Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שקורה לי, נסעתי בפקק ופתאום מישהי נכנסה בי מאחורה בקלות, יצאתי לראות את המצב ולא ראיתי יותר מדי שקרה לפגוש האחורי,

צילמתי תמונות של הרכבים ולקחתי שם ומספר פלאפון שלה, עכשיו כשהגעתי הביתה הסתכלתי יותר לעומק וראיתי שתי טביעות שהברגים של הלוח רישוי שלה עשו לפגוש האחורי,

קראתי קצת באינטרנט שבגלל שזה משהו קטן (כולה שתי טביעות) עדיף לדבר איתה ישירות ולא לערב את הביטוח כי יש עליה בפרמיה,

התקשרתי אליה והיא ישר אומרת 'אתה מנצל את המצב, תראה עם מה אתה מתעסק בחיים' בלה בלה בלה.. שלחתי לה את התמונות שמראות בבירור את הטביעות ודרשתי לקבל את פרטי הביטוח שלה או שנלך לפחחות ונסגור את זה שם,

היא חזרה אליי ואמרה שהרכב הוא רכב חברה שאין לה ביטוח אלא זה דרך החברה, בקשה ממני פרטים שהיא תעביר את זה לחברה ושם יטפלו בזה.

כמה שאלות:

א. מחר אני אתקשר לביטוח לדווח על התאונה והאם עדיף לי להפעיל את הביטוח (יש לי חובה+מקיף) בגלל ההשתתפות עצמית?

ב. אם אני מפעיל את הביוטוח זה מעלה לי את הפרמיה? (היא נכנסה בי)

ג. אם זה דרך החברה איזה פרטים אני מביא לסוכן ביטוח?

הרבה כאב ראש, חבל שהיא לא הייתה מרוכזת:|

תודה

gUzopYJ.jpg

4j5vxSw.jpg

EqbmY81.jpg

icICZNC.jpg

yIsNFvd.jpg

K0BTmma.jpg

פורסם

נסעתי בפקק בכביש דו נתיבי ופתאום נכנסה בי מאחורה רכב, המכה הייתה יחסית קלה אבל הורגשה ברכב.

יצאתי לראות את הנזק, לא ראיתי משהו שבלט, לקחתי צילומים, שם ופלאפון למקרה ו..

כשהגעתי הביתה בחנתי יותר לעומק ושמתי לב לשתי טביעות בפגוש האחורי של בורג, ככל הנראה מהברגים של הלוח רישוי שלה.

התקשרתי אליה כדי לקבל את הפרטי ביטוח שלה, היא 'אתה מנצל את המצב, תראה עם מה אתה מתעסק בחיים..' שלחתי לה את התמונות שרואים בבירור את הטביעות.

לאחר בירור הרכב שלה זה רכב חברה והיא ביקשה ממני פרטים כדי למלא באיזה טופס והיא דווחה לחברה,

אמרה שהם כבר יתקשרו אליי ויטפלו בזה, הביאה לי מספר של המחלקה המשפטית של החברה.

כמה שאלות:

א. קראתי באינטרנט שאולי עדיף לא להפעיל את הביטוח כי יש השתתפות עצמית שאולי תהיה גבוהה מהתיקון.

ב. אם אני מפעיל את הביטוח הפרמיה שלי תעלה?

ג. מחר אני מתקשר לביטוח ומדווח להם על התאונה, הרכב של החברה אז איזה פרטים אני אמור להביא לסוכן?

חוויה לא כיפית סך הכל..

תודה לעוזרים

http://imgur.com/a/IFFZh

פורסם

במידה ואתה תובע את הנהגת הפוגעת + הביטוח שלה (תביעה צד ג') - אזי זה לא פוגע בפרמיה שאתה משלם.

נושא השתתפות עצמית - רלוונטי למי שאשם בתאונה. הנהג הפוגע משלם עד על נזק עד גובה ההשתתפות העצמית שלו, וחברת הביטוח שלו משלמת את שאר הסכום.

פרטים שצריך - מספר רכב פוגע + פרטי נהגת + פרטי ביטוח. בתור בונוס- מקום + שעת תאונה.

פורסם

במידה ואתה תובע את הנהגת הפוגעת + הביטוח שלה (תביעה צד ג') - אזי זה לא פוגע בפרמיה שאתה משלם.

נושא השתתפות עצמית - רלוונטי למי שאשם בתאונה. הנהג הפוגע משלם עד על נזק עד גובה ההשתתפות העצמית שלו, וחברת הביטוח שלו משלמת את שאר הסכום.

