Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל עוד מכירות רכב שוברות שיאים חדשים - זה לא נראה באופק.

המכירות שוברות שיאים כי האוכלוסיה גדלה והתחבורה הציבורית על הפנים, המכירות ירדו כאשר הממשלה תשנה את סדר העדיפויות שלה לטובת האזרחים..

שיהיה לנו בהצלחה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ריבוי מכוניות? גם כך עכשיו יש ריבוי מכוניות ולא מעט מהם הן מכוניות מיושנות, אז אם המחירים היו יותר נמוכים, עדיין היה ריבוי מכוניות, לפחות המכוניות היו חדישות יותר בעלות מערכות הגנה טובות יותר למשתמשים ברכב.

רוב המכוניות על הכביש הן ישנות? אנחנו נוסעים באותם כבישים?

רוב אם לא כל המכוניות על הכביש הן משנות ה-2000 ומעלה.

ולגבי הורדת המס - אם עם ישראל שובר שיאי מכירת רכב חדש בכל שנה, למה שיורידו מס? אני שואל אותך ברצינות.

פורסם

המס על רכבים/ חלקי חילוף וכו' ירד כשהאזרחים יבהירו לנבחריהם בכנסת שזה מפריע להם.

כל עוד ממשיכים להצביע בדיוק אותו דבר בבחירות ועל סדר יומה של המדינה נמצא, ביטחון, ביטחון, ביטחון, שום דבר לא ישתנה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ולגבי הורדת המס - אם עם ישראל שובר שיאי מכירת רכב חדש בכל שנה, למה שיורידו מס? אני שואל אותך ברצינות.

אתה מודע לכך שרכב משנת 2000 הוא כבר מוגדר כמיושן :) הגיל הממוצע של רכבים בישראל הוא 7. בשנת 2014 רק 40% היו רכבים שמתחת ל-4 שנים.

פורסם

זו מדינה אוכלת יושביה, היא לא נועדה לאזרחים, נועדה למימון וסיפוק העשירים.

פורסם

זו מדינה סוציאליסטית מידי עם כשלי שוק קשים. הרי גם עשירים בסוף נתקעים בפקק ביחד עם העניים (אלו שיכולים להרשות לעצמם רכב). בסך הכל לא כזה קשה לרכוש רכב בישראל היום לעומת עשרים שנה.

פורסם
המכירות שוברות שיאים כי האוכלוסיה גדלה והתחבורה הציבורית על הפנים, המכירות ירדו כאשר הממשלה תשנה את סדר העדיפויות שלה לטובת האזרחים..

שיהיה לנו בהצלחה

דוקא הרפורמה שנעשית בתעריפים לא רעה.

אני מכיר המון אנשים שהיו נוסעים לעבודה באוטובוס/רכב ועברו לרכבת בגלל מחירי החופשי חודשי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רפורמת התעריפים היא צעד בכיוון הנכון והרכבת באמת עדיפה מאוטובוסים, אבל הרבה פעמים הזמנים לא מדויקים (שלא נדבר על אוטובוסים בתוך הערים), אחרי הרכבת לא מעט אנשים צריכים לקחת אוטובוס, והתדירות לפעמים לא מספיק גבוהה בשעות העומס

פורסם

רכב שנת 2000 הוא לא רכב ישן? 16 שנים על הכביש. אז כן, רכבים שנת 2000-2004 או אפילו שנה או שנתיים יותר הם נחשבים כישנים לעומת החדישים יותר. לא אומר שאין רכבים טובים בשנתוני 2004-2006 אך הם נחשבים לישנים כיום. לפחות לדעתי. אם דעתך שונה, זו זכותך המלאה.

פורסם
אתה מודע לכך שרכב משנת 2000 הוא כבר מוגדר כמיושן :) הגיל הממוצע של רכבים בישראל הוא 7. בשנת 2014 רק 40% היו רכבים שמתחת ל-4 שנים.

ובאיחוד האירופי הגיל הממוצע של הרכבים הפרטיים הוא בסביבות 7.4 שנים ובמדינות מערב אירופה הוא בין 6 ל7.

אז אנחנו במצב לא כזה גרוע, פשוט באירופה אתה מקבל את הרושם שכל המכוניות חדשות כי הם באמת שומרים שם על הרכבים שלהם.

http://www.eea.europa.eu/data-and-maps/indicators/average-age-of-the-vehicle-fleet/average-age-of-the-vehicle-8

פורסם
זו מדינה סוציאליסטית מידי עם כשלי שוק קשים. הרי גם עשירים בסוף נתקעים בפקק ביחד עם העניים (אלו שיכולים להרשות לעצמם רכב). בסך הכל לא כזה קשה לרכוש רכב בישראל היום לעומת עשרים שנה.

שמת לב לסתירה הפנימית שלך. במדינה סוציאליסטית (הרוויה לסוציאל דמוקרטיה בסגנון מערב אירופי, לא עם שם מכובס לקומוניזם) המשאבים הו מחולקים הצורה הרבה יותר שוויונית. ע"ע דנמרק. אנחנו מדינה היפר-קפיטליסטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אפשר להתארגן ולהוביל מחאה שלא קונים רכבים חדשים במשך שנה?

אם מחירי הדירות בשמיים כבר מספר שנים ואנשים ממשיכים לקנות ולקנות (ובצדק, מפחדים שלא ימשיך וימשיך להתייקר), אני לא רואה איך אפשר ליישם את זה עם מכוניות (שלא מעט אנשים פשוט לוקחים הלוואות וקונים מכוניות חדשות וכך שוב ושוב ושוב).

וזה עוד בית, הדבר הכי בסיסי שצריך להיות לאדם, סך הכל ארבע קירות והמחירים בשמיים, אז אנשים למכוניות יהיה אכפת?

לאנשים אכפת מהביטחון, גם לי, בצדק. אך אם לא נמות מבחוץ, בסופו של דבר "נמות" מבפנים (ב"נמות" אני מתכוון שאנשים ימשיכו לצבור חובות, ימשיכו לקחת הלוואת, המעמדים ימשיכו להתרחק ובסופו של דבר אנשים ישברו ויפלו). אין שום סיבה שזה יהיה או ביטחון או חברתיות. אין שום סיבה שלא תהיה לנו את שתי האופציות. גם חברתי וגם ביטחוני. אחרי הכל, אנו צריכים לחיות את חיינו גם בלי פחד וגם בקלות.

פורסם

סיפור הדיור הרבה יותר מורכב, כיון שבעבר אנשים שילמו פחות תמורת הדירה, אבל יותר תמורת המימון. המשכנתא שלקחתי ב-1990 וזו שהחליפה אותה ב-1996 נשאו רבית של כ-5% (וכמובן הצמדה למדד המחירים לצרכן) - ונחשבה זולה למדי, רוב הצעות המשכנתא שקיבלתי באותה תקופה נעו סביב 7% (והיה מדובר במימון בסביבות 30% לתקופה של 17 שנים). כלומר חלקו של הקבלן בעוגת מחירי הדירות היה יותר קטן וחלקו של הבנק - יותר גדול מאשר היום. כמובן שמי שמממן את הדירה ממקורותיו סובל מאד מעלית המחירים, מצבו של מי שנזקק למימון גבוה השתנה פחות כיון שכיום עלויות המימון נמוכות בהרבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...