Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל עסקה יש נוכל מצד אחד ופרייאר מצד שני..

אם הנוכל נוקב בסכום שהפרייאר מוכן לשלם, אז איפה הבעיה ?

מי שמחפש הגיון כלכלי כזה או אחר, שיפה לפלחי שוק אחרים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בא נשאל ככה, להביא את כל שאר החברים (הרבים מאוד) של הקישור הזה?

או שתבינו את הרמז רק מקישור בודד (כאמור, מתוך עשרות).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?575444-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A7%D7%A1%D7%A7%D7%93%D7%94&highlight=%D7%A7%D7%A1%D7%A7%D7%93%D7%94

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התכוונתי (וכתבתי) תחרוציונה, לא כל אבארט.

למה? אבארט רגילה למיטב זכרוני זה 160, ועדיין יש ב-140 פיג'ו 208, פולו ואיביזה. למה לעצור בקומפי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהחלט נראה טוב, במיוחד השחורה עם המושבים האדומים.

אני מת על הידית והתפירה האדומה פה:

afaf212263886414f02295f9665412fex.jpg

גם השילוב הזה יפה:

Renault_Megane_RS_7.jpg

אבל אני הכי אוהב פשטני וקלאסי:

mitsubishi-lancer-evolution-interior.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כתבתם הרבה מהתגובה האחרונה שלי - ועברתי ברפרוף.

בגדול - אוריאו. לדעתי אתה כתבת שהשימוש במילה פראיירים הוא לא בסדר או משהו כזה. זאת הייתה לדעתי הלצה של החבר בר72.

אני חושב שהירידה לפסים אישים היא דווקא של אנשים אחרים, שעושים זאת בכל שרשור, על ידי דה לגיטימציה של כל מי שמנסה לבקר.

קנאים?! מפנטזים?! על פיאט 500 עם פלפל בתחת?! לא נראה לי שיש בן אדם אחד בעולם שמפנטז על דבר כזה. [emoji15]

אולי התלבלתם - זאת לא איזו אקזוטיקה איטלקית. למרות המחיר שלה. זה כולה מיני עממית חמה. היא מושא לפנטזיה באותה מידה כמו דירת 3 חדרים במרכז פתח תקווה.

בכל העולם זה רכב של boy racers, בארץ, לפי קהילת פיאט קארספורום, נהיה פתאום רכב הבית של העשירים והמפורסמים.

מדהים. אם שוק הרכב היה מתנהל לפי קארספורום כל רכב שני היה כאן מבית סמל״ת.

אגב אולי זה נכון, וכל הקטע של הבחור שנותן טבלאות מכירה זה סתם הטרלה?! (אני יודע שאלו טבלאות מסירה. לא מכירה...)

פורסם

אני חושב שהירידה לפסים אישים היא דווקא של אנשים אחרים, שעושים זאת בכל שרשור, על ידי דה לגיטימציה של כל מי שמנסה לבקר.

מה אתה מנסה לבקר?

מחיר של רכב שאין לך שום ניסיון ממשי איתו, ואין לך כסף כדי לקנות?

למה אתה לא כותב ביקורת "מחיר הגיוני" על פרארי קליפורניה? למה לא על מחירן של הלוטוס אליס בלונדון? ולא, אני לא משווה בין הרכבים.

ואגב, מילא הביקורת הייתה סתם כתיבה מצוצה מהאצבע על טיבו של הרכב, אבל הלייטמוטיב של השרשור הזה, וכל שרשור דומה, זה כמה כולנו פראיירים, כי אנחנו לא חושבים כמו מר נקימצ'י ושות'.

אולי התלבלתם - זאת לא איזו אקזוטיקה איטלקית. למרות המחיר שלה.

מאיפה אתה יודע מה היא אקזוטיקה איטלקית? נהגת בהרבה כאלו בחייך?

מדהים. אם שוק הרכב היה מתנהל לפי קארספורום כל רכב שני היה כאן מבית סמל״ת.

בשוק הרכב האמיתי קומפי, כמו האבארט באופן כללי, נמכרות לא רע בכלל. בטח בהתחשב בזה שמדובר ברכבי נישה ואין להם קהילת משפרים מפותחת, כמו למשל לואגיות.

אבל זה מחזיר אותנו חמישה עמודים אחורה - יש אנשים שיש להם 230 אלף שקל, כדי לקנות רכב שהוא לרוב רכב נוסף. יש כאלו שיודעים לכתוב מה הם היו עושים שונה אם היה להם הסכום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני דיברתי יותר על 'פאנבויז פאנטים', וכל מיני הטיות של המונחים הנ"ל שמציגות תמונה כאילו כל מי שרוכש את הרכב הוא דביל.

השרשור הזה התחיל מביקורת על הרכב, המשיך לדיון על התמחור שלו (מוגזם/הגיוני יחסית למיצוב בארצות אחרות), ואז זה התחיל לרדת לפסים אישיים לגבי אנשים שבוחרים ברכבים הנ"ל, ומשם זה פינגפונג הטרלות/ירידות/עקיצות וואטאבר, בעגה האינטרנטית אומרים מלחמת הטרלות / flamewar וכו'. נו, בנוהל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מה לא משוכלל בשוק הזה ?

