Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי דווקא בנק הפועלים לא עמד בתחרות, הציע לי פריים פלוס 4

אבל אני לא ב"חבר" אז אולי בגלל זה

אם אני זוכר טוב (זה היה לפני חודשיים בערך) מזרחי הסכימו לרדת עד פריים פלוס 1.3, כי באתי אליהם עם הצעת מחיר של חבר.

כדי לקבל הנחה בהלוואה או ביטוח או כל דבר אחר, אתה צריך לבוא עם הצעת מחיר מהצד השני.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני בדיוק מתכוון לרכוש רכב יד2, עדיין לא יודע איזה ולכן בדקתי עם הבנק לגבי הלוואה (לא לקחתי לפני כן הלוואות).

הם אמרו בגלל שאני עובד בחברת הייטק מגיעה לי הלוואה של פריים + 0.75% עד 60 תשלומים.

פורסם

טוב מאד שבדקת והשווית מחירים. כמה אנשים לא בודקים ומשלמים "מהאף" מה שנקרא? אין לשכוח שזה מתבטא בסוף תקופת ההלוואה באלפי שקלים. אנשים חוטאים בזה (ואני ביניהם) שאין כח לבדוק/להשוות ונראה להם מסובך, ואומרים "טוב יאללה נלך על זה". והרי לא הייתם מתנגדים לעוד כמה K בחשבון בסוף התקופה נכון? כדאי להיות מודעים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אני בדיוק מתכוון לרכוש רכב יד2, עדיין לא יודע איזה ולכן בדקתי עם הבנק לגבי הלוואה (לא לקחתי לפני כן הלוואות).

הם אמרו בגלל שאני עובד בחברת הייטק מגיעה לי הלוואה של פריים + 0.75% עד 60 תשלומים.

הלואה לרכב או "לכל מטרה". פריים + 0.75% זו רבית לא גבוהה, אבל אל תקח הלואה כזו לפני שבדקת את העלויות הנלוות והשוית להצעות של בנקים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנק לא ממנים רכבים משומשים מכמה סיבות:

1. שווי לביטחון שכבר נשחק

2. אין מי שיתייחב לשעבד להם - להבדיל מהתחייבות יבואן במקרה של רכב חדש..

חלק מהבנקים ממנים רכבים 0 קילומטר מחברות גדולות בריביות מצויינות.

במקרה של רכב יד 2, אין משמעות לשם/כינוי ההלוואה. בכל מקרה זו הלוואה לכל מטרה שבחלק מהמקרים הבנק מבקש לשעבד בכל זאת על מנת לחזק בטחונות. עניין הריבית הוא סובייקטיבי לחלוטין, ותלוי כמו שהזכרתי קודם בטיב הלווה.

מגרשי רכבים משומשים עובדים לרוב עם חברות מימון חיצוניות, ואלו מטבע הדברים לא קשורים ללווים ברוב המקרים - לכן מלבד שיעבוד הרכב המשומש גובים ריבית גבוהה יחסית כמקדם סיכון. לכן, במקרים אלו צריך לעשות סקר שוק, ולבדוק בבנק שבו מנהלים את החשבון אופציות יותר כדאיות. יש לציין שחברות מימון גובות עמלת פתחית תיק על כל הלוואה - גם על אלו שסכומן לא עולה על 100 א' ש"ח (עמלה זו לא קיימת בהלוואות פרטיות דרך הבנקים המסחריים).

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אין שום סיבה לשעבד את הרכב עם התחרות כיום.

שעבוד הרכב יפגע קשה בחופש שלך בסחירות.

לא חסרים בנקים שיתנו הלוואה ללא שעבוד הרכב.

עדיף כבר להביא ערב ולא לשעבד את הרכב

פורסם

רוי,

אתמול לקחת הלוואה לרכב והיום אתה כבר נותן עצות בתחום? חליק, כתבת דברים נכונים ואתה עובר לשטויות.

"עדיף להביא ערב" - באמת? אתה בטוח? למי זה עדיף? לערב? לבנק? אתה יודע מה המגבלות בנושא ערבים? אם אני בנק ואתה מציע לי להביא ערב אני מסרב לך בעדינות ושולח אותך לחברת המימון הקרובה למקום מגוריך. תציע להם את הערב.

תקרא מה שלגאסי 1.8 רשם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...