Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 XS עם 200K קמ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני חדש באתר ורציתי לשמוע דעה נוספת על נושא שאני לא כלכך מבין בו . אני מעוניין בפיג'ו 206 XS עם 110 כ''ס , שנתון 2003 ויד שלישית . לפי המוכר , (נניח כרגע) שהרכב שמור לגמרי ומגיע עם היסטוריית טיפולים מלאה ומפורטת . אני מחפש רכב שיעביר אותי ממקום למקום ואם יעלה לי גם חיוך תוך כדי - מה טוב . החשש שלי הוא שמכברת הדרך שהרכב עבר הוא יבלה יותר זמן בחברת המוסך יותר משבחברתי ותום השהות - יהיה קשב מאוד למכור אותו .

מהניסיון שלכם - רכב שמור עם ק''מ גבוה יעשה בעיות ?

תודה רבה על העזרה !

פורסם

כל עוד הרכב שמור - כנראה שהבעיות יהיו בלאי טבעי. דווקא אחרי 200K מוחלפים המכלולים הכבדים ואז נכנסים ללופ של 100K של טיפולים שגרתיים. קח את הרכב למוסך וקבל חוות דעת.

פורסם
כל עוד הרכב שמור - כנראה שהבעיות יהיו בלאי טבעי. דווקא אחרי 200K מוחלפים המכלולים הכבדים ואז נכנסים ללופ של 100K של טיפולים שגרתיים. קח את הרכב למוסך וקבל חוות דעת.

נגיד והכל ברכב תקין ואני מחליט לקנות במחיר של 15,000. לאחר שימוש של שנתיים וחצי ו50K-60K קמ נוספים , אצליח למכור את הרכב במצב כזה ?

פורסם

אם הרכב ישאר להיות במצב טוב, אז אולי תצליח למצוא מישהו שירצה לקנות. אם כי זה יהיה במחיר רצפה כנראה.

לדעתי, כל עוד אתה מוכן לאפשרות שאתה תהיה היד האחרונה של האוטו - תקנה.

פורסם

ב 15 אלף יש אופציות טובות יותר,

אין סיבה שתתפשר על רכב עם נסועה גבוהה כזו ובשנתון כזה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
ב 15 אלף יש אופציות טובות יותר,

אין סיבה שתתפשר על רכב עם נסועה גבוהה כזו ובשנתון כזה,

מה לדוגמה יתאים לדרישות פותח השרשור? 206 XS שמורה תימכר בעשרות מונים מעל המחירון.

פורסם
מה לדוגמה יתאים לדרישות פותח השרשור? 206 XS שמורה תימכר בעשרות מונים מעל המחירון.

רכב שכמו שאומרים - מתאים לצעירים . לא גדול , נראה טוב , חסכוני מהנה אם אפשר וגם יחסית אמין במחיר שלא ישבור את הכיס( max 30K )

תודה רבה על העזרה !

פורסם

זה היה ברור. מה שכתבתי היה על מנת להוכיח שאין רכבים נוספים שיוכלו להתאים לך לדרישות, וכל אותם אלו שאומרים לך שהמחיר יקר מדי - כנראה לא מבינים את מצב השוק.

פורסם

חשבתי גם על טויוטה יאריס TS 2003 שיש אחת ביד 2 במחיר של 24000 , יד ראשונה עם 160k ק"מ .

ההתלבטות , בנתיים , היא בין ה206 xs לבין הדגם הזה

• תוכן חדש...