Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הייתי רוצה להחליף את הנורות הרגילות (צהובות) בפנסי ערפל לקסנון, כמובן שהפנסים לא ידלקו קבוע פשוט רוצה שתהיה תאורה יותר יפה בפנסי ערפל.

עכשיו כמה שאלות:

1. ראיתי שמוכרים קיט קסנון ב 250 עד 350 שקלים (בדרך כלל לתאורה ראשית) זה יתאים גם לאורות ערפל? או שבשביל אורות ערפל יש קסנון שונה ויותר יקר?

2. איך ההתקנה מתבצעת? מוציאים את הנורות הישנות שמים את הקסנון ולאן מחברים את המגברים או מה שזה לא יהיה של הקסנון? מתחבר למצבר או משהו?

3. כל קיט קסנון זה סטנדרטי לכל רכב? או שצריך קסנון שהוא נגיד מסוג הנורות שקיימות אצלי בפנסי ערפל?

* דרך אגב אין לי מושג איזה נורות נמצאות אצלי בפנסי ערפל, אף פעם לא פתחתי את הפלסטיק וגם לא יודע איך.

4. ראיתי שרושמים קסנון H7 H8 H11 וכו'... איך אני יודע איזה אני צריך לאורות ערפל?

אני גם מעוניין בגוון תכלת~כחול, איזה מספר זה יוצא? 6000K או 8000K או משהו אחר?

ובטסט לא בודקים אורות ערפל אלא רק תאורה ראשית עד כמה שראיתי, לא תהיה שום בעיה עם קסנון באורות ערפל?

תודה רבה למי שיעזור במה שיכול :)

עריכה אחרונה על ידי carsound555
פורסם
כמובן שהפנסים לא ידלקו קבוע פשוט רוצה שתהיה תאורה יותר יפה בפנסי ערפל.

אתה רוצה שהאוטו יראה יפה כשיש ערפל מסביב או הגבלות ראות אחרות וגם כך לא רואים את הרכב שלך בבירור?

תאורת קסנון (HID) פחות מתאימה לתפקיד פנסי הערפל, הן מבחינת הגוון והן מבחינת העוצמה.

בנוסף, אם מדובר במקרה ברכב שמשתמש בפנסי הערפל לטובת תאורת סיוע לפניה, השימוש הקסנון יהיה מאוד לא יעיל ויקצר את חיי הנורות משמעותית (בשל כיבוי והדלקה תכופים). במקרה כזה, יתכן ותאורת LED תתאים יותר, אם כי גם היא לא בהכרח אידיאלית (מסיבות שונות).

ובכל מקרה, התקנה לקויה או מוצר זול של כל אחת מהאפשרויות עשויים להוביל לסינוור יתר מהפנסים.

• תוכן חדש...