Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנו לבחור לעשות את הבחירות (טעויות) שלו.

ואחר כך בשרשור מקביל אנשים מתפלאים למה מחירי הדיור כל כך גבוהים ועוד אומרים שזה ירד בקרוב...

פורסם

^^^

למה לא לייעץ לו מה טוב.

אח"כ שיעשה עם זה מה שבראש שלו.

ולא רואה איך זה קשור לשרשור המקביל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כי הגישה של הבחור היא כזאת שהוא כבר החליט בדעתו והוא לא רוצה עצות כאלו, וגם אם אלא ינתנו הם ידולגו, אז חבל על הכתיבה.

פורסם

אני נוסע לעבודה כשעה לכל כיוון. תענוג גדול זה לא, אבל, סיוט זה ממש לא.

כן, אתה מאבד עוד שעה-שעתיים מהיום שלך ומתעייף קצת מהנהיגה היומיומית, אבל אפשר לחיות עם זה יותר משנה בלי בעיה.

אחרי יותר משנתיים קצת נמאס לי מהנסיעות ואת העבודה הבאה אשתדל למצוא במקום קרוב יותר לאזור מגורי, אבל עדיין לא אפסול עבודה מעניינת רק בגלל המרחק.

בנוגע לת"א קשה לי לעזור. גרתי שנה באזור הצפון הישן, השכונה קרובה לאיילון ומאוד נחמדה, לאוכלוסיה פחות התחברתי.

• תוכן חדש...