Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב בסביבות 300-350K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום המכובד,

אני מתלבט איזה רכב לרכוש מהנ"ל, מיועד למשפחה בת 5 נפשות, 2 מבוגרים, ו3 ילדים בגלאי 0-5.

להלן המועמדים, והמידע שהבנתי לגבי חלקם:

- לקסוס NX בנזין טורבו 2.0 (לא היברידי): יתרון- חדישה, אמינה, בטיחות. חסרון - מרווח ראש מאחור, פחות אוהבים במבחנים.

- מרצדס GLC - בנזין. יתרון - חדישה, מרווחת. חסרון -קצת מחיר, מנקרת.

- במוו X3 - פחות אוהב את המיתוג אבל יכול לסבול

- דיסקאבר ספורט - יתרון 7 מקומות, יכולת שטח (לא באמת צריך)....

- וולו xc60, T5 - מרווחת, מחיר נוח.

חשוב לי - שיהיה מספיק מרווח, בטיחות, קצת חדשנות ואם אפשר קצת הנאה מנהיגה.

אשמח להחלטתכם הסופית:)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקודה סופרב נשמעת תפורה עלייך. רכב מרווח מאוד בכל מצב ובכל מקום. בגרסת ה-L&K עם אותה יחידת הנעה מהגולף R שנכנסת לך בתקציב עם עודף של 40K יש הרבה בטיחות אקטיבית (וגם פסיבית, כמובן), והרכב יחסית מהנה לנהיגה (בעיקר בזכות מהירויות פנייה אדירות, פחות בגלל הגה ושלדה תקשורתיים).

פחות מנכרת ונותנת [לדעתי] יותר תמורה מכל מותג יוקרה אחר מקביל.

פורסם
סקודה סופרב נשמעת תפורה עלייך. רכב מרווח מאוד בכל מצב ובכל מקום. בגרסת ה-L&K עם אותה יחידת הנעה מהגולף R שנכנסת לך בתקציב עם עודף של 40K יש הרבה בטיחות אקטיבית (וגם פסיבית, כמובן), והרכב יחסית מהנה לנהיגה (בעיקר בזכות מהירויות פנייה אדירות, פחות בגלל הגה ושלדה תקשורתיים).

פחות מנכרת ונותנת [לדעתי] יותר תמורה מכל מותג יוקרה אחר מקביל.

פותהש מונה רשימת קרוסאוברים יוקרתיים ואתה מציע לו משפחתית גדולה? חברים, תנסו להיכנס לראש של מבקשי העצות.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לי יש את הNX200 פרימיום, מאוד מרוצה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לולא הצורך במרווח האינפיניטי המקבילה EX\QX50) מספק מענה מצויין וגם בעל הנחות מפליגות..

את הNX אני מכיר מקרוב על שלל הגרסאות, היא מאכזבת במישור הדינאמי, העיצוב היותר מדי פלסטיקי מבפנים, פחות מרגישה לי פרימיום, היא אמנם נראית וממותגת כך.

אני הייתי "סובל" את המיתוג הבווארי ומבצע נ.מ בX3...

בהצלחה

פורסם (נערך)

מציע לך לבדוק את הפורד אדג', למרות שלא נחשב לרכב פרמיום.

http://www.thecarconnection.com/overview/ford_edge_2016?preview=true

http://m.icar.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93_EDGE_%D7%90%D7%93%D7%92'/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93_EDGE_%D7%90%D7%93%D7%92'_%D7%97%D7%93%D7%A9/

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

הלקסוס תהיה בחירה טובה כי לדעתי נראית הכי טוב, מודרנית ומאובזרת יפה מאוד.

המרצדס- אני אישית לא כל כך מתחבר לעיצוב במרצדס כי יש בעיצוב הזה משהו בוגר ומעט מבוגר, לדעתי זה מתאים לאנשי עסקים מבוגרים מאוד שהם מעל גיל 60. בניגוד לאאודי שהעיצוב באאודי הוא קצת יותר צעיר ומשוחרר.

במוו- רכב לעבריינים/ ערס שרוצה להשוויץ/ פרחה בלונדינית שרוצה להשוויץ.

לנדרובר דיסקאברי- אתה לא צריך כי זה רכב שיותר מתאים לשטח.

וולוו xc60- יכול להיות גם בחירה טובה בגלל היתרונות הברורים: מרווח,ביצועים ומערכות בטיחות. אבל הבעיה היא שמדובר בדגם טיפה וותיק שעבר מתיחת פנים לפני שנתיים שלא שינתה הרבה, ובמבחני רכב אומרים שגם לאחר מתיחת הפנים יש תחושה מעט מיושנת. והנדסת האנוש גרועה- מה זה אומר: קשה להסתדר עם כפתורים בקונסולה המרכזית תוך כדי נהיגה וגם לא תוך כדי נהיגה (שימוש מסורבל).

פורסם

לפות״ש: בסכומים כאלו רוב משתמשי הפורום לא נהגו לכן נסיעת מבחן בכל הרכבים תעזור לך בהחלטה.

