Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף החדשה 1600 FSI טיפטרוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרך אגב , בשכונה שלי כבר יש מספר גולפים מהדגם הנ"ל והג'נטים שלהם (מגנזיום) נראים ממש מגוכחים,על גבול הצעצוע.

האם בדגם הנ"ל מרכיבים ג'נטים בהרכבה מקומית על מנת להוזיל עלויות?

אכן כן. בדגם Trendline Plus החישוקים והסאנרוף בהתקנה מקומית וזה אפילו כתוב במפורש באתר של היצרן הישראלי (vw.co.il).
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רכב יקר מאוד ולא כדאי לדעתי.תמורת 158K אין גלגלי מגנזיום, מחשב דרך, בקרת יציבות..

יש הרבה אופציות בשוק חוץ מגולף.

רק דוגמא קטנה למחיר.. חבר שלי הזמין גולף TDI,חיכה חודשיים וחצי לרכב, יומיים לפני התאריך בו היה אמור לקבל אותו מודיעים לו מצ'מפון מוטורס שהוא חייב להוסיף עוד 10K כי היורו עלה.. איזה חוצפה.. 185 אלף שקל במקום 174!!! על מה? למה?

המחיר 185K מתייחס לדגם ידני או DSG ובאיזו רמת גימור? באמת נשמע חוצפה לעלות מחיר לפני המסירה. מעניין מה החוק אומר לגבי זה?

מי שרוצה להתנחל אז בבקשה בשטחים ולא בנתיב השמאלי ...

פורסם
המחיר 185K מתייחס לדגם ידני או DSG ובאיזו רמת גימור? באמת נשמע חוצפה לעלות מחיר לפני המסירה. מעניין מה החוק אומר לגבי זה?
דגם ידני, הגרסא היותר מאובזרת.

החוק? אם אני לא טועה רשום שהחברה יכולה לעלות מחירים מתי שהם צריכים/רוצים.

פורסם

החברה לא יכולה לשנות את המחיר לאחר סגירת העיסקה...

אלא אם בפורש הלקוח חתם על סעיף בחוזה שבו החברה רשאית לשנות את המחיר הסופי בהתאם לשער החליפין ביום המסירה...

ואז, זה כבר בעייה של הלקוח בלבד!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

תודה PUNTOSPAES.

אולי רק אם אתה משלם את כל הסכום או אחוז מסוים ממנו אתה מבוטח מעליית מחירים?

מי שרוצה להתנחל אז בבקשה בשטחים ולא בנתיב השמאלי ...

פורסם

המחיר בשמיים אם נעשה מחיר מול הנאה לא בטוח שגם אז הגולף תוכיח את עצמה מה עוד שדגם ה2 ליטר שהוצע פה מגיע אחרי תוספות (גג מגנזיום ועוד ) לכמעט 190 אלף

ב190 אפשר להשיג 407 2.2 שעדיפה על הגולף כמעט מכל בחינה

חוץ מזה שחברה מכובדת כמו צמפיון שמשווקת רכב גרמני עאלק פרמיום לא מתביישת לבצע התקנה מקומית של מגנזיום וגג

נו בחייאת ראבק אפילו מכוניות סיניות מגיעות עם זה מהמפעל

פורסם

עד היום לא הבנתי מה עובר לאנשים בראש שהם קונים גולף דנדשה. כאילו מה? המכונית יקרה מאוד ובסיסית ביותר! מה ההתלהבות? מה אנשים מחזיקים מפולקסווגן? ועוד אח"כ צריך לסבול תיבואן הגרוע שלה שמפציץ במחירים ובעל שירות גרוע ביותר!

בקיצור מכונית לפראיירים בלי ערך לכסף. באותו מחיר תמיד תמצא לגולף תחליף פי 1000 טוב.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

1.6FSI רק לידע יש לה את אותו כ"ס שהיה ל2.0 דור קודם ועדין שיש לפאסאט

המנועי 2.0 ליטר החדשים של פולקסוואגן הם בעלי 150 כ"ס וכבר לא 115

ויש לאוטו גם 6 כריות אויר לעומת משפחתיות אחרות שעדין יש להם 4 כריות אויר וכמובן שהוא טיפטרוניק

אני לא ממליץ על ה307 כי יש לה בעיות בגיר האוטומט

ואם אתה מחפש דגם אחר של 5 דלתות תנסה ללכת על הסיויק 5 דלתות אני אישית אין לי מושג איך האוטו אבל אני ישמח אם מגיבים אחריי יביאו עליה חוות דעת וכמו שאני יודע היא עדיפה על ה4 דלתות באבזור ואני מכיר כמה בעלים שמרוצים מהאוטו

וכאחד שנוהג בפולקסוואגן שנת 2001 בנתיים חוץ מטסט וטיפולים ובגלל איזה אדיוט שנכנס בי מאחורה האוטו לא ראה מוסך

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ה-FSI היא בטח מכונית טובה מאוד. קראתי עליה ביקורות מצוינות. הדבר היחיד שבעייתי כאן הוא המחיר. היא עולה 157000 ש"ח. במחיר הזה ניתן לקנות את גרסאות ה-2.0 ליטר של המגאן 2 או ה-307 עם איבזור מלא. שלא לדבר על משפחתיות גדולות כמו הפורד מונדיאו, סובארו B4 וכולי.

רוני

זה נכון, אבל...

מי שרוצה מכונית במימדים של הגולף לא מעניין אותו כמה עולות B4, מונדאו וכד' (זה טוב להשכלה כללית)

מדובר פה באיכות ובמיצוב ולכן ההשוואה צריכה להיות לBMW סד' 1, מרצדס A CLASS ואאודי A3.

