניחים לאחרים, אבל בעלי משקל רציני אצלי. שכמובן לא טופלו. דוגמת ההגה ש"צריך להזמין מגרמניה ויש המתנה ארוכה".

עצם העובדה שבשרות הטלפוני מתחילים "לסנן" אותך ונדמה לפעמים שהם דווקא לא מחזירים טלפונים, בכוונה, מקומם!

פורסם
נדמה לי שצריך להודות למאזדה העולמית שמאשרת את הבקשות האלה לרכב שנמצא 6 שנים על הכביש יותר מלמוסך (שגם הוא עשה יפה שבכלל יזם פניה) , מפתיע לגמריי, שאפו.

למוסך יש אינטרס בזה - אם הלקוח יצטרך לשלם מכספו, הוא ייקח את האוטו ויחפש מקום זול יותר (אופציונלית יפתח שירשור בקארספורום על "המוסך גנבים ומזדה זה חרא").

כשהתיקון באחריות או במסגרת "רצון טוב", ככה כולם מרוצים - הלקוח, כי לא שילם שקל, המוסך, כי את הכסף על התיקון יקבל בכל מקרה, ועל הדרך שימר לעצמו לקוח, והיבואן, שעל הכסף שהוציא (על הרכיב הוא כנראה לא משלם, פשוט מחזיר את התקול ליצרן), קיבל לקוח שכנראה הולך לקנות גם את הרכב הבא אצלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת, מאוד מרשים לקבל שרות וכיסויים נדיבים שכאלו לאחר שש שנים, לא ממש מובן מאליו, אפילו רחוק מכך. אז נכון שאפשר להעלות השערה רעת לב שקליינט שבנוסף למזדה הזו גם ליקט אצלם בגינה שתי עגבניות גרמניות עתירות מחיר ומכאן היחס המועדף, אבל העובדה שיש כאן גם אחרים, מעט יותר דלפונים אולי, מראה שמדובר בגישה ולא בשיקולי כדאיות מפלים. החבר עם הפיאסטה קצת מקלקל את השורה, אבל בהחלט אפשר לראות בכך חריג לא מייצג, לפחות לקוות שזה כך.

פורסם
אני שמח לשמוע. זה קצת וואו אפילו. לא הייתי מצפה לדבר כזה משום יבואן.

אפשר לשמוע על איזה מוסך מדובר?

בפעם היחידה שניגשתי למוסך מאזדה הייתה לי חוויה שלילית ואז החלטתי שאני מטפל בעזרת הכנופייה במה שאפשר.

יועבר אליך בפרטי.

נדמה לי שצריך להודות למאזדה העולמית שמאשרת את הבקשות האלה לרכב שנמצא 6 שנים על הכביש יותר מלמוסך (שגם הוא עשה יפה שבכלל יזם פניה) , מפתיע לגמריי, שאפו.

שמע, באמת שכלקוח יותר מעניינת השורה התחתונה - והיא חברה שיודעת לתת שירות טוב והוגן ללקוחותיה.

לפני שרכשתי את ה- 435 ניגשתי עם חבר בעל 118 למוסך כדי להתרשם מאיכות השירות שם. נכון שאנשי המכירות במסגר מתנהלים למופת, אבל את חיי הנישואין עם האוטו צריך לנהל גם דרך המוסך.

לחבר הייתה תופעה של רעש מטריד מפנס אחורי, והמוסך אבחן שבר בתושבת פנימית.

הרכב היה באחריות אבל האחריות לא מכסה שבר. מצד שני במוסך לא הצליחו להסביר את השבר כי כאמור זו תושבת פנימית וברכב בכלל וסביב הפנס בפרט לא הייתה אפילו שריטה קטנה.

במוסך החליטו לבקש אישור מגרמניה להחליף את החלק במסגרת האחריות, האישור לא הגיע עד לסוף הטיפול ואז מנהל העבודה במוסך אמר לנו 'לא אטרטר אתכם שוב, אני לוקח את ההחלפה על אחריותי...'.

לטעמי מדובר בגישה מוכוונת לקוח מצד בעל בית (גיל אגמון) שבקיא היטב בעולם הרכב ושחי את העסק שלו.

פורסם

ניסיון דומה עם מיאטה 2007, שנה לאחר גמר האחריות התגלתה נזילה מינורית ברדיאטור - הוחלף ללא עלות במסגרת רצון טוב.

פורסם

כנראה שבדלק ישנה התייחסות שונה בין מאזדה+ב.מ.וו לבין פורד. בכל הקשור לפורד, במקרה שלי לפחות עם 3 דגמים שונים של פורד, הרמה המקצועית הייתה נמוכה וברוב הפעמים בתקלות משמעותיות, בין אם במסגרת האחריות או מחוצה לה, היה נדרש לחזור לתיקון נוסף (שגם הוא לא תמיד הסתדר).

פורסם (נערך)
הרמה המקצועית הייתה נמוכה וברוב הפעמים בתקלות משמעותיות, בין אם במסגרת האחריות או מחוצה לה, היה נדרש לחזור לתיקון נוסף (שגם הוא לא תמיד הסתדר).

תקלות חוזרות הן ללא כל ספק דבר מעצבן שיכול להעיד או על תקלה מסובכת או על בעל מקצוע שהוא לא מהשורה הראשונה.

ניתן לצפות מיבואן טוב שיבחן מידי תקופה את המוסכים המורשים/עובדים שלו לפי סט פרמטרים אובייקטיבי שלפיהם יחליט על המשך העסקה (במקרה של מוסך רשת/מכונאי - אחוז התלות החוזרות, אחוז התלונות וכו').

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

אכן, ככל הנראה יש משקל כל שהוא במחווה הנ"ל עכב חתונה עם 2 גרמניות נוספות מאותו היבואן.

אבל- וזה אבל גדול:

זה לא שמנה את העובדות, מגיע שאפו ענק דלק מוטורוס על המחווה הנ"ל!

הרכב גם בן 6 וגם עשה ק"מ בחייו, זה לא שהוא עם 5K ק"מ...

פורסם

ניתן לצפות מיבואן טוב שיבחן מידי תקופה את המוסכים המורשים/עובדים שלו לפי סט פרמטרים אובייקטיבי שלפיהם יחליט על המשך העסקה (במקרה של מוסך רשת/מכונאי - אחוז התלות החוזרות, אחוז התלונות וכו').

אתה שוכח שאנחנו בישראל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...