מישהו מונע ממישהו ליבא לארץ מכוניות ?!

להזכירך, יבואן מכוניות אינו פילנטרופ בהגדרתו, ומטרתו היא להרוויח כסף, בדיוק כמו שאני מרוויח כסף בעבודתי ואתה בעבודתך.

היכן שישנה תחרות רואים הוזלות משמעותיות, ולראייה שוק מכוניות המיני כבר מגרד את ה 55K מלמטה.

אם ישנם מי שמסכימים לשלם 230K על מכונית כמו ה 500 קומפטציונה, מי אנחנו שנלין ?

ראשית, שרשור שבו דעתי כשל בגירה כבר שווה 25 עמודים.

שנית, אני לא מבין את ההיתממות שלך בנושא. אתה באמת חושב ששוק הרכב בארץ הוא כן משוכלל? העובדה התיאורטית שאני יכול לייבא פיאטים אבארט לארץ שקולה לעובדה התיאורטית שאני יכול להקים מחלבה כדי להתחרות בשטראוס במחיר. יודע מה, מחלבה יותר קל להקים. השוק הזה הוא הכל חוץ מתחרותי וחופשי. לגבי זה ששוק המיני הפך להיות מעט תחרותי - יופי. זה סגמנט אחד מתוך הרבה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מישהו מונע ממישהו ליבא מכוניות לארץ ?

תשקיע כסף, תקים סוכנויות ורשת מוסכים, תהפוך ליבואן.

בפעם המאה, יבואן מכוניות הוא לא פילנטרופ, הוא רוצה להרוויח כסף בדיק כמוך.

ואגב, למה שלא תוריד את שכר טרחתך ב 50% ?

בסוף זה גם מתגלגל עלי..

פורסם

רבי חן

דוגמה רעה נתת.

כדי להיות יבואן רכב לא צריך רק כסף, והרבה מאוד ,מעריך משהו כמו 10-20 מיליון ש"ח

צריך גם למצוא יצרן רכב פנוי ( קשה עד בלתי אפשרי ) או כיבואן מקביל, למצוא איזה דילר שיהיה מוכן להסתכן.

במקצוע של באר צריך עד 100אלף ש"ח וישבן כדי ללמוד.

לכן יש כמוהו כ 50 אלף,

וקיימת תחרות עזה בענף.

לפי השרשור כאן הוא צריך להעלות את התעריף ב 50% כדי לרכוש את הפנינה המוטורית המדוברת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נו, אז אחרי שאדם השקיע 20 מליון אסור לו להרוויח ?

לא ירדת לסוף דעתי - לו בר 72 ודומיו היו מורידים את תעריפיהם בחצי, החיים היו זולים יותר, זה הכל.

פורסם
מישהו מונע ממישהו ליבא מכוניות לארץ ?

תשקיע כסף, תקים סוכנויות ורשת מוסכים, תהפוך ליבואן.

גם קאדברי חשבו שזה כ"כ קל.

גם קאדברי חשבו שזה שוק חופשי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)
נו, אז אחרי שאדם השקיע 20 מליון אסור לו להרוויח ?

לא ירדת לסוף דעתי - לו בר 72 ודומיו היו מורידים את תעריפיהם בחצי, החיים היו זולים יותר, זה הכל.

איזו מן השוואה זו בכלל.

בהמשך למה שבגירה כתב.

מי יכול להפוך כאן ליבואן רכב תגיד? מי יכול להיות יבואן מקביל?

ניסו את זה עם פורד, קם אדם בבוקר השקיע כסף ורצה להתחרות. היצרן(פורד) והיבואן המקומי(דלק מוטורס) חסמו אותו.

מישהו עשה משהו? לא!

העיקר לכתוב סתם.

המדינה נותנת לזה יד כי מה שמעניין אותה זה כסף, ויש לה גובי מס בחינם מהאזרחים וזה שיש מעט זה יתרון כי אז המחירים גבוהים - הנתח ממס גבוה - וקל מאוד לעקוב שלא מרמים.

בסוף השבוע היה אצלנו אדם בכיר בבז"ן. בז"ן מוכרים דלק בשקל לליטר בערך. משם הכל מס.

הם מרוויחים כמה אגורות על כל ליטר. חברות הדלק עוד כמה אגורות. השאר המדינה.

הם גובים את הבלו בשביל המדינה ומעבירים לה כסף כבר כשהדלק עובר מהמפעל למשאית.

הם כנראה הגובים מס' אחת של מס, אף שקל לא חומק בין האצבעות.

קל להבין למה למדינה יש אינטרס שקבוצה קטנה של אנשים תחלוב אותנו. זה הופך את הכל ליותר קל ויותר משתלם- למדינה.

עד כאן פינת ההתמרמרות השבועית.

הרכב פגז. למי שרשם שאנשים לא חולמים על כזה רכב הוא טועה. רכב חלום!

המחיר פחות, אבל כבר התמרמרתי למעלה וסיימתי את המכסה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...