Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ואן גוך ליטר, כשר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בארץ יבוא רשמי של וודקה ואן גוך הוא רק 750 מ"ל, אם תראה ליטר הבקבוק לא כשר ולפי מה שידוע לי גם לא מפוקח. גם באלכוהול יש יבוא מקביל. חלילה לא אומר שיבוא מקביל מזויף, מעדיף לשתות אך ורק בקבוק שיובא ע"י היבואן הרשמי ולא להסתכן בשביל עוד 250 מ"ל וכמה שקלים לחסוך.

אתה סתם מטעה.

היבואן הרשמי מפיץ את הואנגוך קוקוס למשל רק בבקבוקי ליטר (כשר למי שלא הבין).

מה שכן אתה צודק שנגיד בשאר הטעמים קיים רק ה750 אצל היבואן הרשמי, אבל מזה להסיק שכל הבקבוקי ליטר הם מזויפים או בגדר "סיכון" הדרך ארוכה.

עריכה אחרונה על ידי Niro Levy
פורסם
אתה סתם מטעה.

היבואן הרשמי מפיץ את הואנגוך קוקוס למשל רק בבקבוקי ליטר (כשר למי שלא הבין).

מה שכן אתה צודק שנגיד בשאר הטעמים קיים רק ה750 אצל היבואן הרשמי, אבל מזה להסיק שכל הבקבוקי ליטר הם מזויפים או בגדר "סיכון" הדרך ארוכה.

היבואן הרשמי מייבא אך ורק את הואן הקלאסי (נקי) בליטר, בטעמים הוא לא מיבא ליטר בכלל. הוא חתם בלעדיות עם החברה בחו"ל שרק הוא מורשה ליבא את הוודקה לארץ. יבואן מקביל יכול ליבא אותה מטורקיה או מכל מקום אחר בעולם ולך תדע איפה הבקבוק שכב וכמה זמן, הרי אין פיקוח וגם אם יש אתה יודע איך זה עובד בארץ, חבר מכיר חבר שעובד במכס ובמילה הוא נותן אישור להכנסת המשקה לארץ. אני מעדיף לשתות וודקה מפוקחת שאני יודע שיש על מי לסמוך. כמה כתבות היו על וודקה עם מתנול שיכולה לגרום לעיוורון וכל הנלווה לזה.

פורסם

"קצת" נסחפת, ועירבבת מין שלא במינו.

אלכוהול מזויף - יכול להיות גם בבקבוק של יבואן רשמי (קונים בקבוקים ריקים, ממלאים אותם ומזייפים סוגר וכו').

ישנם בחו"ל ספקים שרוכשים סטוקים של סחורה מהיצרן, ומשמשים כספקי משנה ליבוא מקביל (או שסתם נתקעו עם סחורה שלא נמכרת).

גם אצל יבואן רשמי - לך תדע איפה הבקבוק שכב. וכמה זמן.

זה לא שהבקבוק יצא מפס הייצור, מיד עלה על מטוס לטיסה ישירה למחסן היבואן הרשמי, וממנו במונית ספיישל לחנות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא, ערק איילים (אלוף הערק) זה אשכרה יקב.

מקורות יודעי דבר מספרים לי פה שגם הם מייבאים את התמצית טעם של אניס מיוון ולא מזקקים את זה פה בארץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שאני התחתנתי בנובמבר 2014 קניתי 4 ואן גוך בטעמים מייבואן רשמי.

בבקבוק של 1 ליטר.

כולם היו כשרים - אגב, אני מניח שפותח השרשור שואל על הכשרות כיוון שאולמות באירועים דורשים רק אלכוהול כשר אם מביאים אלכוהול מבחוץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מקורות יודעי דבר מספרים לי פה שגם הם מייבאים את התמצית טעם של אניס מיוון ולא מזקקים את זה פה בארץ.

מאוד ייתכן שאת חמרי הטעם הם מעדיפים להביא ממקור משובח יותר מאשר ישראל, אבל את זיקוק הערק הם מבצעים לבד.

לא מדובר בפרט שולי, זה כמו ההבדל בין מיץ תפוזים סחוט טרי (אמיתי) ובין לא פריגת אלא זיפ (למי שזוכר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הערק אלאללי הוא בדיוק אותו ערק כמו אל נמרוד.

המזקקה בצפון,של צדלניקים,יש להם ערק מענבים,תפוחים ועוד,היה לי חבר בצבא שהמזקקה הייתה שייכת לאבא שלו,פרגן לי בבקבוקים,הרבה יוצר איכותית מאיילים.

• תוכן חדש...