לגבי מיתוג הרכבים אני כן יכול לעזור..כל רכבי היוקרה הם בעלי מיתוג ברמה כזאת או אחרת לעבריינים אז אין פה יותר או פחות.. במוו זה לא כמו פעם היום העבריינים נוסעים גם במרצדס אאודי פורשה ופרארי.. אין פה חוקיות

פורסם

מנסיעה לפני כחודש בדסקברי דנדש (עולה כ 340 אלף), הרכב נהדר. לגבי הוולוו נהגתי בו לפני כ 3 שנים, תחושה של יותר מרווח, ראות יותר טובה ובסהכ גם רכב מצויין. לא מכיר ולא ממש אוהב את השאר שהוזכרו כאן. בכל מקרה, יחסית לפורסטר כל הנ"ל הרבה יותר עדיפים ומדמעותית יותר איכותיים.

פורסם

וולוו xc60- יכול להיות גם בחירה טובה בגלל היתרונות הברורים: מרווח,ביצועים ומערכות בטיחות. אבל הבעיה היא שמדובר בדגם טיפה וותיק שעבר מתיחת פנים לפני שנתיים שלא שינתה הרבה, ובמבחני רכב אומרים שגם לאחר מתיחת הפנים יש תחושה מעט מיושנת. והנדסת האנוש גרועה- מה זה אומר: קשה להסתדר עם כפתורים בקונסולה המרכזית תוך כדי נהיגה וגם לא תוך כדי נהיגה (שימוש מסורבל).

ישראל זו המדינה היחידה בעולם שבה רושמים שהנדסת האנוש בוולוו גרועה, בזמן שהרכב מקבל פרס כזה או אחר על כך בחו״ל...

פורסם (נערך)

במוו- רכב לעבריינים/ ערס שרוצה להשוויץ/ פרחה בלונדינית שרוצה להשוויץ.

אני די אוהב את הפורום ולא רוצה להסתכן בהעפה מפה, אבל מאחר ובמשפט אחד קראת לי עבריין (או ערס) ולאשתי פרחה, אני מציע לפותח השרשור להתעלם מאנשים קטנים וממורמרים כמוך.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

Kingoftheroad123 (פרסומת ישנה של משאיות סקאניה):

אח שלי נוהג במרצדס ML שחור (החליף את הפאג'רו). האמת שהוא דיי ערס. הוא קבלן אמיד עם חבר טוב בעל סוכנות רכב יד שניה מאוד גדולה וידועה, כך שפעם בשנה שנתיים הוא מחליף אוטו. בד"כ לא חדש, אלא בן שנה-שנתיים. גם החבר שלו דיי ערס. עכשיו אחרי מה שכתבת, הרכב הבא שלו יהיה רק וולוו, כי נורא קשה לו עם זה שקוראים לו ערס. ערס. ערסוואת. ערסוס. ערסן וונגר.

תודה שהארת את ענינו.

פורסם

תודה חברים, אני מאד שמח שהפורום כזה פעיל, פרסמתי ולא חשבתי שאקבל התייחסות כזו עניינית.

משום מה יש לי משיכה ל NX (כנראה בגלל המיתוג החיובי, החדשנות, ומערכות הביטיחותף אני מהנדס איש היטק במקור), אבל קצת חושש מגודל הרכב - אנחנו בכל זאת 5 נפשות, ומרווח הראש מאחור נראה גבולי. ניב - אשמח להתייחסותך לנל, האם אין בעיה עם מרווח הראש בעיקר מאחור? בנוסף, מרחק הסרנים שלה קצר ב 15 ס"מ למשל מ X3 - האם זה מעיד על מרחב לנוסעים? ראיתי בבדיקה כי ההבדל נובע מכך שבX3 הגלגלים הקדמים נדחפו קדימה ב כ 13 ס"מ לכיוון המנוע.

הדיסקברי ספורט עולה לי גם כאפשרות בגלל הפרקטיות המעולה שלה. היא יותר קצרה מה X3 אבל יש אפשרות ל 7 מקומות (יתרון במשפחה של 5 נפשות, אם לוקחים פעם ב ..איזה סבתא), ויש אפשרות להזיז את כל השורה השניה אחורה וקדימה וכך לשחק עם המרווח על חשבון גודל המדאג. בקיצר היא מאד פרקטית, פחות מרגשת (העיצוב בפנים לא משהו, בעיקר לא אהבתי את הבורר הילוכים העגול).

לגבי ה X3, אם שמים בצד את המיתוג הידוע לשמצה, יש לה הכי הרבה הנעה מנהיגה (אני מתכוון לדגם 28i), מרווחת, אבל קצת מיושנת.

xc60 גם אופציה, מאד מרווחת, רק צריך לוותר על ה 4על4....

דעתעם לנל?

בעיקר עניין המרווח לנוסעים ב NX, והנעה מנהיגה....

פורסם (נערך)

עוד 2 עניינים:

1. לגבי התקציב אני מוכן גם לעלות במידה וזה ישתלם...

2. חיפשתי רכב לא "יוקרה", קרוסאובר, אבל אין כזה עם ביצועים טובים (כוח מנוע), לפחות לא בנתיים

עריכה אחרונה על ידי b_elad
פורסם

לדעתי שווה להכנס ללאנדרובר ולעשות נסיעת מבחן. התחושה ברכב פשוט אחרת. שלא לדבר על הדיסקברי הרגיל שהוא פשוט ענק עם 3 מושבים מלאים בשורה שניה, אך מתחיל בסביבות ה 450 אלף. כנ"ל לוולוו.

• תוכן חדש...