ההשוואה ל 307 ולמגאן האצ'בק בהחלט לעיניין - ונכונה...(חסרה להן בין היתר הפלצנות של הגולף...)

המגוחך הוא שהיבואן מצד אחד ממצב אותה כפרימיום ובאותה נשימה מלביש עליה תוספות ישראליות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני תוהה כמה מהתגובות כאן הגיעו מאנשים שנהגו באוטו ומכירים או מבחנים עליו מקרוב, וכמה הסתכלו בתג המחיר וישר התחילו להפיק מרגליות מפיהם.

כרגיל, sronis אמר את זה הכי נכון, וברשותו אני ארחיב. הגולף החדשה היא מכונית מצוינת. תא הנוסעים שלה מאוד מרווח, אפילו מאחור, לגיר האוטומטי שלה יש 6 הילוכים + טיפטרוניק, מה שאין לאף משפחתית אחרת. ועל הכביש היא כבר לא הג'לי שהיתה הגולף הקודמת, אלא אוחזת ומאוד מהנה (לא חוכמה, הם הרי גנבו את מהנדס השילדה של הפוקוס...).

העובדה שלגיר יש 6 הילוכים מסייעת מאוד גם למנוע ה-1.6 ליטר החלש, ובטח שלאחיו החזק יותר

ב-FSI. הגיר מגיב מהר, לא מפחד מקיקדאונים, והלוואי שכמה תיבות צרפתיות היו מתנהגות כמוהו.

בקיצור, הכל עניין של כסף. אם אתה יכול להרשות לעצמך וזה הגודל שאתה מחפש, הגולף היא קנייה מצויינת, גם אם משלמים הרבה על המוניטין.

מצד שני, ב-15 אלף שקל פחות תוכל לקנות מאזדה 3 ורנו מגאן 2,000 סמ"ק, ששתיהן יותר מאובזרות ולא הרבה פחות טובות מהגולף. ואם הקטע שלך זה גרמניות, גם האסטרה 1,800 סמ"ק היא מכונית מצויינת, אפילו שווה לגולף, ותעלה לך בגירסה מאובזרת 150 אלף שקל על הכביש.

פורסם

הגולף אכן אוטו מצויין בפניי עצמו, אבל המחיר הגבוהה, היבואן, המחירים המאוד גבוהים של החלקים והשרות במוסך.. בגלל אלו בחיים לא הייתי קונה גולף.. שוב למרות שכרכב זה רכב טוב מאוד, אולי הכי טוב בקטגוריה (להוציא את סדרה 1 ו-A3).

האסטרה החדשה אופציה טובה מאוד, מאזדה 3 2.0, 307 2.0 ועוד כמה מתחרות..

פורסם
הגולף אכן אוטו מצויין בפניי עצמו, אבל המחיר הגבוהה, היבואן, המחירים המאוד גבוהים של החלקים והשרות במוסך.. בגלל אלו בחיים לא הייתי קונה גולף.. שוב למרות שכרכב זה רכב טוב מאוד, אולי הכי טוב בקטגוריה (להוציא את סדרה 1 ו-A3).

האסטרה החדשה אופציה טובה מאוד, מאזדה 3 2.0, 307 2.0 ועוד כמה מתחרות..

אני ממליץ לך, ולכל הממליצים אוטומטית, להסתכל על השוואת מחירי החלקים והאחזקה היום במוסף ממון של ידיעות אחרונות....

באופן מפתיע החלקים של הגולף בחלק מהמקרים הם הזולים ביותר מבין 15 המכוניות שהושוו שם ,

לעומת זאת הצרפתיות ובמיוחד המגאן, מגזימות ללא סיבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני ממליץ לך, ולכל הממליצים אוטומטית, להסתכל על השוואת מחירי החלקים והאחזקה היום במוסף ממון של ידיעות אחרונות....

באופן מפתיע החלקים של הגולף בחלק מהמקרים הם הזולים ביותר מבין 15 המכוניות שהושוו שם ,

לעומת זאת הצרפתיות ובמיוחד המגאן, מגזימות ללא סיבה.

תשמע לכמה חברים יש מכוניות מצ'מפון (פאסאט, טולדו וגולף), כאשר הם מספרים לי כמה הם משלמים על טיפולים ועל חלקים במוסך מורשה אני פשוט נשאר המום. מה גם שהרכבים מבלים במוסך!! האמינות לא כזו טובה כמו התדמית.
פורסם

ערב טוב, תסכימו איתי שאם מקפידים לעשות טיפולים בזמן ובמוסך מרכזי ולא אצל איזה ערבי מנצרת העיקר שהמחיר יהיה "זול" אז לא צריכות להיות שום תקלות או בעיות מיוחדות כי אחרי הכל זה רכב חדש, תחת אחריות ו... פולקסווגן שזו מעצמה ושם עולמי.

פורסם

בקיצור למי שעוד לא הבין- בגולף החדשה אתה משלם 80% מהכסף על דברים שאתה לא רואה. אתה משלם תמורת דברים שמבדילים אותך מבין שאר הקופסאות בקטגוריה של הקומפקטיות. אתה משלם למשל על השילדה החזקה ביותר בקבוצה, על הגיר המתקדם ביותר בקבוצה, על המנוע המתקדם, על איכות החומרים, המיתלה האחורי והנדסת האנוש שאין לה אח ורע בקטגוריה.

אז נכון זהו מותג יקר. אבל כל מי שרוצה פרימיום שלא יחפש גלגלי מגנזיום ומחשב דרך, אלא שיפתח קצת את העיניים ויתן דעתו על המוצר המוגמר.

הקיצר כמו תמיד- יש אנשים שלא יתפשרו ויקנו את הטוב ביותר ויש אנשים שימכרו להם את הדבר הכמעט אמיתי...

• תוכן חדש...