Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי סובארו אימפרזה 2006.

לפני חודש עלה לי חום מנוע. עצרתי את האוטו שתי דקות אחרי עליתי לבית. למחרת ירדתי פתחתי מכסה מיים היה חסר בערך ליטר מלאתי ונסעתי.

כמה ימים לאט לאט החום התחיל לעלות יותר מהר. המים נעלמו יותר מהר הלכתי למוסכניק החליף לי תרמוסטט וזה לא עזר. אותו יום עלה לי שוב החום מנוע.

הלכתי למוסכניק אחר שם הוא החליף לי חיישן חום מנוע ופקק לרדיאטור לקח 80 שקל. אמרתי לו תודה ומאז שבוע עבד חלק ורגיל.

שבוע אחרי נסעתי נסיעה רגילה עד שהחום מנוע עלה ראיתי שקופץ מים מהמיכל רזרבי. עצרתי בצד חיכתי שיתקרר ומלאתי מים נסיתי להניע ובזמן שאני מנסה להניע קופצים לי מיים מהמיכל רזרבי.

בדקתי שמן הוא בצבע רגיל. האוטו נוסע חלק קצת רעידות אבל ללא בעיות חוץ מהחום שעולה והמיים.

אשמח עם מישהו יעזור לי בעצה של מה הלך לא קל להיות סטודנט בישראל.

פורסם

בחלק מהטרמוסטטים של סובארו יש לקדוח חור אחרת אי אפשר לבצע ניקוז אוויר כמו שצריך- זה הדבר הראשון שהייתי בודק.

לאחר מכן,אם זה תקין יש לבצע בדיקת לחץ הפוך שתשלול או תאשר נוכחות CO2 במערכת הקירור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בחלק מהטרמוסטטים של סובארו יש לקדוח חור אחרת אי אפשר לבצע ניקוז אוויר כמו שצריך- זה הדבר הראשון שהייתי בודק.

לאחר מכן,אם זה תקין יש לבצע בדיקת לחץ הפוך שתשלול או תאשר נוכחות CO2 במערכת הקירור.

אם תוכל לפרט קצת בפרטי זה יעזור אחי

פורסם

הייתי בודק תקינות צרנת ממיכל עיבוי ואליו.

הייתי מוציא טרמוסטט ונוסע כל שבוע לבדיקת תקינות המערכת ואח"כ הייתי חושב מה לעשות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אם תעשה חיפוש בפורום,תראה,שיש בעיות התחממות בגלל שהרכיבו טרמוסטט מקורי או לא ולא קדחו בו לפחות חור אחד.

במצב העניינים הזה,אין סיכוי לבצע ניקוז אוויר,דבר המתחייב לאחר החלפת טרמוסטט ונוזל קירור.

אם אין ניקוז אוויר,זו בעיה רצינית ותתכן התחממות רכב בגלל אוויר כלוא במערכת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גש למקום שממנו הורכב לך הטרמוסטט פרק אותו ויקדחו לך חור או שניים של ממ.

אחר כך בצע ניקוז אוויר כמו שצריך ותדווח על הבעיה.

דרך אגב כמה קמ האוטו עבר?

imprza new age

פורסם
גש למקום שממנו הורכב לך הטרמוסטט פרק אותו ויקדחו לך חור או שניים של ממ.

אחר כך בצע ניקוז אוויר כמו שצריך ותדווח על הבעיה.

דרך אגב כמה קמ האוטו עבר?

160 לא הייתה בו תקלה אחת עד עכשיו...

פורסם

כאשר יש חוסר במיים נוצר כיס אויר באיזור הטרמוסטט שמונע ממנו להיפתח ומשם הדרך להתחממות המנוע היא קצרה מאוד. דובר על עניין קדיחת החורים בטרמוסטט כבר רבות שזה פותר את בעיית ניקוז האויר במנועים אלה במיוחד כאשר קיים איבוד נוזל קירור. לגבי נזק לראש המנוע גם אני ממליץ להוציא טרמוסטט לכמה ימים ולעקוב איך מתנהג הרכב מבחינת איבוד נוזל קירור וחום המנוע. לגבי הרעידות אותם אתה מרגיש עדיין אני לא שולל פריצת אטם ראש ומעבר נוזל קירור לחלל הצילינדרים שלרוב תופעת רעידות מאפיינת את הנזק של פריצת אטם ראש.

פורסם

שלא תבין לא נכון זה רק לפרק את הטרמוסטט , לעשות בו 2 חורים מקדח 5 ולהחזיר, זה 5 דקות עבודה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...