Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
איזה שנה הרכב?

2014. מנוע החלון והטיימינג הוחלפו ביוזמה שלי לבדיקה ללא יותר מדי ויכוחים. לא בטוח שמוסך אחר היה נוהג בדרך דומה.

זכור לי מקרה נוסף, לפני כשנה בערך היה אובך מטורף, רמת הזיהום היתה כה גבוהה שהראות הייתה מאוד מוגבלת.

הרגשתי לא נוח עם התנאים שהרכב שלי נסע והגעתי למוסך כדי לבדוק את פילטר האוויר.

בדקו את הפילטר ללא עלות ורק כדי שאהיה מרוצה הפילטר הוחלף בחדש בעלות החלק בלבד (מנהל המוסך

טען שזה מיותר).

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט.

ביטלתי רכישת רכב שכבר שמתי עליו מקדמה רק כי נמאס לי כבר לראות את המוסך המורשה שלהם בעיר מגוריי.

שקלתי רכישת רכב שלא התאים לי רק כי הוא שייך למותג שמוסך שאני מאוד אהבתי התמחה בו.

אני לא מעז לחשוב על מותג מסויים שאני רוצה לרכוש רכב מתוצרתו רק כי אני יודע שאין לי היכן לטפל בו באופן סביר מבחינת מרחק ומחיר.

לחיות עם רכב זה לחיות עם מערך השירות שלו. בייחוד ברכישת רכב חדש שיבלה כמה שנים אצל היבואן.

פורסם

ישנו שיקול מסויים, אני כ-3 שנים עם בראבו והמוסך המורשה שבו אני מטפל, בהחלט גורם לי להמשיך ולהישאר עם המותג האיטלקי.

אין צורך בחתימה....

פורסם

שיקול מכריע מבחינתי ,

לדוגמא , אם ארצה לרכוש WV כלשהי , סביר להניח שארד מזה בגלל השם הרע שיש ליבואן שלה בארץ + מיעוט המוסכים שיודעים להתעסק ברצינות עם הרכבים הללו.

לי מאוד חשוב השירות שאחרי ולא רק העניין הרכישה שכן היא חד פעמית ולאחר מכן ההוצאה במוסך תהיה משהו קבוע מדי שנה.

היות שהיה לי נסיון טוב עם יונדאי , הן מבחינת אמינות ומחירי תחזוקה + מוסך שאני נותן בו את אמוני , גם הרכב החדש שנרכש לאישה , היה מתוצרת יונדאי. סביר להניח שגם הרכבים הבאים יהיו מתוצרת יונדאי או דומיו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אז במקרים כאלו. בלי קשר לצ׳מפיון, כדאי שתיקח דברים בערבון מאוד מוגבל.

יש לפורומים נטייה להאדיר יתר על המידה מוצר מסויין ולקטול יותר מדי מוצר אחר. בכל פורום, לא רק רכבים.

העובדה היא שצ׳מפיון מוכרים כאן המווווון רכבים. המון.

וכל שנה זה עולה.

הם מאוד חזקים במכירות לפרטיים.

לכן הרבה פעמים מה שאתה קורא פה זה סערה בכוס מים.

פורסם (נערך)

הפוך גוטה. הפוך ! לא רק שהמוסך הוא שיקול . למעשה הוא ה-שיקול העיקרי.אני רוכש מה שהמוסך ממליץ לי לרכוש. כמובן אחרי שצמצמתי להם את המבחר ל 2-3 סוגי רכבים. יש להם זמן להסביר לי למה ובסוף אני מביא אליהם את האקזמלפרים לפני שאני חותם על הסכם לחוו"ד פרטנית. הם בסופו של דבר החותמת הלא רישמית כי עליהם אני סומך והם צריכים לטפל ברכב בשנים הקרובות .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ברכב חדש בהחלט שיקול.

לא אקנה פיאט חדשה כי לא מתאים לי לנסוע 15 קילומטר לעיר אחרת לטפל ואת הפלואנס קניתי בזכות מוסך השירות שלהם לידי (לא זול אבל שווה כל אגורה).

רכבים ישנים יותר זה פחות קריטי כי יש לי את המוסכניק שלי שמטל לי בכל הגרוטאות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מוסך זה שיקול חשוב. אחת הסיבות שלקחתי VAGית זה בגלל שבעיר שלי יש מוסך מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם רכב חדש אז למה צריך לקחת בחשבון את עניין השרות מהמוסך?

אם קונים רכב יד 2 אז שוב-למה צריך לקחת בחשבון את עניין השרות מהמוסך :lol:-זה בצחוק-רכב ישן צריך לבחור שלא רואה מוסך ,חוץ מטיפולים או שלטפל לבד.

פורסם

כנראה שלא אתקרב לרכבים של צ'מפיון במיוחד לא רכב חדש שמחייב קבלת שירות במוסך יבואן

וזאת מניסיון אישי עם רכב של המשפחה.

גם רכבים ישנים סובלים מתמחור חלפים שערורייתי בצ'מפיון כך שאמנע לרכוש גם יד שנייה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ברכב חדש בהחלט שיקול.

לא אקנה פיאט חדשה כי לא מתאים לי לנסוע 15 קילומטר לעיר אחרת לטפל ואת הפלואנס קניתי בזכות מוסך השירות שלהם לידי (לא זול אבל שווה כל אגורה).

רכבים ישנים יותר זה פחות קריטי כי יש לי את המוסכניק שלי שמטל לי בכל הגרוטאות.

פעם בשנה 15 קילומטר זה קריטי עד כדי כך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי זה מאוד תלוי בסוג הרכב.

-רכבים חדשים מטופלים רק (באופן מעשי) במוסכי היבואן, חשיבות איכות המוסך היא פרמטר חשוב.

-משפחטומטיות משומשות מתוחזקות בכל מוסך שהוא, כאן הרבה יותר קל למצוא ולהחליף מוסך.

-ברכבי יוקרה מושמשים חשיבות איכות המוסך ועלותו היא פרמטר קריטי, עלות החלקים והעבודה גבוהה הרבה יותר והם נדרשים ליותר תיקונים עקב גילם. לפני מספר שנים וויתרתי על רכישת בימר ועברתי למרצדס אחרי ששמעתי את מחירי הטיפולים (גם אצל ציקי...), אם מחירי הטיפולים במרצדס לא היו שפויים (יחסית) לא חושב שהייתי נותן לעצמי לרכוש רכב כזה.

• תוכן חדש...