Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הבנתי נכון - אתה רוצה להתקין סאב מתחת למושב מכיוון שגנבו לך סאב מהבגאז׳? לא מבין את ההגיון שלך אבל שיהיה.

כן, זה קרה לפני 5 שנים בערך... אבל מה לא הגיוני? עדיין, אני רוצה לשמוע טוב, אבל אני כבר לא רוצה, וגם לא יכול לשים סאב בגודל שהיה לי בבאגאז', ואז עלתה מחשבה לשים מתחת למושב, כך שיהיה מוסתר וגם ינצל מקום מתחת למושב.

תודה על ההמלצה, אבל מעדיף שלא לחתוך את המגש האחורי...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא סאב :)

יכולת ניגון מ60 הרץ ועד 850 הרץ זה וופר.

עדיף לך להתקין סט 3 חלקים טוב עם איטום והגברה בריאה.

גם סטים 2 חלקים מסויימים יתנו תוצאות טובות.

פורסם

אני מצטרף למה שדיוויד רשם ואכן זה יותר וופר מאשר סאב וופר.

ובתיבה כל כך קטנה מה שאתה תקבל זה גם יותר לכוון של וופר וזה ישמע ככה - הסאבוופרים מהסוג הזה הם פתרון פשרה למי שפשוט לא מסוגל להכניס לתוך חלל הרכב שלו סאב וופר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תודה על התגובות חברים :(

הבעיה שאין איפה לשמוע אותם אפילו :( גם כך אני כבר כ-5 שנים ללא סאב...

אני חושב שאתה קצת מגזים עם החששות שלך.

תתקין סאב קטן ולא יקר בבגאז'.

תכלס, מה הסיכוי שיפרצו לך לרכב שוב פעם?

פורסם

אני חושב שב5 שנים האחרונות תחום פריצת הרכבים השתנה לגמריי, ומערכות רכב כבר מזמן לא בסכנה כמו בעבר, גנב לא יתאמץ ויסתכן לפרוץ לרכב ולגנוב סאב, ובסוף להתקע עם סאב גנוב במקרה הטוב בשווי של 2000 שקל, שיוכל למכור גג ב1000 שקל יד שנייה.

יותר קל היום לגנוב סמארטפון.

פורסם

אני חושב שמה שבאמת צריך בשרשור הזה הוא ייעוץ נפשי.

חמש שנים בלי סאב וופר ברכב כאשר אתה אוהב את התחביב הזה וכל הפחד שלך הוא שיגנבו לך בשנית - תשמע, זה כמו לא לצאת מהבית מהפחד שתיעקץ ע"י דבורה בגלל שזה קרה לך שהיית ילד.

צא מזה.

אם אתה לא יכול להתקין כרגע סאב וופר בתא המטען כי אתה צריך כל קמצוץ של מקום לחפצים כמו עגלת תינוק וכו וכו' מילא אבל בגלל פחד?

יש כמה כללים מאוד ברורים לגבי איך להמנע מגניבות וה"חוק" הראשון הוא לעולם לא להפעיל בווליום חזק או יותר מאפסי את המערכת שלך בסביבה בה הרכב חונה - לעולם!

וה"חוק" השני הוא לא להתקין מערכת שמוציאה עיניים לאנשים או להשוויץ בה - כמו לפתוח את תא המטען שלך ולקרוא לחברים שיראו או לנקות את הרכב עם תא מטען פתוח לרווחה.

מקסימום תזרוק על הסאב וופר איזו חתיכת בד שחורה ותקפיד על מה שנרשם מעלה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה סתם יורד עלי כך, אני ציינתי שיש לי בעיה של מקום כאן. אני כבר מזמן לא ילד קטן שמתלהב, ובכל זאת כל פעם שנכנסים לחניונים מבקשים לפתוח תא מטען. והסאב הקודם נגנב די בצמוד לאחר ביקור בחנות, בה נעשה כיוון למערכת. אין לי מושג האם זה קשור או לא, באמת שלא יודע. וגם אף פעם לא הפעלתי מערכת בשכונה בה גרתי באותה תקופה... מה שכן, לפחות לא הרסו שום דבר באוטו כשגנבו אותו

פורסם

נתרכז בעובדות - הדרישה שלך היא סאב מתחת למושב הנוסע.

הבעיות - קשה למצוא משהו שנכנס בהגדרה אמיתית של "סאב" ועדיין יכנס מתחת למושב הנוסע שכן הגבלת הגובה היא מוחשית.

האפשרויות הן:

להגביהה את מסילות המושב על ספייסרים - לא בטיחותי, לא בטוח שזה חוקי בכלל.

למצוע סאב וופר שטוח ולבנות לו תיבה מאוד רחבה אולי לתת לה לפלוש למרחב הרגליים קצת.

להתקין את הסאב בבאר הרגליים של מושב הנוסע.

או להתפשר על משהו שיתן לך השלמה נאה ולא יותר.

אבל בין ה"פחד" הזה של לשים סאב וופר בתא המטען מחשש שהוא יגנב בגלל משהו שקרה חמש שנים אחורה - אם זו הסיבה, שוב, צא מזה. לאותה הסדנא בנוסף לכך אם אתה חושד בהם או בעובד שלהם - אל תתקרב יותר גם אם זה חשש לא מוצדק.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...