Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניר, תקרא שוב את ההודעה שלי, ואז את הדוגמאות בהודעה שלך. שמח לראות שקלעתי.

מסכים עם ההסבר של בגירה בנוגע למורת רוחך.

למען הסר ספק: כל מה שתיארת על הבן שלך לא נופל בהגדרה של "בריון" (או בבון, מה שאני לא אומר כי יש לי הערכה לבבונים).

לעומת זאת אם הבן שלך היה גורר למנהל את הרכב מול הפנים שלו קורא לו בשמות ומתעלם מהבקשות שלו לחדול, זה היה מקרה אחר.

מפתיע אותי עד כמה אתה לא מעוניין/מסוגל להבחין בהבדל, שכן אפילו בהתייחסות שלך להודעה שלי ממש - אתה מתעלם מהארגומנט עליו חזרתי לפחות 3 פעמים ורושם דברים שאין לי מחלוקת איתם מלכתחילה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתפלץ מהחוסר אנושיות שאנשים מפגינים בשרשור הזה, זה פאקינג ילדים!

בבונים\קופים\ערסים\פראיים\מזרחים, זה יותר ויותר נשמע כמו שרשור אוהדי חצרוני ושות'

תתאפסו על עצמכם אנשים, זה ילדים, ואולי זה רק אני אבל אני מריח כמויות של גזענות נסתרת בהודעות שלכם, וזה דוחה אותי.

אני לא ייכנס לשרשור הזה יותר, סתם מכעיס אותי.

פורסם

חוסר אנושיות שאנחנו מפגינים? :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

סירייסלי, דוד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מפתיע אותי עד כמה אתה לא מעוניין/מסוגל להבחין בהבדל, שכן אפילו בהתייחסות שלך להודעה שלי ממש - אתה מתעלם מהארגומנט עליו חזרתי לפחות 3 פעמים ורושם דברים שאין לי מחלוקת איתם מלכתחילה.

שמתי לב היטב לארגומנט שהעלת בהודעתך.

כתבתי כבר כמה פעמים - אתה קורא לזה בריונות/אלימות. אני לא.

פורסם (נערך)

להתעלם מבקשות של בנאדם להפסיק לעשות משהו שאתה עושה ומפריע לו / פוגע בו, זו לא בריונות?

לי היה נדמה שזה ממש בריונות בהגדרה, ושהטענה שלך היא שילדים עושים שטויות ולא צריך לשפוט אותם על כך.

אוקיי, סבבה, אז עכשיו הבנתי שאתה ואני מגדירים בריונות אחרת.

מתוך סקרנות - ילדים שיושבים מתחת לחלון שלך באמצע הלילה ולא נותנים לך לישון, ומתעלמים מהבקשות שלך להתחשב, גם לא מתנהגים בבריונות?

מהי ההגדרה שלך לבריונות?

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא מבין את כל הטענות על גזענות בתגובות פה, או שרק לי לא מופיעה העדה של כל משתמש ליד כמות הקסדות שלו וכולם יודעים מה המוצא של כולם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין פה תגובות גזעניות, סתם ויכוח על כמה גרוע צריך להיות כדי להיחשב כבבון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גזענות זו שיטה ידועה להסטת הדיון. שאל את אריה דר - סליחה, אריה מכלוף דרעי.

כולם מתנכלים לו לא בגלל שהוא מושחת, אלא בגלל שהוא מזרחי. it is known.

פורסם

וואו. היום ראיתי את הסרטון המדובר. המילה הראשונה שעלתה לי לראש כשראיתי את ההוא עם הפרצופים זה אשכרה בבון בגן חיות ואישתי דווקא השוותה את הפרצופים שלו לגמל. והחברים שלו שנדחפים למצלמה עם הפוזה של הסיגריות ולעשות V עם האצבעות מעל הראש של הפקח והקפיצות והשירים ברקע כשהבנאדם מבקש להפסיק.

אין פה שום קשר לעדתיות. זה חוסר תרבות/חינוך לא יודע איך תקראו לזה. מבין את הקטע שהם נערים וכו' וכולנו היינו נערים. אבל יש הבדל בין לעמוד מאחורי הבחור ולעשות שלום לאמא או להתקשר אליה ולהגיד לה שתסתכל לטלווזיה, לבין מופע הגן חיות שהלך שם. הילד עוד טוען שזה לא החינוך שהוא גדל עליו. ברור שלא, כי תפסו אותו במצלמה. זה בדיוק החינוך שהוא והחברים שלו גדלו עליו ולא מעניין אותי אם הוא אשכנזי או מזרחי. אני פשוט התביישתי בשבילם לראות את זה. אם זה היה אחד הילדים שלי הייתי מתבייש לצאת החוצה מהבית. איזה חוסר כבוד הם הפגינו.

פורסם

דעתי האישית היא שהחבר'ה האלו קצת הגזימו אבל דעתי עדיין נוטה לדעתו של ניר, המרחק מפה ועד לשלל הקומפלימנטים שהם זכו הוא רב. לעומת זאת נתקלתי במודעה על בני נוער שהשחיתו מצודה עתיקה באזור אשדוד, זו מבחינתי דוגמה להתנהגות דוחה שמעידה על בסיס חינוכי רקוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בואו נסכם שהם חבורת ערסים מטומטמים, אבל הם לא מייצגים את כל דור העתיד וסביר להניח שחלק מהם עוד יש תקווה לגדול להיות בני אדם נורמלים.

פורסם

סתם כי שנים לא הייתי שותף בוויכוחי אינטרנט -

אנשים כמו התת אדם הזה (וואללה, כזו התנהגות ראויה לתת אדם מול בהשוואה לנורמות שהחברה המודרנית שואפת אליהם) מסיימים אחר כך בהפגנות למען שחרור של רוצח שיורה באסיר כפות (החייל שירה במכוון בערבי ההוא).

לא הגזימו ולא כלום. זה ההתנהגות שלהם ביומיום. אני רואה את זה קבוע מול הבית שלי. אני ראיתי את זה במשך שנים כשגרתי בטבריה וטיילתי בסופשים ליד הכינרת.

לעשות "מה בא לי" ושכל השאר ימותו.

מחניה על מדרכות וחסימת כבישים ועד ערכות קריוקי מרשימות עם יותר רמקולים ממשתתפים כשמטר ליד (אולי קצת פחות) יש רמקול לא פחות מרשים של חבורה אחרת שצורח משהו אחר.

ורק כדי להקשות קצת - אני ממש לא אוהב ערבים ולא בעד קומבייה חרטא או איפוק בריטי. קצין בצה"ל ובאמת שעשיתי שטויות יותר מהממוצע - אף פעם לא על חשבון אחרים.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
שוב,

יש הבדל גדול בין לעשות שטויות של נערים שובבים, לבין להתנהג בבריונות ולהתעלם מאנשים זרים שמבקשים ממך להפסיק...

וזה כל הסיפור, בעצם. פרצופים למצלמה יש בכל העולם, כולל מתערטלים למיניהם. חוסר הכבוד הע-ק-ב-י, להבדיל, הוא פשוט מסוכן, איו מילה נעימה יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אתה מגדיר כחוסר כבוד עקבי? לעשות פרצופים למצלמה כשמישהו מתראיין זה חוסר כבוד.

גם לצאת מהחלון באמצע השיעור ולגרור למנהל את הרכב זה חוסר כבוד למרות שזה לא מלווה באלימות ולא נגם נזק.

ספרו מה השטויות האלה שעשיתם בילדותכם שלא נחשבות כחוסר כבוד, זה באמת מעניין.

• תוכן חדש...