Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב. נשרף לי הרגע האור איפה שהגפתור של הדלקת המזגן. בנוסף כבר 10 שנים שרוף לי חלק מהאור של המד סלד. רציתי לשאול איזה מנורה צריך בשתי המקרים והאם זה מסובך להחליף ?9db3a302f84e9ce4ede8020043253e02.jpg3f46dcdfa1a0ded89a08bf4b487bc80e.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

צריך לפתוח את הלוח שעונים בשביל מנורות המזגן והגיר?

אז פשוט לרכוש כמה T10?

אולי על הלוח שעונים אני אוותר, אבל יש לכם מושג מה לגבי המזגן?

בעבר נשרף לי שם הכל ודוד שלי סידר, לא יודע איך.

ויש טעם לשים לדים במקום?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

יותר חשוב לך לראות מה מצב המפוח של המזגן מאשר את הסל"ד? סדר עדיפויות משונה (לא שהסל"ד כזה מענין בנסיעה מנהלתית).

לא יודע מה נדרש בדיוק עבור הפירוק, רק צירפתי לינקים לשרשורים דומים.

בהחלט ניתן לשים לדים במקום (למרות שלא יודע אם מתאים במידה ויש אפשרות להנמיך את עוצמת התאורה למשל), אבל אל תיסחף עם העוצמה שלהם משום שאין צורך בתאורה חזקה מדי וזה עשוי להפריע לנהיגה בחשכה.

פורסם

אתה צריך לפתוח את הלוח שעונים ולראות את הגודל, במיצובישי אצלי לדוגמא חלק מהנורות היו T10 למד הגדולים, T5 לנורות של בדוק מנוע וכדומה וT3 של המצב גיר, ולאלה של המזגן היו T5.. אתה חייב לפתוח ולראות את הגודל.

יש לך גם כמה צבעים שתרצה, אני בזמנו החלפתי את הצהוב של שנת 95 בלבן מעודכן, עושה יותר נעים לעין.

Sent from my Be Touch 3 using Tapatalk

פורסם

תום, אתה צודק גם הסלד חשוב ובגלל זה כבר אמרתי שננצל את ההזדמנות אבל כשאין אור במגירה שם איפה שהמזגן זה ממש מציק לי. אתה כבר יודע שאני עוף מוזר. דארק קריסטל, אז אתה אומר שצריך קודם לפתוח את לוח העונים ורק אז לדעת איזה נורות כך שהזמנה מראש לא תעזור? ומאיפה הבאת אור לבן ונקי? בזמנו בפורום אנשים טוענים שהלדים לא מפוזרים כמו שצריך.

פורסם

לא ככ מסובך בטויוטה קורולה, לפתוח את הברגים מלמעלה , לפרק את הפלסטיקה ולהוצי את הלוח שעונים, לבדוק איפה הנוריות החסרות ולהחליף אותם.

אם אני לא טועה המד קמ"ש והסל"ד מבוססים על T10 ושאר הנוריות הן T5

ואני ממליץ להחליף ללד COB (אישית החלפתי ורואים יותר טוב וברור)

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יש נורות שהם אור ממוקד ויש כאלה שמפוזרים, נורות SMD אאל"ט הם ממוקדות, אבל בהזמנה תבדעל בין הסוגים (יש כאלה שרואים את ריבוע הלד ישירות וכאלה שנמצאים תחת עדשה)

בנוסף, נזכרתי שיש לי נורות T5 וT10, לא יודע בדיוק כמה עובדות אבל אם תרצה לקחת הדלת פתוחה, קרית גת/בת ים

פורסם
לא ככ מסובך בטויוטה קורולה, לפתוח את הברגים מלמעלה , לפרק את הפלסטיקה ולהוצי את הלוח שעונים, לבדוק איפה הנוריות החסרות ולהחליף אותם.

אם אני לא טועה המד קמ"ש והסל"ד מבוססים על T10 ושאר הנוריות הן T5

ואני ממליץ להחליף ללד COB (אישית החלפתי ורואים יותר טוב וברור)

יש לך במקרה לינק מאיביי או משהו?

אם כבר צריך להחליף משהו אז אולי באמת אני אתפטר מהאור הירוק הזה אבל אני רוצה שהכל יהיה ברור וגם אמין, לא נורה שתישרף תוך שבועיים כמו הלדים הזולים שאני מזמין מדיל אקסטרים.

דארק קריסטל, תודה רבה, לא באיזור שלך לצערי.:-)

אם תוכלו לתת לי לינקים למה שאתם משתמשים (בטח הזמנתם מאיביי או משהו) כדי שאוכל לראות המלצות וכאלו אני אשמח....

בארץ כל לד עולה 30 שקל.:roll:

פורסם

אושריקו,יש דבר כזה לדים עם אפשרות לעמעום (שינוי עוצמת התאורה) רק שאני לא יודע קוראים להם.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

טוב, תודה. נראה לי שאוותר על העניין של הלדים כי אנחנו לא יודעים איזה סוג מנורה, תושבת ובית ואני לא רוצה סתם להזמין.

כנראה שנחליף למשהו רגיל מתי שיזדמן לי.

פורסם

זה או t5 או t10.

בית מנורה לא צריך כי כבר יש לך את מה שמורכב כרגע, פשוט מוציאים את הנורה השרופה מהבית שלה ושמים את הלד.

קניתי כמה נורות לד בכמה גרושים והן עובדות מצוין כבר שנה בלוח שעונים ובפיקוד מזגן.

אם תחפש ברשת תמצא בדיוק את סוג הנורה ומדריכים.

פורסם (נערך)

ואתה רואה עם הלדים בסדר? זאת אומרת אין מקום שבו יש יותר אור ובשאר המקומות לא?

בדקתי בספר הרכב ולא רשום לצערי על מנורות שבלוח שעונים.

אני יכול להזמין כבר מחר מאיביי או דיל אקסטרים אבל אני רוצה שיהיה במדוייק ואז נחליף, מבין?

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

לפי הסרטון הנ"ל נראה כמו T5 (מדובר בקורולה 01,אם טעיתי נסה לחפש תחת אותם תגיות..) , יש לך שם גם הדגמה איך להוציא את לוח השעונים ולהחליף את הנורה בלבד. והכל זה ניסויים ותהיות, תזמין כמה סוגים תראה מה מפזר את האור הכי טוב.

פורסם

אבל אני צריך תשובה האם לדים ייראו טוב על הלוח שעונים והאם בכלל שווה לעתסק איתם כי שמעתי שהצבע הירוק זה לא רק מנורה, זה צבע צבוע שמשפיע על הגוון ושום לד לא יכול לשנות את זה אלא אם תצבע או תשחק שם עם הצבעים.

דעתכם?

• תוכן חדש...