Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כיום יש לנו יונדאי גטס ידנית 2008. המטרה היא למכור אותה (בין אם בעצמנו או במסגרת טרייד אין) ולקנות יונדאי i30 CW אוטומטית.

התקציב (כולל מה שנקבל מהגטס) עד85K. (נראה שזה מספיק לשנתון 2013)

אין לנו צורך במימון.

עכשיו השאלה - מכל האופציות הקיימות היום(פרטי?ליסיניג?0ק"מ?טרייד אין?מגרש?) איפה ואיך אתם ממליצים לנו לקבל את המקסימום אוטו בסכום הזה?

תודה על העזרה!

עריכה אחרונה על ידי lenovo8
פורסם

מבחינת רכישה-אני חושב שעדיף לרכוש דרך היבואן ולא דרך השוק הפרטי עקב האחריות שניתנת על מצב המנוע+גיר.

קח בחשבון שטרייד-אין יוריד לך אחוז לא מבוטל ממחיר הרכב.

אחרי שאישתי ילדה, עשיתי טרייד אין על היאריס שלי ורכשנו i30cw מודל 2011 דרך "כלמוביל טרייד אין" ואנחנו מאוד מרוצים.

מבחינת מצב הרכב שהגיע אלינו, כל הריג'קטים שהיו לי לגביו (ולא היו הרבה) טופלו-לוחיות רישוי דהויות, ביצוע של מכחול (איפה שהיו שריטות או התקלפות של צבע).

בבדיקה ויזואלית שלי ביום המסירה אחרי שהגענו הביתה-הפילטרים שהיה ניתן לראותם (מזגן, מנוע) חדשים לגמרי, ואפילו חגורת האביזרים נראתה חדשה,ובוצע טיפול 80 אלף לפני מסירת הרכב.

ממליץ לך לפנות אל כלמוביל ולבדוק אופציות.

פורסם

matanfr - תדה על הרעיון. לא הכרתי את העניין שהיבואן עצמו מוכר רכבים יד שנייה. מה זה בעצם אומר? אלו רכבים של אנשים שקנו עכשיו אוטו חדש ,מכרו את שלהם חזרה ליבואן ועכשיו אני אהיה יד שלישית?

ובמקרה זה אלו רכבים שיעלו קצת מעל מוכר פרטי אבל היתרון באחריות יבואן שמקבלים?

והחסרון לעומת קניית רכב מליסיניג? שיעלה הרבה מעל אבל נפילת ערך קטנה יותר כשאני אמכור כי נחשב לבעלות פרטית בלבד?

niro007 - מעניינת ההצעה שלך. לא הסתכלתי על הרכב עד שהזכרת אותו. באמת עושה רושם מהביקורות שהוא שווה ערך ליונדאי עד כדי מעט טוב יותר. אז למה בכלל להעדיף את היונדאי? אני מתחיל לחשוב על לשנות את החיפוש ולהתפקס על הקיה.

פורסם

טרייד אין של היבואן , כמו כל סוחר רשמי אחר, לא מוסיף יד לבעלות.

Sent from my D5803 using Tapatalk

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...