פרטים שצריך - מספר רכב פוגע + פרטי נהגת + פרטי ביטוח. בתור בונוס- מקום + שעת תאונה.

אז בעקרון מחר אחרי שאני מדבר עם הביטוח שלי ומביא להם את הביטוח שלה ומשם אני לא משלם כלום?

פורסם

התהליך קצת יותר מורכב, אבל התוצאה זהה:

פנה לסוכן הביטוח שלך, הוא ידריך אותך. אפילו אם אין לך פרטי הביטוח של הרכב הפוגע הוא יוכל להשיגם.

הצעקות של הפוגע לא צריכות להטריד אותך. זו טקיטיקה מקובלת. בחר את המוסך המקובל עליך (ולא את החברים שלה בכפר בלתי מוכר), דאג לשמאות (סוכן הביטוח ינחה אותך או ידאג להגעת שמאי) ותלתיקון הרכב. כאשר תקבל את הרכב מתוקן שלם בשני צ'קים דחוים ל-60-90 יום (לפי דרישת המוסך) - האחד תמורת התיקון, האחר תמורת השמאות. את החשבוניות צלם ואת המקור שלח לסוכן הביטוח שלך בדואר רשון (או הבא אותו אישית לסוכנות). אתה אמור לקבל את הפיצוי לפני שהצ'קים נגבים מחשבונך.

אם הרכב הפוגע אינו מבוטח בביטוח מקיף\צד ג' הסיפור קצת יותר מורכב כיון שיהיה עליך לשלם בעצמך או להפעיל את הפוליסה שלך ואז לתבוע את הפוגע בתביעה אזרחית על נזקיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש 2 אפשרויות:

1. אתה מממן עלויות של שמאי + תיקון במוסך, ואח"כ מקבל החזר מחברת הביטוח.

יתרון - אתה הלקוח. הם מחוייבים אליך. מחוייבים לדאוג לאינטרסים שלך.

2. שמאי + מוסך של חברת הביטוח. אתה לא משלם.

חסרון - הלקוח היא חברת הביטוח, והם ידאגו לאינטרס של חברת הביטוח. כלומר, התיקון לא בהכרח יהיה איכותי.

פורסם

דברתי עם הביטוח הביאו לי שתי אפשרויות:

א. היא נותנת לי מוסך שקרוב אליי שאלך אליו, שם הם מטפלים בתביעה מול החברת ביטוח שלה, לא משלם השתתפות עצמית רק מביא צ'קים דחויים לתיקון ולשמאי.

ב. אני תובע את החברת ביטוח מקיף שלי, שם מלאה השתתפות עצמית ועליה בפוליסה בשנים הבאות..

עכשיו ברור שבחרתי באפשרות הראשונה, מחר אלך למוסך ונטפל בעניין.

תודה רבה.

פורסם

אתה יכול לתקן בכל מוסך שתבחר. כיון שאתה תובע את הביטוח של הפוגעת ההשתתפות העצמית (שמופחתת כאשר אתה מתקן את הרכב במוסך הסדר) היא עליה, לא עליך. השמאי יגיע למוסך ויטפל בבדיקת הרכב ובקביעת הנזק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לתקן בכל מוסך שתבחר. כיון שאתה תובע את הביטוח של הפוגעת ההשתתפות העצמית (שמופחתת כאשר אתה מתקן את הרכב במוסך הסדר) היא עליה, לא עליך. השמאי יגיע למוסך ויטפל בבדיקת הרכב ובקביעת הנזק.

אני בכלל לא משלם השתתפות, וגם הנזק מאוד מינורי שלא כזה אכפת לי איפה יתקנו

פורסם

לא חשובה לך איכות התיקון?

פורסם

השאלה היא האם קיים נזק נסתר מתחת לפגוש. אם זו שריטה שטחית - תעבור הלאה. אם יש משהו חבוי אתה עלול להתקל בהפתעות לא נעימות במכירה.

פורסם

אתה יכול לשלם במזומן, ובמרבית המוסכים גם בכרטיס אשראי. הבעיה היא שאלה תשלומים מיידיים. צ'ק מאשפר לך דחיה שך 60-90 יום (זה המקובל בעננף) עד שתקבל את הזיכוי מהביטוח.

יש לכך יוצא מהכלל - מצב שבו אתה תובע עת הפוליסה שלך ופוה למוסך הסדר. במקרה זה אתה משלם השתתפות עצמית, כל שאר ההתחשבנות בין המוסך לחברת הביטוח שקופה מבחינתך ואינך מעורב בה.

• תוכן חדש...