Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהמדחס ברכב הלך ובדקתי במספר מקומות ( כולל במוסך המורשה ) כדי לוודא שאכן זה המדחס והימים מתחילים להיות ממש חמים הבנתי שהגיע הזמן להחליף מדחס

הרכב הוא פולקסווגן ג׳טה שנתון 2007

אני מעוניין במקורי בלבד לא בחליפיים למיניהם.

הבנתי שיש גם מקורי משופץ או פשוט לקנות חדש שזה עסק לא זול

אשמח אם תתנו הצעות מה כדאי ואיפה

או אפילו לשמוע אנשים מידע בנושא

יום טוב.

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם (נערך)

דבר ראשון מדחס מקורי מיוצר על ידי סנדן . אתה יכל לקנות בחברה ב 3500 שקל פלוס מע"מ יהיה כתוב עליו סנדן vw או בהרבה פחות מדחס של סנדן שלא יהיה כתוב עליו vw והם זהים אחד לאחד.

דבר שני לרוב כבר ב 5 מכוניות כאלה מה שנדפק במדחס זה שסתום פיקוד חשמלי עולה 30 דולר בערך וזהו.

עכשיו תחליט מה אתה רוצה לעשות.

זו תקלה ידועה מאוד בכל העולם.

עריכה אחרונה על ידי mozman1101
פורסם
דבר ראשון מדחס מקורי מיוצר על ידי סנדן . אתה יכל לקנות בחברה ב 3500 שקל פלוס מע"מ יהיה כתוב עליו סנדן vw או בהרבה פחות מדחס של סנדן שלא יהיה כתוב עליו vw והם זהים אחד לאחד.

דבר שני לרוב כבר ב 5 מכוניות כאלה מה שנדפק במדחס זה שסתום פיקוד חשמלי עולה 30 דולר בערך וזהו.

עכשיו תחליט מה אתה רוצה לעשות.

זו תקלה ידועה מאוד בכל העולם.

אני מבין שאני ידע אם זה השסתום רק ברגע שאני יחליף אותו

או שיש אינדקציה אחרת ?

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם (נערך)

האם לא מקרר בכלל או שלאחר זמן מה מתחיל לקרר?

הדבר הבטוח היחיד הוא שבסוף נחזור לאמא אדמה למרות שאצל דע"ש שוחטים אותך ונותנים לאוכלי נבלות להתענג עליך לא יודע מה איתך אצלי יש להם הרבה שומנים להתענג....

ועכשיו ברצינות, אם אין מחסור בגז והוונטות תקינות וכו... לרוב זה השסתום של המדחס. תצטרך לסכן 30 דולר וכמובן את עלות העבודה אם אתה לא יכל לעשות את זה לבד.

פורסם
האם לא מקרר בכלל או שלאחר זמן מה מתחיל לקרר?

הדבר הבטוח היחיד הוא שבסוף נחזור לאמא אדמה למרות שאצל דע"ש שוחטים אותך ונותנים לאוכלי נבלות להתענג עליך לא יודע מה איתך אצלי יש להם הרבה שומנים להתענג....

ועכשיו ברצינות, אם אין מחסור בגז והוונטות תקינות וכו... לרוב זה השסתום של המדחס. תצטרך לסכן 30 דולר וכמובן את עלות העבודה אם אתה לא יכל לעשות את זה לבד.

לשאלתך אפשר לשלול את הגז והוונטות כי הגז מלא ( פעמיים הוחלף ) והוונטות טפו טפו.

המזגן מתחיל לקרר רק אחרי שאני נוסע בנסיעה מחוץ לעיר (100 - 90 ) שהמעלות על הכי נמוך והמאוור על הכי חזק רק אז מורגש הקירור.

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם
יופי 99 אחוז שזה השסתום 1 אחוז לא כי תמיד דע"ש יכל להפתיע.... שוב אם כל השאר תקין.

אם כך אשמח שתסביר לי מאיפה להזמין

וכמה עלולה לעלות התקנה של השסתום.

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם

עוד שאלה האם יש סיכוי שאצטרך להחליף שסתום התפשטות ( expension valve ) או רק מה ששלחת לי ?

והאם מה ששלחת לי זה חלק מקורי ( כי אין לי בעיה להוסיף עוד כמה שקלים למקורי )

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם (נערך)

בכיף. רק אל תשכח אם תגיע עם שסתום ביד למסגניסט את עלול להיתקל בתגובה של מסעדן שלא מוצא חן בעיניו שמגיעים למסעדה שלו עם האוכל.

בגלל זה קניתי גז. משאבת וואקום. שעונים. משקל לגז ומאז אין מאושר ממני. גם מזגנים בבית אני מרכיב לבד. זה מאוד מספק אבל לפעמים מעייף. ממליץ לך לעשות כמוני גם. כבר בעבודה השניה/שלישית אתה מחזיר את ההשקעה.

פורסם
בכיף. רק אל תשכח אם תגיע עם שסתום ביד למסגניסט את עלול להיתקל בתגובה של מסעדן שלא מוצא חן בעיניו שמגיעים למסעדה שלו עם האוכל.

בגלל זה קניתי גז. משאבת וואקום. שעונים. משקל לגז ומאז אין מאושר ממני. גם מזגנים בבית אני מרכיב לבד. זה מאוד מספק אבל לפעמים מעייף. ממליץ לך לעשות כמוני גם. כבר בעבודה השניה/שלישית אתה מחזיר את ההשקעה.

אתה צודק.

בכל זאת אני מקווה שאמצא צדיק.

אולי אני יתקשר לחיים הכט ונעשה תוכנית על הדרך.

אעדכן מה קורה בהמשך.

"ונהגתה לרעך כמוך"

• תוכן חדש...