Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב של חבר אובחנה תקלה באחד מהאינג'קטורים וכרגע הרכב במוסך ומאבחנים את התקלה.

רציתי לדעת במידה והוא יצטרך להחליף אינג'קטור אני יודע ממה שכבר קראתי שמומלץ להחליף את כל הארבעה לחדשים ולא משופצים.

רציתי בבקשה לדעת מה המק"ט של האינג'קטור כדי שאוכל לחפש אותו בחו"ל כי בארץ לפי מה שכבר קראתי המחירים מטורפים לגמרי.

כמו כן - איזה חברה הכי מומלצת לקנות? אני חושב שהמקורי הוא של DENSO.

האוטו כרגע עומד על 410,000 קילומטר עם מנוע וגיר מקוריים שלא עברו שיפוץ כזה או אחר חוץ ממכסה אטם שסתומים ורצועת מנוע שהוחלפה בשבוע שעבר, האם יש קשר בין הדברים?

תודה לעונים וחג שמח.

פורסם

לפני כשנה הזמנתי לחמי לעתיד 4 אינג'קטורים ללנד קרוזר 2008 (מנוע 3000) מקוריים של DENSO עלה לי כל אחד כ240 +- דולר , במורשה יבואן טויוטה רצו ל-4 אינג'קטורים חדשים מקוריים 12 אלף ומוסך אחר רצה, אם תרצה אוכל לשאול אותו אם הוא רוצה למכור, הבעיה אצלו הייתה ב-2 אינג'קטורים והוחלפו כל ה-4 במידה ומתאים כמובן

פורסם

אני מעדיף להזמין מחו"ל כי כרגע מצאנו אינג'קטור משומש בחינם, אז אין לי בעיה של זמן כרגע והזמן הזה יחסוך לי המון כסף.

• תוכן חדש...